TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray 3-2 Fenerbahçe | ŞAMPİYON GALATASARAY

Cevap: TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray 3-2 Fenerbahçe | ŞAMPİYON GALATASARAY

evet abi siz takıma ultrAslan'dan fazla katkı veriyorsunuz kareografileri yapıyosunuz deplasmanlara gidiyosunuz " yok ya sırf derbilerde bilet soran adamlar değilsiniz " siz de seviyosunuz ve erzurum istanbul arası kaç km olduğunu bilmeden hepsi uA tribününden demeyi biliyosunuz.Lan siz salak mısınız doğulu taraftarım tabi uA yanına gidecek orda durmak isteyecek bu anormal mi anlamak zor mu ultrAslana ve Adnan Polat'a küfreden arkadaşları aynı görüyorum nedense gocunmayın önümüze de taş koymayın tek aşk Galatasaray tek aşk Sarı-Kırmızı ne oluyorsunuz

takıma zarar verdikten sonra bana ne kareografiden gittiği binlerce kilometreden gitmesin böyle yapacaksa

Maçın özeti olsa da bir daha izlesek.

Bi rica edicem saçmalama kardeş. O meşaleleri belliki Ultraslan soktu ve savunalacak tarafı yok.

Ayrıca ceza yemezsek unutacak mıyız, boşverecek miyiz? Kapılarda güvenlik olmasa stada meşale top ve tüfek getirilmesine ses çıkarmayacak mıyız? Bu mu Galatasaray kültürü? Neyi savunduğına dikkat et çünkü yanlış bir şeyi gözünü kulaklarını dünyaya tıkayarak savunmak fanatikliktir ve fanatiklik asla fayda sağlamaz. Adamlar her fırsatta takıma zarar veriyorlar. Bu oluşumu yöneten kimlerse biran önce ya yerlerini devretmeleri yada disipline olmaları gerekiyor.

Her şeyden önce kimse bu camiada merhum başkanımızı stad açılışında ezen, Galatasaray'a hakaret edenleri üzerine oturdukları organın korkusuyla alkışlayanları ve Galatasaray taraftarlarını ıslıklayanları kabul etmez.

Ultraslan'ın çok ciddi bir özeleştiri ve kendine gelme süreci yaşaması lazım.

senle çoğunlukla fikirlerimiz ödeşiyor renktaş sebebi ikimiz de kızılsa da mektebi sultaniye kanunlarına aşığız evet bizi farklı kılıyor ancak kızsam da ki bulabilirsin yazılarım arasında ultraslanı lanetlemek düşmanlıktır bana göre onların katkısını hiç saymak haksızlıktır ama yazdığım yazıda şikayetlerimi ve hataları da yazdım seni biliyorum o yüzden rica ediyorum senden o yazıyı da okuyabilir misin?

Umut : Turkish Hulk.

O nasıl bir fizik :yikes:

O değil de,genel olarak takımı çok beğendim.

Galatasaray´in kadrosu her Türk takimi icin inanilmaz derecede tehlikeli bir kadro.

Oyuncularin neredeyse hepsi cok güclü ve cok savasan futbolcular. Türkiye icin anahtar zaten

Bu kadronun CL´de ne yapacagina bakmak lazim. Türkiye icin cekincem yok.

2. olmak icin inanilmaz derecede berbat bir sezon gecirmeliyiz diye düsünüyorum.

Bende kendi yorumlarımı yapıcam

Muslera : Gereken şekilde oynadı elinden bişi gelmezdi golde

Eboue : Fena değildi . Pazara yolladı :)

Semih : Her zaman ki gibi iyiydi .

Dany : Atik iyi ama zaman zaman hata yapıyor .

Hakan : Bu maç özelikle onu beğendim .

Hamit : Alışacak ancak kendi bölgesine geçmeli

Selcuk : Ne denilirki

Emre : Hırslı istekli beğendim acıkcası

Engin : İyi cocuk sahada pek yoktu ancak gözümden düstü

Umut : Ne denilirki

Elmander : Form tutmalı

Amrabat : Gelecek vaadediyor :asd:

Aydın : Her zaman ki gibi kacırdı :D

Cüneyt hoca ise

Kuyt Semihle carpıstı ancak arkadan Dany müdahale etti . FAULDU .

Cristianın eline carptı karar YANLIS

Caner ayağını boşa uzattı ancak Umutun bileğine carpınca penaltı Doğru karar

Caner kırmızı görmeliydi itirazlarıyla NOKTA .

Icimden keske tum oyunculari olsaydi Gg yobo volkanda oyle yenseydik daha iyi olurdu diyorum, adamlar onlarida sayip duruyor soyle olsaydi boyle olsaydi yenemezdiniz zart zurt, insallah ligde tam kadrolarken yine yapariz

[h=6]FENERBAHCENIN 2.KALECİSİ MERT GÜNOK''UN ANNESİ VEFAT ETMIŞTIR MERHUMEYE ALLAH'TAN RAHMET MERT GÜNOK VE AİLESİNE FENERBAHCE CAMİASINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ ..

ACININ RENGİ OLMAZ ..!!![/h]

Annesi ölmüş zavallının üzüldüm lan cocuk icin kötü bir gece :sad007:

Ultraslan'ı eleştirmek neden yasak anlamadım ben. Koreografi organizasyonu yapınca nasıl övüyorsak, meşale organizasyonu yapınca da öyle yereceğiz tabi. O kadar meşalenin organize olmadan içeri sokulması mümkün değil zaten, yani Erzurum'da stada tek başına veya 3-5 kişi giden taraftarlar o kadar meşaleyi nerden bulacak, nasıl içeri sokacak? Belli ki organizasyon yapılmış da sokulmuş, e tribünden geldikleri yer de Ultraslan taraftarlarının büyük yoğunlukta olduğu yer, doğal olarak onların yaptığı düşünülüyor.

olm çok mutluyum lan resmen bariz bi şekilde eze eze yeniyoruz şerefsizleri

valla şuanda bulutların üstündeyin fenev in 2 golü be engin in kırmızı kartından sonra çok 'UMUT'suzluğa kapıldım ama telefonuma kardeşimden gelen mesajda 'penalti abi penaltı' yazısını okuyunca beynim durdu kalbimi hissetmedim goooooolll be gooooooooooooooooolll yazısını okuyana kadar sadece son uzatma dakikalarını izleyebildim güvenlik olarak gece vardiyasında çalışıyorum o yüzden umut un golünden sonra maçı son dakika ya kadar takip edemedim güvenlik kulube me Galatasaray bayrağını astım gelen giden öpüp geçiyor yarın paylaşırım inşallah fotoyu sizlerle Allahım çok şükür bize bir kez daha bu mutluluğu yaşattığın için ne adaletlisin yarabbi ne büyüksün yarabbi sonsuz şükürler sana:heart:

Allah yardımcın olsun. inşallah Fenere bu sezon 2 kez daha koyacağız. onları izlersin artık.

FENERBAHCENIN 2.KALECİSİ MERT GÜNOK''UN ANNESİ VEFAT ETMIŞTIR MERHUMEYE ALLAH'TAN RAHMET MERT GÜNOK VE AİLESİNE FENERBAHCE CAMİASINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ ..

ACININ RENGİ OLMAZ ..!!!

Allah kendisine sabır versin. Düşününce bile korkuyorum

FENERBAHCENIN 2.KALECİSİ MERT GÜNOK''UN ANNESİ VEFAT ETMIŞTIR MERHUMEYE ALLAH'TAN RAHMET MERT GÜNOK VE AİLESİNE FENERBAHCE CAMİASINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ ..

ACININ RENGİ OLMAZ ..!!!

Allah rahmet eylesin kötü bir gün oldu onun için.

Icimden keske tum oyunculari olsaydi Gg yobo volkanda oyle yenseydik daha iyi olurdu diyorum, adamlar onlarida sayip duruyor soyle olsaydi boyle olsaydi yenemezdiniz zart zurt, insallah ligde tam kadrolarken yine yapariz

Halamında şeyi olsa amcam olurdu,olsaydıyla bu işler yürümüyor angutlara söyleseydin.

Allah kendisine sabır versin. Düşününce bile korkuyorum

Aynen la kötü birsey harbiden

onureren;' Alıntı:
Allah rahmet eylesin kötü bir gün oldu onun için.

Annesi öldü + kötü bir maç geçirdi off of Allah kimseye göstermesin .

Allah rahmet eylesin. Üzüldüm Mert Günok icin. Umarim dogru degildir.

Geri
Üst Alt