TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray 3-2 Fenerbahçe | ŞAMPİYON GALATASARAY

Cevap: TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray 3-2 Fenerbahçe | ŞAMPİYON GALATASARAY

Hayatınızda kaç kez 90 dakika boyunca koştunuz bilmiyorum ama orada sahada top oynuyanlarda insan bunun farkındasınızdır umarım ayrıca eminim siz burada bunları yazıyorken iş yerinizde sizin başınıza gelen haksızlıklara karşıda böyle davranıyorsunuzdur yani patronunuz size küfür etse haklısınız diyorsunuzdur böyle dediğinize göre.Ayrıca hakemin onlarla konuşması gerekir demedim yanlış okumuşsunuz sanırım hakem onları dinleyebilir ve tatlı dille yollar yerlerine hadi bas git edalarıyla hareket edersen karşındakini de tahrik edersin burada anlaşılmayacak bir şey yoktur sanırım.Ayrıca futbol sadece topla oynanan spor değildir oyuncularının ve taraftarlarının da kendi sahandayken hakemi baskı altına alması gerekir bunu real de yapıyor barca da man utd. de yapıyor bunlar normal şeyler.Ben engin haklıdır ceza almamalıdır da demedim haksızdır yaptığı yanlıştır ama böyle şeyler olabilir dedim.O kadar.

1. Uğradığın haksızlık durumunda "haklısın" demekle adama küfredip, üzerine yürümek arasında farklar var.

2. Burası günlük hayat değil, diyorum sen hala günlük hayattan örnek veriyorsun, orası spor sahası, orada profesyonel olmak zorundasın. Ayrıca, günlük hayatta da yasalara uymak zorundasın mesela. Patronun seni istediği kadar tahrik etsin git küfret, yakasına yapış bakalım ne oluyor? Önce işinde, sonra mahkemeye. Ne oldu sonun?

3. Adam dinlesin diyorsun, hakemler oyuncuları dinlemeye kalkarsa Engin gibi oyuncular sabaha kadar konuşur orada, bitirmez onu.

4. Hakemleri yumuşak olursa o oyuncular tepesine çıkıyor hakemlerin, bunu da gördük. Tatlı dille git deyince de kolay kolay gitmiyorlar.

5. Hakeme sinirlenmek normal ama kendini kaybetmeyeceksin, olay burada. İstersen içinde Hulk'a dönüştürecek kadar sinir olsun, bunu eyleme dökmeyeceksin, döktüğün an haksız konuma düşersin, spor sahasındaki olay budur.

6. Aç olimpiyatları izle, oyuncuların hakemlere itiraz etme hakkı ne kadar var bir gör. Hakemler onları dinlemek zorunda değil, futbol da bu konuda istisna değil. Mesela tekvandoda oyuncu hakeme itiraz etmek için elini kaldırsa uyarı cezası veriyorlar hemen, hatta hakeme bile değil kendi antrenörüne "itiraz et" diye işaret etse (antrenörlerin birer itiraz hakkı var resmi) uyarı geliyor. Onlar sporcu değil mi? Onlar emek sarfetmiyor mu? Onların hakkı yok mu?

7. Hakemlerin eleştirilecek çok tarafı var ama Engin gibiler bu hareketleri yaptığı anda haklı bile olsalar haksız duruma düşüyorlar.

Oglum bak git, pankarati da güzeldi :D

Şu Caner pozisyona ilk başta gülüyor sonra oturma organı gibi geliyor ahaha çok güzel ya.

Volkan iki ay yoksa fener babalara biner Mert Günok'un bugün ne kadar balon bir kaleci olduğunu gördük yediği hatalı gol ve daha topu eline alamaması...

Ahmet Çakar ağır saçmalıyo

Ben taktim kafayi Abdullah Avci´ya arkadas. Cik simdi Mert´i neden ve nasil kadroya aldigini acikla bakalim.

Kariyerinde 2 ciddi macta oynamamis sarisini nasil Milli takima aldin bi acikla. Bizde bilelim.

Bekir baklavacisini neden ve nasil aldin bi acikla. Bilelim.

Hakan Balta´yi neden almadigini bi acikla. Bilelim

309201_10151105622359265_200553872_n.jpg

:ayatollah:

yalnız Amrabatta girdikten sonra kalitesini gösterdi :)

Aynen şu an özete bakıyorum Aydın'a attığı müthiş pasa ince görmüş..

Ayrıca bir de Krasic'in önünden aldığı top var o da çok güzeldi.

Son dakikada açtığı ortada çok iyiydi Baroni girdi son anda araya

penaltı olmasın golümüzden önce faul olsun hangi fenerli diyor ki biz bu galatasarayı yenerdik 10 kişi bile biz top oynadık fenerbahçe izledi uzatmaya gitse bile alırdık maçı ...

benimde dikkatimi cekti

bunu el atilmasi gerek:yenieek:

Orda eliyle itmedi arkadaşlar yapmayın ya topu önüne aldı konuştular sonra Hamit geri çekildi pozisyonu bulabilirseniz ittiyse sizden özür dilerim ama itmedi diye hatırlıyorum.

Aykuta laf yok.... malum 3 temmuz dan beri..... :sad007:

Bilmiyorum tarafsız yorum yapayım o pozisyonda Semihin müdahelesi çok temiz bir müdahele ama Dany arkadan çok hafif şarj yaptı ona faul verilirse verilebilir ama ben olsam ben vermezdim belkide bu yorumum taraflı oluşumdan.

Ben faul vermezdim hakemin belli bir standartı olur maç içinde benzer pozisyonlarda faul vermeyip orada verirse ayıptır günahtır ayrıca pozisyonun geneline bakarsak topu ayağından açıp iki oyuncunun arasına giren kuyt bizim oyuncular ona ne vurdu ne birşey yaptı vücudunu koydu kaldı ki buda normaldir aradan buyur geç mi desinler bence normal bir pozisyon ve bu maçta bir çok kez oldu.

Beyler swf videolarını nerden bulabiliriz .

Bilmiyorum tarafsız yorum yapayım o pozisyonda Semihin müdahelesi çok temiz bir müdahele ama Dany arkadan çok hafif şarj yaptı ona faul verilirse verilebilir ama ben olsam ben vermezdim belkide bu yorumum taraflı oluşumdan.

Pozisyon sanki faule daha yakın bence ama asıl önce topu ilk alırken Kuyt Dany'e faul yapmıyor mu? Bir orasını doğru dürüst izlemeyeedim tekrarlarda.

Ultraslan'ı tebrik etmek lazım. Yine Galatasaray'ı stada soktukları meşalelerle rezil ettiler. Yok olun ulan. Bitin. Dinazorlar bile tükendi, bi siz tükenmediniz. Düşün artık şu takımın yakasından. Allah da sizi hakettiğiniz gibi yapsın.

Volkan iki ay yoksa fener babalara biner Mert Günok'un bugün ne kadar balon bir kaleci olduğunu gördük yediği hatalı gol ve daha topu eline alamaması...

Merti çok kötülüyorsun renktaş o adam gerçekten yetenekli bir adam Fenerin kupa maçlarınıda izledim geçen seneki yeteneklli biri ama bu maçı kaldıramadı psikolojik olarak büyük ihtimal oyuna gireceğine ihtimal vermiyordu girince şok oldu yoksa o kadarda balon biri değil.

#Aykutdirenveefsaneol :asd:

Aykut Destek Sitesi mi acsak beyler?

Ultraslan'ı tebrik etmek lazım. Yine Galatasaray'ı stada soktukları meşalelerle rezil ettiler. Yok olun ulan. Bitin. Dinazorlar bile tükendi, bi siz tükenmediniz. Düşün artık şu takımın yakasından. Allah da sizi hakettiğiniz gibi yapsın.

iyi oynarken maçı soğuttu şerefsizler fbli bile yapmaz bunların yaptığını.

Geri
Üst Alt