TFF Süper Kupa | Beşiktaş 0-2 Fenerbahçe

Cevap: TFF Süper Kupa | Beşiktaş 0-0 Fenerbahçe | Fox Tv

bizim sistem super!!iki takimin orta saga'si yok gibi!cok pas hatasi!

carlosun patates olduğu an bu işte

Hagi 'nin Carlos 'u madara ettiğni bir daha izledim. Büyüksün Hagi. Büyüksün TRT:D

DOs Santos 'un bir numarasını göremedim ama teknik var gibi. Cristian ve İsmail Köybaşı 'nı geç.

futbol oynadğını farzederek cevap veriyorum soldan topu dikine sürmek ve riske atmadan pozisyonu sürdürmek daha mantıklıydı yaptığı büyük riskti ama işe yaradı;)

Aslinda sol'danda gitmek riskliydi ve Güiza solak olmadigini göz önüne alirsak, yaptigi hamle cok iyidi ama sen'de haklisin :happy0025:

Dos Santos iydir iyi, ama o Christian bozuntusu :S

Honved maçı sonrası 5-1 galip gelmelerine rağmen "aynı tas aynı hamam fener" demişdim ve bazı arkadaşlardan tepki almışdım.Bakın görün ne değişmiş bu fenerde?

Maç bitince zaten göreceğiz herşeyi şimdi erkenden konuşmak istemiyorum bir 45 dakika daha var çünki ancak görülüyorki bu fener yeni oyuncular almasına rağmen değişmemiş.

Maç bitince daha detaylı kıyaslamalar edeceğim elbette ama sözümün hala arkasındayım

Aynı tas aynı hamam fener...Değişmez yani..

Cristian'a o kadar laf ettim, şimdi kapak bırakmasın bana. Gol falan atar.

İlk yarı Guiza,Bobo,Emre,Ersnt iyi oynadı.

İlkyarıda birşey daha dikkatimi çekti. Beşiktaş duran topları kullanmaya tüm takım olarak gidiyor. Guiza kahraman olacak bjk yüzünden.

Bu BJK Ernst i nasıl almış yaa.. aşırı kalite bir önlibero adam ilerde geride her yerde 90 dk basıyor.. 2 tane gol pası çıkardı. Keşke Ernst gibi bir önliberomuz olsa TR de tartışmasız en iyi adam önlibero da.

Emre'nin sıfatını gördükçe hiç durmadan ardı ardına böyle 50 kere tükürmek istiyorum hala o kadar sinir var içimde ve gitmeyecek de.. Sinirli hırslı oynuyor bir de ya çelme takıp yere yuvarlansın diye dua ediyorum.. Helal olsun Yusuf'a ayağını yerden kesti..

Honved maçı sonrası 5-1 galip gelmelerine rağmen "aynı tas aynı hamam fener" demişdim ve bazı arkadaşlardan tepki almışdım.Bakın görün ne değişmiş bu fenerde?

Maç bitince zaten göreceğiz herşeyi şimdi erkenden konuşmak istemiyorum bir 45 dakika daha var çünki ancak görülüyorki bu fener yeni oyuncular almasına rağmen değişmemiş.

Maç bitince daha detaylı kıyaslamalar edeceğim elbette ama sözümün hala arkasındayım

Aynı tas aynı hamam fener...Değişmez yani..

Mahmut abi birkac konuda haklisin ama degisen seylerde var ve sezon ilerledikcede degisecek.

Biz'de daha hazir degiliz.

Bu BJK Ernst i nasıl almış yaa.. aşırı kalite bir önlibero adam ilerde geride her yerde 90 dk basıyor.. 2 tane gol pası çıkardı. Keşke Ernst gibi bir önliberomuz olsa TR de tartışmasız en iyi adam önlibero da.

Hatirlatirim, Baris onu yok etmisti :D

Baris'i sen bir yil sonra gör ;);)

kargalarin formasinda neden ülker yazmiyo ?

Hakemler yine karaları giydi hadi hayırlısı.

Geri
Üst Alt