TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray 3-2 Fenerbahçe | ŞAMPİYON GALATASARAY

Cevap: TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray 3-2 Fenerbahçe | ŞAMPİYON GALATASARAY

Tamam abi koşarsın koşarsın neyse ama adama top geliyor o kadar koşmanın üstüne hiç yılmadan topa sertte vurabiliyor her türlü ayarlıyor fizik kondisyon harika helal olsun :tiphat:

Aynen. İlk yarı uzaktan bi şutu var mert köşeden zorlukla çıkardı o şut süperdi

bence elmander umut oynamalı müthiş bi hücum pres gücümüz var bu şekilde...sezonun tümüne yayılacak performans önemli umut ve burak arasında

Katılmıyorum bence Terim Burak-Umut deneyecek. Umut'u bu performansı sonrası kesmek aptallıktır, Elmander'in kaçırdığı gollerden sonra Burak'ı denememek de elindeki potansiyeli değerlendirmemektir diye düşünüyorum.

Umut'un bu performansından sonra sol bek transferi isteyebilir Terim, forveti iki yerli kullanmayı düşünebilir.

btzjt.jpg

Selamın Aleyküm...

Burası daha neşeliymiş...

Aleyküm Selam kuş :lol::lol:

Biraz kargalarin forzasinda dolastim simdi,bu mac icin 28 sayfa ezikleri yalamislar angutta bile bunlardan daha gercekci yorumlar var.Ulan ne omurgasiz ne serefsiz bir camiasiniz,sizin altina yattiniz nikahina girdiniz takim ahlaksizliktan hak hirsizligindan hüküm giymis kime yalakalik yapiyorsunuz.

Ben zafer sarhoşu falan oldum heralde; 2 tane 86 numara görüyorum :SS:

Eray İşçan Ufuk'un formasını giymiş..

Sanırım yedek kulübesinde olmayan futbolcular maç bittikten sonra hangi formayı buldularsa geçirmişler üzerine :D

2 gecedir aklıma umutun fener + selçuğun fenere frikikten ve burak'nda bjkye gol atacağı geliyordu

ama selçuk olmadı bugünlük bakalım ilerisine umuttanda bu formla formada alamaz burak hem cezalıda o olmıcak galiba o maç sonradanda girebilir :happynew:

Burak Yilmaz staddaymis bu arada, soranlari bilgilendirme acisindan... Hatta milletle sakalasiyormus boyle bi takimin icine ben nasil girecegim diye :D

özen takimi :asd:

[TABLE="class: tablodis"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]diego.lugano - 13.08.2012 00:03[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]

[TR]

[TD]
bos.gif

bu takıma selcuk inan tipinde bi orta saha alıp sow-kuyt ikilisiyle önde basan ‚ savaşan‚ fizik kondisyonu yüksek ‚ 4-4-2 oynayan bi takım yaratılmalı [/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

onu bende anlayamadım Elmander vursa goldü o pozisyonda çok saçma bir hareket yaptı

İşte bu yüzden taraftar çilek istiyor. Özgüvenli bir şekilde hem topu hem kaleciyi içeri sokacak birini istiyor sonra isteyene kızıyorsunuz :asd:

btz7s.jpg

Burak Yilmaz staddaymis bu arada, soranlari bilgilendirme acisindan... Hatta milletle sakalasiyormus boyle bi takimin icine ben nasil girecegim diye :D

sevinç gösterilerinde yoktuda merak etmiştim bende. sağol renkdaş

A0GkTPOCEAIgGc5.jpg:large

btyuw.jpg

Burada da büyük boyu var.. 1.4 Mb..

o ilk pozisyonda elmander neden geri umut'a pas verdi hala onu düşünüyom ya resmen geri döndü.

Cunku son surat kosuyordu, solak olmadigi icin ve Mert tam dibine geldigi icin, gol yapacak bi aci yoktu... Bunun uzerine bide F5 defansi kici yanmis kedi gibi geliyorlardi :D Bakti Umut... Al da at la dedi ama Umut atamadi, acidi (hattrick yapsa daha ilk macinda eziklere, ezikler bidaha oynamaya korkar diye dusunmus, iyide etmis bence :asd:)

bu arada sabrinin bugünkü performansını beğenmedim ben :coffee: ( kupa törenindeki :asd:)

Volkan yere düştü ya aha dedim gitti kesin kırıldı omzu. İnanın göbeğimden 1-2 kilo yağ eridi o derece mutlu oldum yani :lol::lol:

Geri
Üst Alt