TFF Süper Kupa | Beşiktaş 0-2 Fenerbahçe

Cevap: TFF Süper Kupa | Beşiktaş 0-2 Fenerbahçe | Fox Tv

BJK icin sezon başlamadan bitmiştir umarım :asd:

Fb sevinsin.Mayıs'ta lig kupası'nın sapını vereceğiz.

bence beşiktaş iyi oynadı fb yokları oynadı bjk nin hakkıydı

Bence denizli malzemeyi iyi kullanamadı .yusufu sona bıraksa 2.yarı gezen boboyu holoskoyla değiştirse telloyuda biraz gezgin oynatsa kuşların arka bahçesi yayla gibi arkaya sarkamadılar.

fener yillardir derbileri en cok kazanan takim, buna gicik oluyorum.

Cevap: TFF Süper Kupa | Beşiktaş 0-1 Fenerbahçe | Fox Tv

Beşiktaş gerçektende güzel takım kurmuş ama hücumda organize sorunları var ve ferrari denen adam tam bir kazma ona verilan paraları çöpe atmış bjk,bu adamı seneye kalmaz şutlarlar.

Fink ve ernst gerçektende çok iyi adamlar,kolay kolay adam geçirmiyolar,ligde ortasahada en çok zorlanacagımız takım bjk olur.

Maç başlamadan bjknin kazanacağını düşünüyordum ve istiyordum ama fener kazanınca daha çok sevindim en azından şimdi aziz transfer gerekmediğini düşünecek,bütün fenerliler havaya girecek,sezona kupayla başladıkları için başka kupaya ihtiyaç duymuyacaklar:p vs...

Alex,önder ve bilica fenerde olduğu sürece adam gibi başarı elde edemezler:cool::cool:

Beşiktaşın hakkıydı bu maç.Kondisyon sorunları olmasaydı rahat alırlardı maçı.Açıkcası feneri hiç beğenmedim son 10 dk biraz oynadılar.Oda bjknin ayakta duramaması yüzünden.

futbolun adaleti Yunus Yıldırım :))

BJK 3. dk Yusuf a kırmızı kart penaltı hareketini veremedi. Yaratıığ penaltı takdire şayandı.

BJK çok daha iyiydi.

ama genel olarak Netanya daki GS BJK + FB karması çıkarsan bizi yenemezler.

iki takımda da kanatlarda büyük sorunlar var orta alanları iyi değil. Hücum zenginliği BJK nin fena değil.

kısaca GS şu an için tek favorim.

Bence Bjk daha iyi oynadı penaltıya kadar ama golden sonra dağıldılar. Burdan da fenerin ne kadar ballı bir takım olduğu sonucuna varabiliriz.

İsmail'i ofansif olarak beğendim. Santos'a Uğur Boral'ın 1 gömlek üstü denebilir, aynı şekilde Cristian da Maldo'nun bir gömlek üstü.

Bu iki takım ikincilik için çekişir, şampiyon zaten belli;)

Mactan önce spiker Nihat'ın besiktasa 33 trilyona mal oldugunu söyledi.

Acaba Ben mi yalnis duydum ?

Eger dogruysa yok böyle bir kazık :ka25:

Haketti fener tebrik etmek gerek. Bence macin donum noktasi Yusuf Nihat degisikligidir. Nihat gibi sezon oncesi hazirliklarini kacirmis ve asil mevkisi forvet olan bir adami Yusufun yerine almak Besiktasin atak organizasyonlarinda buyuk aksakliklar ortaya cikardi. Bunlarin sonucunda da fenerin hakli galibiyeti geldi.

Hiç zevk almadım maçtan. Pozisyon yok,futbol yok,taktik yok,oyuncu yok..

Alex 'in attığı golün bir benzerini 99 Türkiye Kupası finalinde Ümit Davala Bjk 'ye atmıştı. 10 sene geçmiş. Hey gidi günler.

objektif olarak baktımda biz çokçok iyiyiz bunlara göre . maçta fink,ernst ikilisi bayağı dikkat çekti. fb de kimse iyi olarak önce çıkmadı desem yeridir.

Geri
Üst Alt