TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray 3-2 Fenerbahçe | ŞAMPİYON GALATASARAY

Cevap: TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray 3-2 Fenerbahçe | ŞAMPİYON GALATASARAY

Kocaman konuşuyor Ntvspor.

Ben şuan spor programı falan izlemiyorum koymuş geçirmişiz size tavsiyem hiç izleyip moralinizi bozmayın

10 vs 10 oynadik zaten.

fener: 11 - 1 (aykut) = 10 :D

antuda ilk defa hakemden ziyade takimin elestirildigini gordum , bir daha da goremem herhalde

herkes Aykit'a ates puskuruyor

Mac esnasında foruma girmedim yoksa Caner ve Cüneyt Çakır yüzünden MYC alırdım .

530980_182133148568570_888873669_n.jpg

Arkadaşlar lütfen medyanın engini yemesine izin vermeyin melo riera kavgasından sonra transfer nöbetinde saatlerce meloyu bekliyen bizler belki haklı olarak o an sinirle hakemin üstüne yürüyen engini silmeyin.Fatih hoca gereken cezayı verir ama biz ona sahip çıkmalıyız.

Ben enginin yerinde olsam tutamazdım kendimi yine iyi frenledi vurmadı cüneyte.Fatih hoca cezasını verecektir ama içimizdekiler medyanın dolduruşuna gelmesin.

demirörenin yüzünü gördünüz mü.....adam bize kupa verirken kalpten gidecek.....

ENGİN e geçirmeye çalışıyorlar yazık oyuna gelmeyelim harcamayalım ASLANımızı...sanki beleşoğlu çok ii

Kendini kaybetti yine kardes. Ne olursa olsun böyle sacmaliklar yapmamali. Gercekten affedilir yani yok.

Tamam silmeyelim Engin´i, ama yaptigi gercekten cok sacma

Yavşak Aykut Kocaman maç hakem tarafından alındı diyor senin net Allah belanı versin ! Versin ulan gün yüzü göreme inşallah.

Caner aynı penaltıyı Atletico Madrid maçında da yaptırmıştı.Dk. 90'a gelmeden Caner'i çıkartmak lazım:D

Bir takım taraftarı neden takımının tam da istediği golü atıp, tempoyu yakaladıktan sonra moralini üst seviyeye çıkarmışken kendi aleyhinde oyunu soğutucak eylemlerde bulunur anlayamıyorum. Oyun durmadan aynı şekilde devam etseydi, bu kadar kopmalar olmadan çok rahat bir şekilde 2 ve 3. golü ilk yarıda bulabilirdik. Ayrıca Bekir İrtegün'ün, Emre Çolak'a yaptığı hareketi kimse görmezden gelip Engin Baytar'a neden yüklenir anlamıyorum. Sinirlenip ağzından yanlış laflar çıkmış olabilir. Ama Bekir İrtegün'ün yaptığı o faul nasıl bir şerefsizlik ve kendi egosunu tatmin etme hazzıdır. Bulabilen arkadaşım varsa paylaşsın lütfen. Herkese selamlar ve hayırlı geceler.

Kendini kaybetti yine kardes. Ne olursa olsun böyle sacmaliklar yapmamali. Gercekten affedilir yani yok.

Tamam silmeyelim Engin´i, ama yaptigi gercekten cok sacma

yedek kalma ona en büyük ceza olur

Geri
Üst Alt