TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray 3-2 Fenerbahçe | ŞAMPİYON GALATASARAY

Cevap: TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray 3-2 Fenerbahçe | ŞAMPİYON GALATASARAY

bu maç GSyın daha hazır olmayan halinde oynandı. hamit hazır değil,semihle dany daha 2 ya da 3 kez yan yana oynadı.bir tür hazırlık evresi geçirdi ikisi.. biribirine alışmak vaabında.engin önliberoda oynayamadı, emre sol kanada hapsoldu.selçuk kaldı ortasahada bi tek.

ve şikeciler pozisyon bulmadan 2 gol attı. biri balla,diğeri hakemin sayesinde.:o

@EsraAtes93

Maçta omzu çıkan ve hastane'ye kaldırılan Volkan'ın;"Beni Hastaneden Kim ALDIRACAK?" diye ağladığı bildirildi :-D

:asd:

Tabi cok daha iyi oluyo yuz sekli falan birden degisiyor acayip oluyo:D ama mert isimizi kolaylastirdi ayi 2-3ay olmazsa fb bitti

golü yedikten sonraki takındığı acıların çocuğu yüz ifadesi,inanılmaz bi haz veriyo.attıkça atası geliyo insanın :D

Hocam ne olur bi kere müsaade et şu hakkımızı yiyen hakeme bi girişiyim, sadece bi kere...:D:D:D

Ahmet cakar hangi kanala gecti ya :D

Ben nedense 3-2 lik galibiyete pek sevinemedim sanırım farkı kaçırdığımız içindir. İlk yarı Umutun uzaktan şutu dahil 3 tane net pozisyon var 2 si daha gol olsa farklı olurdu maç :)

@patavatsiz

Umut Bulut'un golünden hemen sonra bikaç Fener taraftarının ellerinde pense ve tornavidalarla TEDAŞ santralina dogru koştuğu gözlendi.

@muratozkent

Süper Kupa Galatasaray'ın da şimdi Yıldırım Demirören Fenerbahçesine ne verecek ?

@Mertustaaa

cüneyt çakır kız arkadaşım gibisin. Beklenmedik tepkiler verip beklenmedik kararlar alıyosun. Nen var kuzum?

@ziya_Anti_fBjk

FB kalecisi Mert Günok'tan açıklama geldi "ne yapacağımı şaşırdım.aşağı tükürsem Umut Bulut ,yukarı tükürsem gol" :-)

:lol:

Cüneyt Çakır eyyamcının kralı. Yurt dışında desteklerim ama, içeride rezalet. Fırat Aydınus buna bin basar. Bu sene yakalayacaktır da.. :ayatollah:

tamer geçen gün resim paylaşanlara çıkışmıyomuydun sen :)

1-) Bugünlük herşey serbest..

2-) yüklediğim resimler sayfa akışını engelleyecek kadar abartılı büyük değil ve boyutları sadece 100 ile 200 Kb arası..(Özellikle dikkat ediyorum..)

Yalnız Burak yoktu demi bizim takımda hiç göremedim Melo gelmiş Ujfa gelmiş keşke oda gelseydi Burak zaten bir huzursuz gibi sebebi nedir acaba.

Herşeyi bir kenara bırakırsak çok zevkli maç oldu , ayrıca Umut golleri dizdiği için bir kat daha fazla sevindim ...

Birde kadromuz kabuk değiştirince f5 karşısında o eski pasifliğimiz tersine döndü çok şükür , f5 balı bile işe yaramadı bu maç ..

[h=6]Ali Dürüst: "Aydınlıkta kupa almak başka oluyormuş. Onu da hep beraber yaşadık". :ayatollah:[/h]

Geri
Üst Alt