TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray 3-2 Fenerbahçe | ŞAMPİYON GALATASARAY

Cevap: TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray - Fenerbahçe | 20.55 | 12 Ağustos | ATV

valla namazı kıldım duamıda ettim galatasarayım için ama ne bilim içimden birses kaybedicez gibi geliyor inşallah tersi olur :b5:

Cevap: TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray - Fenerbahçe | 20.55 | 12 Ağustos | ATV

[video=youtube;nNS4O7KIXLU]https://www.youtube.com/watch?v=nNS4O7KIXLU&feature=related[/video]

Ulan bakiyorumda. Gercekten fena adamlari yok .

--------------------Volkan----------------------

------------Egemen-------Yobo---------------

Gökhan----------------------------------Hasan

-----------------Cristian-Topal------------------

Krasic---------------------------------------Stoch

-----------------Kuyt-------------------------------

-------------------------------Sow------------------

Alex sevdasindan vazgecseler. Kuytta Forvet arkasi etkili olur. Cok kosuyor zaten. Elmander gibi katki saglar. Sowda iyi bitirici, Krasic ve Stoch gibi kanatlardan gelen ortalari iyi degerlendirebilirler Kuytlan.

Cristian ve Topal bu ofans hattinin yükünüde cekebilecek defansif kapasitede, ki Kuytta belirttigim gibi cok kosuyor.

Ama nerde böyle iddaali 11 cikaracak Koc :D

Aykut'un böyle bi takım çıkarması için kalçadan 10-15 tane cesaret iğnesi yemesi lazım :)

Arkadaslar evde maç izlemeyi pek sevmiyorum özellikle derbi olunca. Denir ya sevinç paylastıkça artar :))

Şişlide oturuyorum. Mecidiyeköy tarafında bu maçı toplu sekilde izleyebileceğimiz bir yer ya da bildiğiniz bi organizasyon var mı ? kuşların olmayacağı bir yer tabi.

Bu mac uzatmalara gider diyenler? :)

Ulan bakiyorumda. Gercekten fena adamlari yok .

--------------------Volkan----------------------

------------Egemen-------Yobo---------------

Gökhan----------------------------------Hasan

-----------------Cristian-Topal------------------

Krasic---------------------------------------Stoch

-----------------Kuyt-------------------------------

-------------------------------Sow------------------

Alex sevdasindan vazgecseler. Kuytta Forvet arkasi etkili olur. Cok kosuyor zaten. Elmander gibi katki saglar. Sowda iyi bitirici, Krasic ve Stoch gibi kanatlardan gelen ortalari iyi degerlendirebilirler Kuytlan.

Cristian ve Topal bu ofans hattinin yükünüde cekebilecek defansif kapasitede, ki Kuytta belirttigim gibi cok kosuyor.

Ama nerde böyle iddaali 11 cikaracak Koc :D

Şu 11 fena değil. 3 eksikleri var bana göre. Egemen bence balon bir adam. Onun yerine bir stoper. Ve Topal ile Cristian yerine sağlam 2 yönlü adamlar bulsalar başa baş olur lig ama işte...

İcimden bir ses bugun rahat yencez diyor insallah oyle de olur

Emre kesin oynar gibi. Sonucta Emre fb maclarini sever :D

Ben Sabri reyizzz bir gol atacak diyorum. :ayatollah:

Aksini iddia edenler? :D

hakan balta reyiz gol atcak görürsünüz :ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah:

cvp yok mu :)

Son yıllardaki maçlarda hep oyun olarak üstündük ama kaybettiğimiz maçlar da oldu haksız yere. Fakat bu sefer gerçeten kadro kalitesi olarak da üstünüz.

Angutların forumuna bir göz attım bi tanesi ; " şu adam bizde olsa dediğimiz bir tane bile adamı yok gsnin " diye yorum yapmış gülme krizine girdim... :))

bence rahat yencez

Geri
Üst Alt