TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray 3-2 Fenerbahçe | ŞAMPİYON GALATASARAY

Cevap: TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray 3-2 Fenerbahçe | ŞAMPİYON GALATASARAY

Elmander yedek kalır diyenler bence yanılacak.

Elmander yine 11'de oynar. Elmander'in yanınadki adam da çok gol atar. Bu Umut olur, Burak olur farketmez.

bu kupa volkan gorillasina girsin. artist herif serumla filan geldi yedek kulubesine oturdu bide. rezil olmustur artik :asd:

Umut,Eboue,Dany,Emre,Amrabat iyiydi

Hamit fena değildi

Muslera her zamanki işini yaptı

Semih iyiydi

Elmander form tutmalı

Enginin benim icin Galatasaray kariyeri bitti

Engin'e giydirdi İmparator.

Valla Umuta helal olsun Kupayı alsın bu akşamlık evine götürsün ciğersiz adam yine fark atılacak bir maçta Çakırın sayesinde bir farkla kazandık.

Arkadaş heriflerin attığı iki golde beleş varmı böyle bir olay ya biri bizim adamın sırtına çarpıyor kaleye müthiş giriyor..

Diğeri elle düzeltiyor gol..

Kaybetseydik çıldırırdım ya :D

Umut Bulut'un bitiriciliğine laf edenler vardı lan forumda :D Şunu unutmasınlar her golcü gol kaçırır !

----

Şu resmin güzelliğine ne diyorsunuz...

A0H_Xl2CAAAEreA.jpg

Kim çektiyse 10 numara olmuş:)

Maçın genel özetlemesini ve değerlendirmesini yaparsak ;

- Maça çok iyi başladık. Önde pires bize çok sayıda gol pozisyonu getirdi.

- Fakat bunları beceriksizliğimiz yüzünden gole çeviremedik. Bu yüzden hala bir bitirici lazım olduğu görüşündeyim ama Burak'ın performansını merak ediyorum o yüzden soru işareti var hala kafamda.

- Umut'un takıma uyumlu olması Elmander gibi katkı yapması çok önemli bizim için. Fakat ikisinin yan yana oynaması gol kısırlığınada neden olabilir. Fakat Selçuk İnan'ın performansı ve zamanla Engin, Emre, Hamitin formunun yükselceğini düşünürsek sıkıntı yaşamayabiliriz.

- Oyunda arada sıra kopmalar yaşadık. Bunu oyunda ki kızışmanın neden olduğunu düşünüyorum mecburen hızlı pas yapılmaya çalışıldı ve top kaptırdık.

- Bu arada Melo'nun ne kadar önemli olduğunu gördük. Ortasahamız yumuşak kaldı. Engin orda çok iyi oynayamadı fazla duymadım adını maç içinde.

- 10 kişi kaldıktan sonra kontrolü kaptırdık elimizden. Görüldü ki Emre'de o bölgede yumuşak kalıyo. Melo için bir alternatif düşünülebilir.

- Bunların dışında takım hala aynı görüntüde biraz daha tempo tutarsak ligi rahat şampiyon bitiririz.

- Maçın farklı bitmesi süpriz olmazdı fakat hakem faktörü çok etkiledi maçı. Fenerbahçe'nin gollerine bakarsak ilk golde kesinlikle hakem ve şans faktörü vardı. Serbest vuruşun kullanılmasından sonra tekrar kullandırmak mantıksız bişey. Çünkü hakemde Alex'e doğru dönmüştü. Yani devam ettirmemesi için bir sebep yoktu.

- Aynı şekilde 2. golde Baroni topa vuramayınca eline çarpıp önüne düştü top. Oyunu durdurması lazımdı hakemin. Gene maça etki etti bu kararı. Aynı şekilde penaltı pozisyonu resmen penaltıydı ki onuda vermiyordu. Bülent Yıldırım'ın uyarması sonucunda verildi penaltı.

- Sonuç olarak iyi oynadık hakederek kazandık.

Birazda oyunculara değinirsek tek tek ;

- Muslera : Çok fazla sıkıntı yaşamadı. İki goldede hakem hatası ve şans faktörü olduğu için gollerde suçu yoktu. Bunların dışında iyi maç çıkarttı fakat topu oyuna sokarken biraz sıkıntı yaşadı.

- Eboue : İyi oynadı Caner ve Hasan'a fazla pozisyon bırakmadı. Son olarak Baroni'ye yaptığı hareket ayakta alkışlanıcak cinstendi.

- Semih : Genelde çok fazla iş düşmedi son dakikalara kadar. Hava toplarında hakimiyetini geliştirmiş. Hata yaptığını görmedim. İyi oynadı kardeşimiz.

- Danny : Bence çok iyi oynadı. Fakat topu ayağında tutması sıkıntı yaratıyor. Hızlı olması nedeniyle kademelere iyi girdi bugün. Ama birebirde çok rahat geçiliyo. Kuyt bunun örneğini gösterdi.

- Hakan : İyi maç çıkarttı, sırıtmadı. Bence Hakan kaldırabilir ŞL'yide şuan için. Ortalarıda biraz düzeltse çok iyi olcak.

- Selçuk : Her zaman ki gibi klasını ortaya koydu. Fakat ritmini biraz kaybetmiş gibi. Yaptığı 2 asistte alkışlanıcak cinstendi. Attığı golde cabası. Çok iyiydi yinede.

- Engin : Adını fazla duymadım malesef maçta. Ortanın ortasında oynamak biraz zorladı sanki onu. Yumuşak kaldı. Yaptığı hareket doğru değildi fakat böyle yüklenilmemeli Engin'e. Bizde olsak aynısını yapardık. Üzülerek söylüyorum ki vasattı.

- Hamit : Hamit'te çok görünmedi maç içerisinde arada bir süpriz top sürmeleri oldu. Birinde ayağından açtı birindede Selçuk kötü vurdu topa. Zamanla alışacaktır takıma biraz uyumsuzluğu var ve maç eksikliği yüzünden hazır değildi. Oda malesef vasattı.

- Emre : Çok beğendim Emre'yi ortaya geçene kadar. İyi oynadı sol kanadı çok iyi kullandı. Bazen gereksiz yerlerde şut çekiyor. Huyundan vazgeçse çok iyi olcak.

- Elmander : Çok iyi değildi ama çokta kötü değildi. İyi oynadı yinede. Yaptığı pires yeter adamın.

- Umut : Maçın adamıydı bence. 2 gol ve yaptırdığı penaltı bunu gösteriyor. Elmander'in piresinden aldığı topuda gole çevirse süper olcaktı. Takımın vazgeçilmezleri arasında olacaktır. Seneye bonservisi alınır kesinlikle.

- Amrabat : Maça girmesiyle farkını koydu ortaya. Fazla süre almaması yüzünden çok etkili olamadı fakat 2 tehlikeli pozisyon yarattı. Aydın görse boş alanda onu bir gollede taçlandırırdı oyununu. Aldığımıza pişman olmucağız bence öyle hissediyorum.

- Aydın : Fazla zaman bulamadı kendini göstermek için. Fakat yine net bir pozisyonu gole çeviremedi. Çok iyi bir alternatif olacaktır sezon içerisinde.

- Necati : Sonda girdiği için oyuna diyebilcek fazla birşey yok. Ama 4. gole çok yaklaştık onunla. Topu beklemek yerine hareket etseydi gol atabilirdi.

Rakipten ise Kuyt'ı çok beğendim. Klasını gösterdi.

Tebrik ederim GALATASARAY !

beyler bişey sorucam kupa seramonisi yapıldımı yoksa tüpçü gene kupayı verip gitti mi?

kanalda görmek nasip olmadı da

engini yedirmeyelim beyler erman ahmet cakar hemen teyakkuza geçmis ENGİNİ YEDİRMEYELİM BEYLER yureklı adam yurekten oynuyor aynı hasan ŞAŞ aynı bulent KORKMAZ GİBİ AYIK OL EY GALATASARAYLI!!!!!! bu arada ermanın dedigi gibi bu elmander vahmander olacak gibi emre çolak orta acıyor adam gıbı kafa vuramıyor net gol kacırıyor umut çok iyi 3 golde direk katkısı var penaltı inanılmaz basarılı sekilde yaptırdı BURAK VE UMUT bu takımın suanda forvetidir ideal forveti

Elmander müzmin yedek. Umut aynı presi yapıyor ve daha hızlı koşuyor hatta yerli. Gol vuruşları bana göre denk

volkan iyi reklam yapti serumuyla:D

elmander bu maçtan sonra formayı umuttan zor alır. umut-burak bizim forvetimiz olur.

hamiti ilk yarı beğenmedim ama 10 kişi kaldıktan sonra gerçek bir lider gibi oynadı. defansif katkısı iyiydi ama hücumda yeterli değildi. gerçek yeri orta saha gibi geldi bana.

ve amrabat. bugün çok ama çok beğendim. çok akıllı bir futbolcu. bize faydalı olacak. haftaya banko 11de başlar.

abi, gün gelecek umut kaciracak, gün gelecek umut formsuz olacak

iste o gün elmander cikacak, cosacak ve sen ve ben gelip "umuttan bu formayi zor alir artik" diyebiliriz.

o yüzden, bende cok kizdim elmandere ama sonunda aldik kupayi, topcularin moralini bozmak degil, tam tersine düzeltmek icin ugrasmaliyiz.

simdi bu forumdaki hava 2-3 mac daha böyöe devam ederse, bu hava sahay ainer ve 3-4 mactan sonra elmander isliklanir, bu olmamali iste.

genis kadromuz var, bunun keyfini yasiylaim

elmander yoksa umut var, umut yoks aburak var, burka yoks anecati var, necati yoksa sercan var, sercan yoksa baros var diyip, gecelim.

aydın ve engin zor oynar artık

Ne macdi ya...

Resmen Kalbim gitti :D

Selcuk ve Umut'a :tiphat:

Doğruyu görenlerde var içlerinde...

[TABLE="class: tablodis"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]
ok.gif
ozkn - 12.08.2012 23:34[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]

[TR]

[TD]
bos.gif

Ben size sukadar soyluyorum 6s nin sampiyonlugu hayirli olsun tas gibi takim olmuslar.. Bu herifler cl´de de is yapar bizde bu yavas agir aksak bir ileri iki geri futbolla onlari izleriz. [/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Geri
Üst Alt