TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray 3-2 Fenerbahçe | ŞAMPİYON GALATASARAY

Cevap: TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray - Fenerbahçe | 20.55 | 12 Ağustos | ATV

Arkadaş bayadır ilk defa evimde yayılıp maç seyredeceğim . Ah birde ramazan olmasaydıda yanında neler giderdide Ramazan işte :)

Cevap: TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray - Fenerbahçe | 20.55 | 12 Ağustos | ATV

hala heyecan yok beyler naptim :((

Heyecan üst düzeyde, zamanda gecmek bilmiyor ulan :(

Biraz fenerlilerin yorumlarini okuyayimda iyice bi gaza geleyim.

SporX'in kadro doğruysa Aykut 1 Eylül'ü görmeyebilir.

febenin 11i belli olmuş

volkan-

orhan-bekir-egemen-hasan

topuz-topal-selçuk-stoch

--------baroni---------

--------kuyt------------

bu kadrodan gol yememiz mucize olur :asd:

------------Volkan-----------

Orhan--Bekir--Egemen--Hasan

--Cristian--Topal--Selcuk-----

Topuz-------------------Stoch

-----------Dirk Kuyt-----------

Fener'in ilk 11'i. Nekadar defansif adam varsa toplamis. Hahahahaha :asd:

Yedekler:

Mert Günok

Caner Erkin

Alex de Souza

Milos Krasic

Semih Sentürk

Moussa Sow

Salih Ucan/Recep Niyaz

Heyecan üst düzeyde, zamanda gecmek bilmiyor ulan :(

Biraz fenerlilerin yorumlarini okuyayimda iyice bi gaza geleyim.

Facebook'da malum bir sayfa var, admini antu kafasından da beter. Gaza geleyim diye bakıyorum ama istemeden gülüyorum yahu, bunların yorumlarıyla gaza gelemiyorum ben. :asd:

alex yok geçen.Açıkçası üzüldüm.Geçen sene bize karşı tek iyi oynadıkları maçta alex yoktu

febenin 11i belli olmuş

volkan-

orhan-bekir-egemen-hasan

topuz-topal-selçuk-stoch

--------baroni---------

--------kuyt------------

gecen sene baroni orda iyi oynayınca bu maçta öyle oynatıyor..bk gibi kadrolatı var

Valla Kocamandan Selçuk-Topal-Cristian üçlüsü beklerim bu adam saçmalamayı seviyor çünkü ama bir yandanda üzülüyorum bu herif böyle giderse sezonun yarısını bile bitiremeyecek adam fenerin el feneri resmen yıllarca kalır umarım.

Yedekleri 11'den daha kaliteli bunların(eğer kadrolar doğruysa)..Caner,Alex,Krasic,Sow...

Fb'nin ilk 11:

Volkan

Orhan

Bekir

Egemen

Hasan Ali

Selçuk

Mehmet Topal

Cristian

Stoch

Mehmet Topuz

Kuyt

Fb liler çıldırıyordur şimdi.Hem Alex hemde Sow yedekte olur mu
:asd:

Volkan

Orhan

Bekir

Egemen

Hasan Ali

Selçuk

Mehmet Topal

Cristian

Stoch

Mehmet Topuz

Kuyt

Fenerbahçe'nin kesinleşmiş 11'i buymuş sporx'e göre. Alex yok, 4-3-3 oynuyorlar.
4-3-3 oynayacaklarını sanmıyorum 4-2-3-1 de kuytun arkasında baroni oynayabilir geçen sene denediler

aykut topal-selcuk-cristian orta sahası ile cıkıyor

amma korkmuş bizden yahu

neyse bizi bu 3lüyle yorultup krasici felan alır kesin.öyle yapacaktır zaten.ama biz o zamana kadar 3-0 önde oluruz :asd:

Valla Kocamandan Selçuk-Topal-Cristian üçlüsü beklerim bu adam saçmalamayı seviyor çünkü ama bir yandanda üzülüyorum bu herif böyle giderse sezonun yarısını bile bitiremeyecek adam fenerin el feneri resmen yıllarca kalır umarım.

Bu gün biz yendiğimiz takdirde sehpa'sına biz tekme atmış olucaz renktaş. Sezon ortasına gerek yok.

febenin 11i belli olmuş

volkan-

orhan-bekir-egemen-hasan

topuz-topal-selçuk-stoch

--------baroni---------

--------kuyt------------

Lesh gibi kadro. Evi, arabayi, yati, kati varinizi yogunuzu satip GS'ye yatirin!

Geri
Üst Alt