TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray 3-2 Fenerbahçe | ŞAMPİYON GALATASARAY

Cevap: TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray - Fenerbahçe | 20.55 | 12 Ağustos | ATV

Eğer bu kadro doğruysa maçtan önce daha önemli şeyler var yaa ezeli rakibimiz denen şikecilerle bir maç yapıcaz adamlar yusuf çekmekten utanmasalar 11 kaleciyle çıkacaklar bu eziklerin taraftarları bu kadroyu görünce utanmıyor mu ?

Cevap: TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray - Fenerbahçe | 20.55 | 12 Ağustos | ATV

[TABLE="width: 1660"]

[TR]

[TD]Galatasaray - FENERBAHÇE / Süper Kupa Maçı[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD][/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]
bos.gif

elinde alex‚sow‚krasic gibi dünyanın en iyi oyuncularından üçü var ve sen aragonesin bile yapmadıgı‚yapamayacağı kadroyu sahaya sürüyorsun

insallah yalandır bu kadro

yoksa aykut cl yi kazansa bile bugün kendi ipini çekmiş demektir

Beyler Dünyanın en iyi oyuncularından üçü ilk 11 de yokmus fb de.:D:D:D[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Fenerliler de daha Aykut'u teknik direktörden saysin. Bu sene Allah'in izniyle fark atacagiz!

Aykut'a inat Amrabat ikinci yari girmeli, ikinci yari mecburen daha ofansif oynayacak, gol bulamazsa o anlarda da Amrabat girecek tamamdir.

"Bu sene Allah'in izniyle fark atacagiz!"Ahh ahh ağzından bal damlıyor adamın. Öyle bi fark olursa yaz telefon numaranı ilk tebrik msjını ben atıcam sana :D fena gazlandım şimdi. Aykutcum aklınca Çanakkale geçilmez oynayacak :asd:

Alex ve Sowun aynı anda olmaması valla bizim için nimet ama yine de temkinli olmak lazım .

Selamun Aleyküm Galatasaraylı dostlarım..

O 11'ler muhtemel 11'ler.Kesin 11'ler maça tam 1 saat kala belli olur.

Ama ateş olmayan yerden duman çıkmaz :) Tamamı olmasa bile doğruluk payı çoktur çıkan kadroların.

Maçta kim atarsa atsın erken gol olursa maç zevkli olur.Golsüz berabere devam ettikçe maçın seyir zevki az olur diye düşünüyorum.

En çok çekindiğim oyuncularınız Amrabat ve Selçuk.Özellikle Amrabat sonradan girerse muazzam bir ateşleyici olacaktır diye gözümde canlanıyor.

Umarım hakem hatası olmayan, tartışmaya açık pozisyonları olmayan, kim kazanırsa kazansın seyir zevki üst düzey olan ve yenilenin yeneni alkışladığı bir müsabaka olur.

inim inim inletecez

fener her zaman medyayı ayak oyunlarında kullanmıştır.Örneğin iddianamade de geçtiği gibi ali koç, tahir kuma(sporx sahibi ve editörü) emenike Gs'a doğru diye haber çıkartmıştı.Yani bu kadro ayak oyunu olabilir.

Sow gibi bi adam var elinde ama oynatmıyor hayret.. işimize gelir.

O kadro olmaz diye düşünüyorum. Sanki Selçuk ya da Topal'dan biri yerine Caner filan olabilir.

Yakalı forma ile yakasız forma araasında yaka olayı dışınıda bir fark var mı?

Fb'nin ilk 11:

Volkan

Orhan

Bekir

Egemen

Hasan Ali

Selçuk

Mehmet Topal

Cristian

Stoch

Mehmet Topuz

Kuyt

Fb liler çıldırıyordur şimdi.Hem Alex hemde Sow yedekte olur mu
:asd:

beklediğim gibi elinde ne kadar önlibero varsa sürmüş sahaya bizden korkusuna defansif oynuyo inek vaslui maçında da böyle çıkmışlardı rezil bunlar ya :asd:

Kimi Sow'u, Dia'yı harcar; kimi Necati'le, Emre'yle şampiyon olur.

İşte TD farkı.

[TABLE="width: 1660"]

[TR]

[TD]Galatasaray - FENERBAHÇE / Süper Kupa Maçı[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD][/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]
bos.gif

elinde alex‚sow‚krasic gibi dünyanın en iyi oyuncularından üçü var ve sen aragonesin bile yapmadıgı‚yapamayacağı kadroyu sahaya sürüyorsun

insallah yalandır bu kadro

yoksa aykut cl yi kazansa bile bugün kendi ipini çekmiş demektir

Beyler Dünyanın en iyi oyuncularından üçü ilk 11 de yokmus fb de.:D:D:D[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Bir fenerliden beklediğim saçma sapan mesaj bakınız dünyanın en iyi 3 oyuncusu derken bir şoka girdim ondan sonra bu şokun etkisinden kurtulamadan aykütün cl şampiyonu olsa diyor :D sonra birde demişki bugün kendi ipini çekmiş diyor ulan kendi ipini çeken adam nasıl cl şampiyonu oluyor :D

bu maçı kazanırsak artık hem bizim taraftarımızda olan o saçma baskı kalkacak hem de fenerliler bu baskı altına girecek. bu açıdan önemli bu maç yoksa hazırlık maçından farksız benim için.

ne kadar korksalarda internette şurda burda gs maçı çok kolay olur laflarına kendilerine inandırdı bu şikeciler.

Selamun Aleyküm Galatasaraylı dostlarım..

O 11'ler muhtemel 11'ler.Kesin 11'ler maça tam 1 saat kala belli olur.

Ama ateş olmayan yerden duman çıkmaz :) Tamamı olmasa bile doğruluk payı çoktur çıkan kadroların.

Maçta kim atarsa atsın erken gol olursa maç zevkli olur.Golsüz berabere devam ettikçe maçın seyir zevki az olur diye düşünüyorum.

En çok çekindiğim oyuncularınız Amrabat ve Selçuk.Özellikle Amrabat sonradan girerse muazzam bir ateşleyici olacaktır diye gözümde canlanıyor.

Umarım hakem hatası olmayan, tartışmaya açık pozisyonları olmayan, kim kazanırsa kazansın seyir zevki üst düzey olan ve yenilenin yeneni alkışladığı bir müsabaka olur.

Keşke sizin taraftarlarda ssenin gibi efendi ve saygılı olsa.

Bizim onbir belli oldu mu ?

Edit: daha 45 dakik varmis

Bir fenerliden beklediğim saçma sapan mesaj bakınız dünyanın en iyi 3 oyuncusu derken bir şoka girdim ondan sonra bu şokun etkisinden kurtulamadan aykütün cl şampiyonu olsa diyor :D sonra birde demişki bugün kendi ipini çekmiş diyor ulan kendi ipini çeken adam nasıl cl şampiyonu oluyor :D

Ben Cl'yi kazansa cümlesini ön elemeyi geçse diye yorumladım ama senin yorumunla daha bi rezalet :D

Geri
Üst Alt