- 24 Kasım 2008
- 7.200
- 4
- 1.333
Cevap: TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray 3-2 Fenerbahçe | ŞAMPİYON GALATASARAY
Forum sakinleşti sanırım rahat rahat yazabilirim. Cüneyt Çakır 'ın 2-3 pozisyonda hatası var onun dışında güzel bir maçtı.
Oyuncularımızı değerlendirecek olursam,
Şimdi gelelim çok tartışılan pozisyonlara;
Bu maçta gördük ki oynadığımız baskıcı ve ofansif futbol bize iyi şeyler yaptıracak. Kadromuzunda tamamlanması ile beraber ligde yenilmez bir Galatasaray olacağı kanaatindeyim.
Forum sakinleşti sanırım rahat rahat yazabilirim. Cüneyt Çakır 'ın 2-3 pozisyonda hatası var onun dışında güzel bir maçtı.
Oyuncularımızı değerlendirecek olursam,
Muslera; Her zaman ki gibi güven verdi, ikinci golde yine elinden geleni yaptı ama engelleyecek bir imkan yoktu. Genel anlamda her zamanki gibi çok iyiydi.
Hakan Balta; Bir çok kişinin ön yargılı olduğu isim, şunu iddia edebilirim ki bu adama en çok ben salladım, en çok ben önyargılı oldum. Ama Hakan geçen sezon sonlarında göz doldurmaya başladı ki bu maçta da fazlasıyla devam ettirdi. Hakan 'ı beğendim. Koşuyor, ver-kaç yapıyor, top kesiyor... Böyle devam ederse Hakan, yeri dolmaz bir yerli futbolcu olacak kanımca.
Dany; Ufak hataları vardı, takıma alışma süreci mi dersiniz ne dersiniz bilemem. Mücadeleci bir yapısı var ama Ujfa 'nın yerini dolduracak durumda olmadığını düşünüyorum, bu demek değildir ki şans verilmesin. Şans vere vere pişip iyi bir defans olacağı kanaatindeyim.
Semih; Alıştığımız Semih; garanti ve soğukkanlı oynadı.
Eboue; Bir sağ bek oyuncusu nasıl olmalıdır, yine bu konu üzerine tez verdi. Ortaya katetmeleri, geri dönüşleri, koşmaları, Baroni 'ye attığı çalım... Eboue yine mükemmeldi.
Selçuk; Söylenecek pek bir şey yok. 2 asist, 1 gol. Utanmasa ebesinin nikahından asist yapacak artık, aştı kendini. Dört dörtlük top oynadı.
Hamit; Takım Selçuk-Melo ikilisine alışkın olduğundan benimseyemedi belki ya da 1 senedir top oynamadığı için bazı şeyleri geçici olarak zayıfladı. Ama Hamit 'in yüklü bir kredisi olmalı, Hamit bizi iyi yerlere taşıyacak ve her geçen maç bunun sinyallerini fazlasıyla veriyor.
Engin; Genel itibariyle vasat bir futbol sergiledi. Atıldıktan sonra yokluğunu hissetmedik, bu demek oluyor ki varlığı pek iş görmüyor şu aralar.
Elmander; Çok basit toplar kaçırdı. Umut 'a geriye çıkardığı top gereksizdi. Senelerce Avrupa 'da top oynadın, görmüş geçirmiş adamsın hiç mi kaleci çalımlama, plase vuruş gibi alternatifler gelmedi aklına, sorumluluk benden çıksın, der gibi Umut 'a pasladın. Son vuruşlarını geliştirmesi gerekiyor yoksa Burak tarafından kesilir.
Emre; Emre futboluna biraz daha denge getirmiş, Arda sinyalleri veriyor gibiydi sanki. Topa daha hakim, daha olgun bir oyun sergiliyor.
Umut; Presleri, mücadeleci oyunu, şut kalitesi, pasları... Oldukça çok iyi işler yaptı Umut. Aynen devam ederse vazgeçilmezimiz olur.
Penaltı; Caner sağ ayağını açık ve net bir biçimde Umut 'un sağ ayağına takıyor veya vuruyor ve ceza sahası çizgisi içinde yapıyor. Penaltı kararı doğru.