TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray 3-2 Fenerbahçe | ŞAMPİYON GALATASARAY

Cevap: TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray 3-2 Fenerbahçe | ŞAMPİYON GALATASARAY

[TABLE="class: tablodis"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloic, align: left"]
ok.gif
Ömer Eryilmaz - 12.08.2012 23:50[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="width: 100%"]

[TR]

[TD]
bos.gif

Transfer bile kurtarmaz bizim bitik takimi...

Cözüm nedir renkdaslar ?

Transferle olacak is degil gibi‚ pozisyonumuz yok‚ dibe vurduk‚

6s bizden sonra acti sezonu‚ bizden fazla pozisyon buldular‚ daha baskili oynadilar‚ üstüne meloda var...

Nolacak sonumuz ?

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Cevap: :happynew:

Bu takımda daha Melo yok, Burak yok, Amrabat süper oynasada tam hazır değil, Hamit bence %50 siyle oynuyor:D Ama genede koyuyoruz. Gerçekten iyi kadromuz var

Daha Melo girecek bugün sırf Melo olsaydı maç 5.1 bitebilirdi.Melo gelicek Amrabat gelicek Burak gelicek Ujfa gelicek Hamit form tutacak allaha şükür bu sene inşallah çok iyi olacağız.

Bize cidden seyircisiz oynama cezası verirler mi ki lan:)

Albayrakla Ali dürüst seremonide bütün fenerlilerin elini sıktılar..

Hakemin işi yok her itiraz edeni mi dinleyecek? Oldu olacak açık oturum yapsınlar saha içinde. Ayrıca, dinlerse de bu sefer hakemin kafası karışır. Hakemler dinlememekle iyi yapıyor bence. Oyuncu da bilecek hakemin onu takmayacağını. Günlük hayat değil ki bu seni dinlemiyorlar diye tahrik oluyorsun, hakemin işi o zaten, işini iyi yapmak için seni takmayacak. Saha içinde her ne olursa olsun sinirlerine hakim olmak zorundasın, mesela rakip futbolcular 11'i birden gelip koro halinde sülalene küfretse bile sakin olmak zorundasın, hakem dinlemedi diye basit bir sebepten kendini kaybetmesini normal karşılayamazsın. Hakem rakip ceza sahasından saçma sapan gelip senin aleyhine penaltı verse bile gidip küfretmeyeceksin, ittirmeyeceksin, atılmayacaksın, o kadar.

Hayatınızda kaç kez 90 dakika boyunca koştunuz bilmiyorum ama orada sahada top oynuyanlarda insan bunun farkındasınızdır umarım ayrıca eminim siz burada bunları yazıyorken iş yerinizde sizin başınıza gelen haksızlıklara karşıda böyle davranıyorsunuzdur yani patronunuz size küfür etse haklısınız diyorsunuzdur böyle dediğinize göre.Ayrıca hakemin onlarla konuşması gerekir demedim yanlış okumuşsunuz sanırım hakem onları dinleyebilir ve tatlı dille yollar yerlerine hadi bas git edalarıyla hareket edersen karşındakini de tahrik edersin burada anlaşılmayacak bir şey yoktur sanırım.Ayrıca futbol sadece topla oynanan spor değildir oyuncularının ve taraftarlarının da kendi sahandayken hakemi baskı altına alması gerekir bunu real de yapıyor barca da man utd. de yapıyor bunlar normal şeyler.Ben engin haklıdır ceza almamalıdır da demedim haksızdır yaptığı yanlıştır ama böyle şeyler olabilir dedim.O kadar.

ligde kupada olmaması gereken bir takıma karşı oynamış ve koymuşuz Engin de belki buna isyan etti olamazmı

Lig ne zaman başlıyor bilgi verir misiniz ?

yanlis, hazir bi stoch var, niye ,bi mac bile oynamamis, bi krasici aliyor aykut?

Bu mu yani T.D.? :D

Allah'a şükürler olsun çok ama çok iyi bir yoldayız , Allah sakatlık ve cezalardan korusun takımımızı bu sene 2 kupa daha ve CL'de iyi bir başarı geliyor inşallah!

caner Ali Dürüstün elini sıkmamış.Al o elini çokta tınnnnn şerefsiz

Ardayı çağıralımda bu sefer kaşını patlatsın bize geldiğindede hiç sevmiyordum kılığı kıyafeti pembe donu pembe arabası evli olmasa başka birşey dicemde sahadaki tavırları falan iğreti bir adam.

vallah dikkatinizi cekdimi ama

riera nasil sevindi

hic gönderilecek bir istifi yoktu beyzadenin:o

baya tirstim:D

O Nokia E71i kupa alınırken kupanın gözüne sokan liseli Sercan mıydı?

Sadece bizim taraftarlar mı meşale attı, rakip takımın seyircileride attı o yüzden ceza verilecekse iki takıma aynı sayıda verilmelidir.

Bence saha kapatma cezası ağır olur, para cezası verirsin olur biter.

Emniyet güçlerinin yetersizliği var ve iki takım taraftarlarını ayıran polis sayısı ve güvenlik şeridi yeterince büyük değildi.

Ne demistik? Türkiye icin bu kadro cok uygun. Bu kadronun mücadelesine hicbir takim dayanamaz kolay kolay.

Ama Türkiye´nin durumu da ortada. O yüzden bu kadronun CL´de ne yapacagini cok merak ediyorum.

Türkiye Ligi icin en ufak sorun, cekince görmüyorum. Bu kadro sezon boyunca domine eder ligi.

Aynen.Cristian elle oynuyo gol oluyo pozisyon Enginde haklı bi şekilde itiraz ediyo.Ama sen onu takmazsan tahrik olur tabi.Sonra da sallanırsın böyle işte..Hakemlerin bu huylarına uyuz oluyorum bi ara Bünyamin bi maçta Ardayı kart göstermek için yanına çağırdı ama Arda gitmedi,orda çok takdir ettim Ardayı.Bide futbolcuları köpek çağırır gibi çağırmaları yokmu beni çileden çıkarıyo.O çağırdığı adamların bi onuru şerefi var sen cebinde 2 tane kart var diye üstünlük kuramazsın.Kurmaya kalkarsanda Engin gibiler tarafından böyle sallanırlar..Akıllı olsun hakemlerde:)

Kafan çok güzelmiş güle güle kullan.

Maçtasın lan maçta. Üstünlük kuramazsın ne demek.

Geri
Üst Alt