TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray 3-2 Fenerbahçe | ŞAMPİYON GALATASARAY

Cevap: TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray 3-2 Fenerbahçe | ŞAMPİYON GALATASARAY

Forum sakinleşti sanırım rahat rahat yazabilirim. Cüneyt Çakır 'ın 2-3 pozisyonda hatası var onun dışında güzel bir maçtı.

Oyuncularımızı değerlendirecek olursam,

Muslera; Her zaman ki gibi güven verdi, ikinci golde yine elinden geleni yaptı ama engelleyecek bir imkan yoktu. Genel anlamda her zamanki gibi çok iyiydi.

Hakan Balta; Bir çok kişinin ön yargılı olduğu isim, şunu iddia edebilirim ki bu adama en çok ben salladım, en çok ben önyargılı oldum. Ama Hakan geçen sezon sonlarında göz doldurmaya başladı ki bu maçta da fazlasıyla devam ettirdi. Hakan 'ı beğendim. Koşuyor, ver-kaç yapıyor, top kesiyor... Böyle devam ederse Hakan, yeri dolmaz bir yerli futbolcu olacak kanımca.

Dany; Ufak hataları vardı, takıma alışma süreci mi dersiniz ne dersiniz bilemem. Mücadeleci bir yapısı var ama Ujfa 'nın yerini dolduracak durumda olmadığını düşünüyorum, bu demek değildir ki şans verilmesin. Şans vere vere pişip iyi bir defans olacağı kanaatindeyim.

Semih; Alıştığımız Semih; garanti ve soğukkanlı oynadı.

Eboue; Bir sağ bek oyuncusu nasıl olmalıdır, yine bu konu üzerine tez verdi. Ortaya katetmeleri, geri dönüşleri, koşmaları, Baroni 'ye attığı çalım... Eboue yine mükemmeldi.

Selçuk; Söylenecek pek bir şey yok. 2 asist, 1 gol. Utanmasa ebesinin nikahından asist yapacak artık, aştı kendini. Dört dörtlük top oynadı.

Hamit; Takım Selçuk-Melo ikilisine alışkın olduğundan benimseyemedi belki ya da 1 senedir top oynamadığı için bazı şeyleri geçici olarak zayıfladı. Ama Hamit 'in yüklü bir kredisi olmalı, Hamit bizi iyi yerlere taşıyacak ve her geçen maç bunun sinyallerini fazlasıyla veriyor.

Engin; Genel itibariyle vasat bir futbol sergiledi. Atıldıktan sonra yokluğunu hissetmedik, bu demek oluyor ki varlığı pek iş görmüyor şu aralar.

Elmander; Çok basit toplar kaçırdı. Umut 'a geriye çıkardığı top gereksizdi. Senelerce Avrupa 'da top oynadın, görmüş geçirmiş adamsın hiç mi kaleci çalımlama, plase vuruş gibi alternatifler gelmedi aklına, sorumluluk benden çıksın, der gibi Umut 'a pasladın. Son vuruşlarını geliştirmesi gerekiyor yoksa Burak tarafından kesilir.

Emre; Emre futboluna biraz daha denge getirmiş, Arda sinyalleri veriyor gibiydi sanki. Topa daha hakim, daha olgun bir oyun sergiliyor.

Umut; Presleri, mücadeleci oyunu, şut kalitesi, pasları... Oldukça çok iyi işler yaptı Umut. Aynen devam ederse vazgeçilmezimiz olur.

Şimdi gelelim çok tartışılan pozisyonlara;

Galatasaray 'ın 2. gol öncesi Dirk Kuyt 'a yaptığı faul; Bana göre fauldü, çalınması gerekiyordu. Dany 'in arkadan müdahalesi var. Hakemin kararı yanlış.

Fenerbahçe 'nin 2. gol öncesi Baroni 'nin elle müdahalesi; Kural açık ve nettir; oyuncunun elleri vücuduna bitişik değilse(açık pozisyonda ise) elle müdahale söz konusudur. Hakemin kararı yanlış

Penaltı; Caner sağ ayağını açık ve net bir biçimde Umut 'un sağ ayağına takıyor veya vuruyor ve ceza sahası çizgisi içinde yapıyor. Penaltı kararı doğru.

Bu maçta gördük ki oynadığımız baskıcı ve ofansif futbol bize iyi şeyler yaptıracak. Kadromuzunda tamamlanması ile beraber ligde yenilmez bir Galatasaray olacağı kanaatindeyim.

Bi rica edicem saçmalama kardeş. O meşaleleri belliki Ultraslan soktu ve savunalacak tarafı yok.

Ayrıca ceza yemezsek unutacak mıyız, boşverecek miyiz? Kapılarda güvenlik olmasa stada meşale top ve tüfek getirilmesine ses çıkarmayacak mıyız? Bu mu Galatasaray kültürü? Neyi savunduğına dikkat et çünkü yanlış bir şeyi gözünü kulaklarını dünyaya tıkayarak savunmak fanatikliktir ve fanatiklik asla fayda sağlamaz. Adamlar her fırsatta takıma zarar veriyorlar. Bu oluşumu yöneten kimlerse biran önce ya yerlerini devretmeleri yada disipline olmaları gerekiyor.

Her şeyden önce kimse bu camiada merhum başkanımızı stad açılışında ezen, Galatasaray'a hakaret edenleri üzerine oturdukları organın korkusuyla alkışlayanları ve Galatasaray taraftarlarını ıslıklayanları kabul etmez.

Ultraslan'ın çok ciddi bir özeleştiri ve kendine gelme süreci yaşaması lazım.

Öncelikle ben ne yazıcağımı size sormıyacağım saçma buluyorsanız okumazsınız meşaleleri belli ki ua soktu demek biraz iddaalı oluyor.Ben yapılan doğrudur dediğimi hatırlamıyorum dediğim kapıdaki güvenlik yeterli aramayı yapmazsa içeri tankta sokarlar tüfekte haksız olduğumu düşünmüyorum ua yı da savunduğum söylenemez sadece suçun onlara atılmaması gerektiğini söylüyorum ayrıca ben ne demişim lütfen okuyun sonra bana saçmalama deyin ben dedim ki stadlara biz gidelim biz destekliyelim o zaman uA diye birşey olmaz ama biz maça gitmezsek takımı desteklemezsek adamlara sallama hakkını nasıl kendimizde bulucaz ayrıca siz uA daki insanların normal taraftardan farklı olduğunu mu düşünüyorsunuz ?Belki yönetimi hoşunuza gitmez haklıda olabilirsiniz ama ne olursa uA dan bilmek biraz abartı bence.

O degilde, Volkanin omzu cikti dediler. Sonra baktim, serumla geri gelmis. Güya Süper Kupayi Fenerbahce kazaniyordu. Sadece Volkanin rüyasinda kazandilar :D

Şikenin sultanları yine her zaman olduğu gibi yenildikleri maçta madalya almadan kaçtılar. İstikrar sürüyor.

Atv bir daha kupa maçları falan yayınlamasın, yarım saat reklam yayınladı, kupa törenine ucu ucuna yetişebildi. Kupa törenini de rezil rüsva ettiler, orda futbolcularımızın sevinçlerini, taraftarla beraber tezahüratlarını göremedik. Ulan ŞL maçlarında bile 5 dk.dan fazla reklam girmiyorlar. Reklam düzenlemesi yokmuydu? Yoksa torpillilere özelmi bu kadar rezillik?

uA veya değil, o meşaleler Erzurumdan temin edilmedi, İstanbuldan geldi burası kesin.. Birisi Erzurumlulara densiz demiş.. Buyursun yüzümüze desin..

Nakliye şirketine parasını ben vericem koltuğu senle birlikte götürsünler :D

Ahahah :D Garip totemlerim var herkes gibi :D Yaz günü uzun kolluyla izledim maçı uğurlu geliyo diye :D Mesela foruma kesinlikle girmem maç oynanırken.

Geçen süper finalin son maçında arkadaş Çanakkaleden gelmişti Bursa'ya,onla izleyince kaybediyoruz diye maç bitene kadar eve sokmamıştım :D

Benim üzüldüğüm nokta ilk maçı taraftarsız izleme korkumdur. 40 bin kişinin parasının boşa gitmesidir.

Umarım korktuğun başımıza gelmez ama ben öyle birşey olmasının haksızlık olduğunu düşünüyorum ayrıca öyle birşey olursa fenerinde aynı şekilde ceza alması gerekir sanırım 5 maç cezalılar zaten bunu göze alıp üstüne 1 2maç ceza verebileceklerini sanmıyorum.

Süper kupa maçı oynandı mükemmel bir maç oldu telegol hala şikeyi tartışıyo vay arkadaş ya

Ben Fenerbahceli olsam, bende Aykut Kocaman´a saydirirdim ama. Gercekten cok kötü bir TD.

Galatasaray´in üstünlügünü kendisi kabul ediyor ki, bu Fb taraftarini cildirtiyor zaten :)

Galatasaray korkusundan kendi takiminin potansiyelini kullanamiyor Aykut Kocaman.

Kendi acimdan hic gitmesini istemedigim bir Fenerbahce TD´si Aykut Kocaman.

Şikenin sultanları yine her zaman olduğu gibi yenildikleri maçta madalya almadan kaçtılar. İstikrar sürüyor.

Atv bir daha kupa maçları falan yayınlamasın, yarım saat reklam yayınladı, kupa törenine ucu ucuna yetişebildi. Kupa törenini de rezil rüsva ettiler, orda futbolcularımızın sevinçlerini, taraftarla beraber tezahüratlarını göremedik. Ulan ŞL maçlarında bile 5 dk.dan fazla reklam girmiyorlar. Reklam düzenlemesi yokmuydu? Yoksa torpillilere özelmi bu kadar rezillik?

atv nin yanında ntvspor gstv sayılır bu kadar eyyamcı bu kadar fanatik bir kanal yoktur fenerin rakiplerine yabancı takım muamelesi yapıyorlar geçen sene kupa maçlarında da aynıydılar hatta türkiye kupası madalya törenini kesintisiz 1 saat yayınladılar

evet abi siz takıma ultrAslan'dan fazla katkı veriyorsunuz kareografileri yapıyosunuz deplasmanlara gidiyosunuz " yok ya sırf derbilerde bilet soran adamlar değilsiniz " siz de seviyosunuz ve erzurum istanbul arası kaç km olduğunu bilmeden hepsi uA tribününden demeyi biliyosunuz.Lan siz salak mısınız doğulu taraftarım tabi uA yanına gidecek orda durmak isteyecek bu anormal mi anlamak zor mu ultrAslana ve Adnan Polat'a küfreden arkadaşları aynı görüyorum nedense gocunmayın önümüze de taş koymayın tek aşk Galatasaray tek aşk Sarı-Kırmızı ne oluyorsunuz

ben yanlış hatırlamıyorsam deplasman maçlarından dolayı takımlar ceza alıyo,özellikle de para cezası.ama saha kapatma hatırlayamadım.

Bende para cezaları hatırlıyorum ama sanırım onlar küfürden kaynaklı şeyler ayrıca bu sezon sanırım fb bjk maçında taraftar aldılar anlaşarak bjk taraftarı orayı yaktı bir ceza almadı bildiğiniz dumandan kaynaklı ölüm tehlikesi yaşadılar bjk ceza almadı o maçta.

Belki görmeyenler vardır :asd:

424316_451519188226905_1123688153_n.jpg

Yalnız fener taraftarının ne kadar gereksiz bi taraftar topluluğu olduğunu bugün iki takım taraftarı bi arada olunca bi kez daha anladım adamlar sadece izliyolar başka bi şey yaptıkları yok

muslera

eboue semih ujfa hakan

hamit melo selçuk amrabat

çilek burak

O değil de,genel olarak takımı çok beğendim.

evet abi siz takıma ultrAslan'dan fazla katkı veriyorsunuz kareografileri yapıyosunuz deplasmanlara gidiyosunuz " yok ya sırf derbilerde bilet soran adamlar değilsiniz " siz de seviyosunuz ve erzurum istanbul arası kaç km olduğunu bilmeden hepsi uA tribününden demeyi biliyosunuz.Lan siz salak mısınız doğulu taraftarım tabi uA yanına gidecek orda durmak isteyecek bu anormal mi anlamak zor mu ultrAslana ve Adnan Polat'a küfreden arkadaşları aynı görüyorum nedense gocunmayın önümüze de taş koymayın tek aşk Galatasaray tek aşk Sarı-Kırmızı ne oluyorsunuz

İmkanım olmadığı için ne stada gidebiliyorum nede deplasmana. Ama iki tane yeni sezon forması aldım ve 1 tane antreman forması. Ayrıca meşaleyi atan Galatasaray taraftarınıda kınıyorum.

Lütfen biraz sakin ol renktaş şimdi uA normal taraftar ayrışmasına girmeyelim hepimizin aşkı aynı tabi bazılarının imkanı var okullarında uA temsilciliği var kayıt oluyorlar zamanları var oradan insanlarla tanışıyorlar birşeyler yapıyorlar bazılarının zamanı yok yapamıyorlar ama dediğim gibi hepimiz biriz hepimizin kalbi Galatasaray aşkıyla atıyor böyle polemiklere girmeyelim.

Geri
Üst Alt