TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray 3-2 Fenerbahçe | ŞAMPİYON GALATASARAY

Cevap: TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray 3-2 Fenerbahçe | ŞAMPİYON GALATASARAY

Bu takıma Melo katılacak daha , Melo'nun katılmasıyla Selçuk ve Hamit'in hücum katkısı çok daha artacaktır.

beyler belki çok derin bi ayrıntı olacak ama maçın sonlarına doğru kullandığımız hani fenerin barajının 2 metre ileri geldiği uzun süre itirazların olduğu serbest vuruşta topu önce hamit aldı kullanacak gibi hazırlanırken selçuk geldi eliyle itti hamiti topu çekti önüne sonra hamit kenara çekildi.ben orda üzüldüm ve sinirlendim biraz.bu takımlarda kim nerdeki serbest vuruşu kullanacak diye bi sabitlik yok mu arkadaşım anlamıyorum! hamitin bölgesi vardır selçuk un sevdiği yer vardır.bunlara orda mı karar veriyolar ?

:happynew::happynew::happynew::happynew::happynew::happynew::happynew::happynew::happynew:

Bugünkü durumun özeti budur

:happynew::happynew::happynew::happynew::happynew::happynew::happynew::happynew::happynew:

Aynen.Cristian elle oynuyo gol oluyo pozisyon Enginde haklı bi şekilde itiraz ediyo.Ama sen onu takmazsan tahrik olur tabi.Sonra da sallanırsın böyle işte..Hakemlerin bu huylarına uyuz oluyorum bi ara Bünyamin bi maçta Ardayı kart göstermek için yanına çağırdı ama Arda gitmedi,orda çok takdir ettim Ardayı.Bide futbolcuları köpek çağırır gibi çağırmaları yokmu beni çileden çıkarıyo.O çağırdığı adamların bi onuru şerefi var sen cebinde 2 tane kart var diye üstünlük kuramazsın.Kurmaya kalkarsanda Engin gibiler tarafından böyle sallanırlar..Akıllı olsun hakemlerde:)

Katılıyorum insanların kalp atışları tavan yapmış sağlıklı düşünemiyorlar bir de sen üstlerine gidiyorsun tatlı dille söyle kart mı vericen ver kırmızıyı ama adamları dinle tatlı dille konuş sert davranarak otorite kurulacak olsaydı cebinde kart değil silah veya sopa olurdu hakemlerin.

Bizim maç neden Pazartesi ya? Şampiyon takımın maçı ilk maç oluyordu genelde sanki.

burak gelmedi dimi melo ufa falan gelmişte

Selam şampiyon takımın gururlu taraftarı :D

Sesim kısıldı, elimde bir torba buz, ama yerim acısını.

Feda olsun bu takıma, aslanlara. Var mı lan bize yan bakan ..

topal.baloni,selçuk,topuz bu orta saha ile şikesiz şampiyon olsunlar cinsiyet değiştiririm.

emre yi .çok arayacaklar çok.

Yahu gene sevinemedik tarihi fark olacak maçta gene strese girdik gene günaha girdik.

Ah Elmander.

ırkçılığın 4 5 maç olduğu yerde engine kaç maç ceza verilebilir ki ? engini yedirirsek zayık olur sosyal medyada bunun üzerine gidilmeli tweetten sallayın

mehmetbaransu ‏@mehmetbaransu

Fenerbahceli yonetici ve avukatlar suan hangi restaurantta hangi yargitay uyeleriyle yemek yiyorlar. Fotograflar gelir gelmez sizlerle

Mert, Bekir, Egemen, Hasan Ali

Senin Milli futbolcularin Abdullah Avci. Yag cekmeye devam et sen bakalim.

426756_354800131267300_1843653425_n.jpg

Ben bizim takıma ceza verilebileceğini zannetmiyorum öyle saçma şey mi olur bizim takıma zarar verilmesi için sahada bizim özel güvenlik elemanlarının olması onları bizim koordine etmemiz taraftarların üzerinin bizim güvenlik elemanlarımız tarafından aranması gerekir bizim bir hatamız olması için ama ben bizim elemanlarımızın orada olduğunu zannetmiyorum şimdi tff nasıl Galatasarayın güvenlik hatası olduğunu söyleyip ceza verebilir arayıp bulsaymış stadın elemanları meşaleleri kaldı ki her iki tarafta attı meşale.

bazilerinde, heyecan yok mus, bu mac, antreman maci gibi mis mis ...

nasil sevindiniz simdi ama? :D

fenere koymak, en güzel sey dirrr :ayatollah:

Geri
Üst Alt