TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray 3-2 Fenerbahçe | ŞAMPİYON GALATASARAY

Cevap: TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray 3-2 Fenerbahçe | ŞAMPİYON GALATASARAY

Kupayı aldık mutluyuz. Biraz da bazı oyuncuların performanslardan bahsedelim.

Dany iyi bir oyuncu ama asla Ujfalusi kalitesinde değil. Ujfalusi ve Semih' e iyi bir alternatif olacak.

Umut bu şekilde oynamaya devam ederse Burak ve Elmander' in işi zor. Şu an formayı hak ediyor.

Amrabat etkili olduğunda girdiğinde ben beğendim.

Elmander her zamanki gibi önemli bir oyuncu.

Kabul etmek gerekir ki Selçuk bu takımın yeni Hagisi.

Engin' in işi zor, hele ki bugünkü hareketlerinden sonra formayı zor alır.

Emre yavaş da olsa gelişiyor.

Hakan Balta iyi durumda, umarım böyle devam eder ve sakatlık sorunu yaşamaz.

Eboue sanki geçen sene daha iyiydi, biraz da kıpırdanması lazım.

Aydın' ın biraz son vuruş çalışması lazım. İkinci defa bir Fener maçında aynı golü kaçırdı.

[TABLE="class: tablodis"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloic, align: left"]
ok.gif
conrad mcrea - 12.08.2012 23:39[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="width: 100%"]

[TR]

[TD]
bos.gif

benim için futbol askıya alınmıştır.basketblu takip etme kararı alıyorum lanet olsunnn

Böhooyyrt :D[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Basketblu yeni bir spor alani herhalde :asd:

Caner'in fenerdeki kişiliğini, ruh halini falan görünce o maçtaki kırmızı kartı yarı yarıya bilerek gördüğünü düşünmeye başladım. Tabi kötü niyetle değil belki ama şöyle bir psikoloji ile gördü bence; penaltı pozisyonuna çok ama çok kızdı hırsından dolayı. Sonra hakem vermeyince ve hemen sonra sarıyı görünce iyice sinirlendi, sonra kırmızıyı gördüğü pozisyondan önce kafasından şunlar geçmiştir. Yine hırsla adamın ayağına ayağına girmek istemiştir, o an normalde oyuncu takımını düşünerek kendini durdurur ama sinir ağır basınca fenerli kafasından "Kırmızıyı görürüm yaparsam ama Galatasaray'ın ... koyayım" diyivermiştir anlık bir kararla ve görmüştür kırmızıyı. Yani orada kendini durdurmamasında fenerli olmasının etkisi olmuştur.

Diğer maçta da rakibe inanılmaz gereksiz faul yapmış o yaptığı faul frikikten gol olmuştu.Bence de iyi niyetli değildi her türlü şerefsizlik beklerim o alçaktan.

Gürcan Bilgiç ne büyül xxx mişin ya

Cevap: TFF Süper Kupa | Galatasaray 3-2 Fenerbahçe | ŞAMPİYON GALATASARAY

Yahu adamın ilk resmi maçı ne alaka yani..Dany Ujfa yı geçecek kapasitesi &100 var...

Arifin Enstanteneler.

1) Bekledimiz gibi presli bi oyun ile, fener savunmasini resmen ezdik, ve cokca top kapdik.

2) Gol pozisyonlari atamadik. Bi üst düzey forvet iyi olur. (Burak da var tabiki daha...)

3) Selcuk ve Umut cok iyilerdiler. Umut macin adami. :tiphat:

4) Eboue orda bi fenerli oyuncu resmen pazara gönderdi (bunu görüntüsü birisi atsin foruma lütfen) :D

5) Amrabat girdi ve klasini hemen gösterdi. Amrabat'dan cok cok , sey ümid ediyorum, ve cok faydalici olacak bize.

6) fener kuyt ile alex'e güvendiler... forvetleri fena degil, ama orta saha ile defans les. Bu sene bolca koyariz onlara :happynew:

7) Engin'i, nekadar sevsem'de, takima büyük zarar gelebilridi... ceza alicakdir, almasi lazim'da.

8) Terim'de "Aslan gibi Aslan". 10 Kisi olan takima, defans degil, A7 ve Amrabat ile, takima "arkaya yaslanmak yok, ileriye mesaji verdi"

Ne besiktas, ne fener, ne de trabzon, bu sene sensin Sampion, GALATASARAAAAAYYYY :ayatollah::ayatollah::ayatollah:

Fatih Terim:1-2 takviyemiz olabilir

Olsun hocam :yenieek:

Fatih Terim: "Kadromuz yeterli ama 1-2 takviyemiz olabilir"

Yine farka gidecek maç 3-2 bitti ona üzülüyorum , Fenerbahçe yakaladımı acımıyor ama biz hala bu fark atamama sorunuyla karşı karşıyayız neyse sezon içindeki maçta bu sefer umutluyum fark bekliyorum !

Yok renktaş o konuda birşey bekleme. Ayni şanssızlık devam eder.

Hocanın konuşmasından anladığım şey Alper ve bir Çilek gelir.

Artık Aydının şu son vuruş hastalığına bi çözüm bulması gerek

bu telegoldekiler ne kadar provokatif sorular soruyorlar yahu

bizim yöneticiler tuzaklarına düşmüyor çok şükür

büyük fedakarlıklarla maça giden büyük GALATASARAY taraftarı keşke meşaleleri maç sonuna saklasaydınız şeref yoksunu fenerasyon bize ceza vermek için fırsat kollarken bu yaptığınız hoş olmadı

burak yilmaz olsaydi bugun, emin ol o elmanderin buldugu 2 pozisyonundan en azindna birine gol yapardi, yeterli mi olur, clde görücegiz, zaman gösterecek.

ozellikle elmanderin ayaginin disiyla vurdugu pozisyonu burak cok rahat atardi

Taraftar oyuncu yemeye meraklı bu takımda yaa bir bırakın hemen kaybetmeyin şu adamları azıcık kazanmaya çalışalım geçen sene takım arkadaşını döven adam gelsin diye 1 ay nöbet tut oyuncun hakemin üstüne yürüdü diye oyuncuyu sil varmı böyle dünya?

aynen supersin :yenieek:

Geri
Üst Alt