TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray 3-2 Fenerbahçe | ŞAMPİYON GALATASARAY

Cevap: TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray 3-2 Fenerbahçe | ŞAMPİYON GALATASARAY

Arkadaş facede hala hakem yüzünden kaybettik diyen fenerliler var yasak olmasa burdada basıcam küfürü bunlara attıkları 2 goldede hakemin katkısı var ne yüzsüz kişiliksiz taraftar toplulugudur bu ya

ee18d4a5013e49eebe9bf07ed56830b9.jpg

Adamları rezil ediyoruz durmadan :D

Gercekten sahane oyun ortaya koyduk,onde cok iyi basiyoruz,kontrolu kolay kolay vermiyoruz. Biz sahada sadece futbol oynamamıza rağmen rakiplerimiz işe basketi ve voleybolu katsa da başımızı eğmiyoruz.. Arkadaşımız kart görüyor,ona hemen kızmıyor,demorolize olmuyoruz.. Kimseyi boş boş konuşturmuyoruz,topumuzu oynuyoruz gollerimizi atiyoruz. Allahim sana cok sukur ki bize bu guzellikleri yasatiyorsun. Herkesin adaleti sasabilir ama Allah'in asla. Bu oyunla gidersek,soyle dusunuyorum eger Elmander yerine en azindan birkac macta Burak'i deneyip,Amrabat'i ilk 11 baslatabilirsek insallah daha iyi olacak her sey. Takimimizin oyunu gayet iyiydi bugun acikcasi beni hayal kirikligina ugratan bi' Hamit vardi ama tecrubesi ortada insallah o da zamanla zamanla toparlayacak. Bu guzel galibiyet hepimize hediye olsun renktaslar..

Dany çok tehlikeli.Gereksiz yere topu çok tutuyor.Bugün top ayağına her gelişinde tehlike oldu.Bir stoper için fazla risk barındırıyor.Isınamadım Dany'e

Yalnız bugün fenerbahçenin birçok atağını kesti Dany.

Ayrıca son pozisyonda Sow ile girdiği pozisyonda Dany'ye bariz faul yapılıyor.

383788_450516591655124_955842049_n.jpg

Kupa Tırmanışı :D

benim de annem öldü 25 nisanda kalktım 27 nisanda fener maçına nonda attı sevindim 1 gün önce toprak atsam da ne yapayım yani kendime kızsam neye yarar bu polemikleri duygusal acun işlerini bırakalım bugün bir darbe daha vurduk neymiş uA meşale atmış organize olmuş hadi oradan eleştirilmez mi eleştirilir herkes Galatasaray'da ama böle yersiz saçma şekilde değil

Terim, Engin icin nededi basin toplantisinda`?

Maç için şöyle bir eleştiri getirebilirim, iki golden sonra da kımıldamaya mecali olmayan Fenerbahçe karşısında geri çekilip topu Kuyt'la, Alex'e verdik oynasınlar diye. Keşke tavuk sersemken yumurtlatılır hesabı özellikle ilk golden sonra duman etseydik. Ama orda da Ultraslan sağolsun stada soktuğu meşalelerle gardı düşmüş Fenerbahçe'ye toparlanma imkanı tanıdı.

enginin 5 -6 maç oynamaması iyi olur. emre çolak belki olur ya selçuk ve melonun önünde şans bulur.

Maç için şöyle bir eleştiri getirebilirim, iki golden sonra da kımıldamaya mecali olmayan Fenerbahçe karşısında geri çekilip topu Kuyt'la, Alex'e verdik oynasınlar diye. Keşke tavuk sersemken yumurtlatılır hesabı özellikle ilk golden sonra duman etseydik. Ama orda da Ultraslan sağolsun stada soktuğu meşalelerle gardı düşmüş Fenerbahçe'ye toparlanma imkanı tanıdı.

yok mesela elmander çaprazdan atsa 2 oluyordu yada karsı karsıya atsa bunları cl.de kaçırırsak vahlarız

enginin 5 -6 maç oynamaması iyi olur. emre çolak belki olur ya selçuk ve melonun önünde şans bulur.

Abi zaten Melo ve Amrabat hazır olunca Engin yedek oturmayacakmıydı ?

Hamit-----Selçuk-----Melo-----Amrabat

ooff ya nasılda koyduk eziklere. tekrar tekrar gollerimizi izliyorum ve zevkten dört köşe oluyorum :happynew:

özet varmı beyler amerikadayım izleyemedim maçi

551920_450517291655054_2055693436_n.jpg

Ben Umut'u yerli Elmander olarak görüyorum artık. Adam 90. dakikada depar atarak adam geçiyor

Dany çok iyi oyuncu.

Geri
Üst Alt