TFF Süper Kupa | Beşiktaş 0-2 Fenerbahçe

Cevap: TFF Süper Kupa | Beşiktaş 0-0 Fenerbahçe | Fox Tv

christianin maldonadodan hic bir farki yok , sevindirici haber :D

herkesin şampiyon olur dediği fenev bu mu:) şu iki brezilyalıyı öve öve bitiremediler bence topal ön liberodaki adamı ikiye katlar dos santos mudur nedir bizim kanatlardaki adamların (kewell,keita,arda)yanında top toplar sanki:D bide ligin en iyi takımıymış fenev allahım ya diyecek laf bulamıyorum ülke dışında futboldan anlayan adamlara kadroları gösterseler ne cevap alırlar bilemiyorum.Şu an elimizdeki kadro avrupanın üst takımları haric olabilecek en iyi kadrolardan biri avrupada ama işte fenevli medya konuşuyo ne dersin:)

İsmail'i begendim güzel oynuyor...

Beşiktaş'ın kadrosu gerçekten riskliydi.Fakat oyunun 10.dakikasından itibaren Tello top fenerde iken ortaya girip ortayı kilitledi,Bobo da Tello'nun boşalttığı yere girerek etkili oldu.Oyun Beşiktaş lehine gidiyor şu anda.

Trt 3 de kimin macin var ?

hakikaten bizim oynadimiz futbol baska,ya! :D:

lütfen sacmalama, Güiza orda cok akillica topu sag tarafa cekip, adami eksiltmis oldu. Fink orda cok iyi zamanlama ile harika bir hamlede bulundu.

Bu'mu 7M €'luk Ismail :D
Asıl sen saçmalama doğru söylüyor.Guizada hız olsaydı finkden önce o topu alırdı.Dİkkat fink ortasahadan geliyor.

Beşiktaş ı inanılmaz beğendim. organize oynuyorlar ve dikine gidiyorlar. 3 pas da 3-4 net pozisyon yakaladılar. Fenerbahçe beklediim gibi çıkmadı. Dos SAntos fena değil gibi ama diğer adam çok vasat geldi. Bakalım 2. yarı ne olacak. Güiza da bariz canlanma var ama Alex de ciddi düşüş devam ediyor yüksek tempoya gelemedi.

BJK bu sene ligi zorlar.. favori olacaksa BJK gibi duruyor.

Bu maç benim gözümde daha 2. dakikada bitmiştir.Yunus Yıldırım Bilica kasabının bariz faulunü ve kırmızı kartı es geçti.Bjk fenere göre daha iyi görünsede onlarda tam anlamıyla hazır değiller.Bu maçtan çıkacak hiç bir skor lige ölçü olmaz.Kesin kanılara varmak için henüz çok erken...

kuslari bu sene dagatacas!:D: :D:

Dos Santos iyiymiş beğendim.

Nebiçim spikerler var maçta ya.

Ayrıca önemli pozisyonlardada reklam koyuyorlar :mad:

Dos Santos'u her seferinde 251 tane S ile seslendirdi,butun sezonu dusunemiyorum :o

dos santos hic gözüme carpmadi macta, ama bu christiani sevdim hic is yok adamda :D

Geri
Üst Alt