TFF Süper Kupa | Beşiktaş 0-2 Fenerbahçe

Cevap: TFF Süper Kupa | Beşiktaş 0-2 Fenerbahçe | Fox Tv

ancak rüyalarında görürler Uefa'yı. :D

Dos santos ve christian gibi yıldız oyuncular için teşekkür etmek lazım.

Kondusyon kazandi

Macin adamlari...

Guiza

Ernst

Fink

Biraz tarafsiz bakin olaylara ya. Guiza bu sene cok can yakar, eger bu sezonun basindaki performansini tum sezona yayabilirse tabi.
Bilmiyorum bence Semih'e yazık edecekler busene.Guiza'dan çok daha iyi oyuncu.Tabi Guiza'nın oynaması daha iyi.

Hocam Semih'e çok yazık.İleride top tutuyor hiç olmazsa.Guiza koşmaktan başka hiçbirşey yapmıyor.Top tutamıyor.top süremiyor.Çalım atamıyor.

Semih'te çalım atamıyor. Guiza daha çok sağ tarafa yakın oynadı. Bu adamı Arda gibi,Kewell gibi besleyen adamlar olsun iş yapar. Ama bu yılda fenerde bişey yapamayacak bence:ka19:

Cevap: TFF Süper Kupa | Beşiktaş 0-2 Fenerbahçe

Nihat'ın frikiğini Bilica'nın elle kesmesiyle,Alex'in frikiğini Sivok'un elle kesmesi arasındaki fark nedir?Bu sorunun cevabı azizenin 3 yıl üst üste şampiyonluk sözü vermesinde gizli...

Bizdeki hücum hattı ne Fenerde var ne Beşiktaşta.

Bu adamlar iyikide Alex'siz kadro kurmuyor;)

Alex'siz daha iyi oynarlar diyorum ben

Semih-Guiza ikilisini iyiki göremiyoruz bence, cok tehlikeli bi ikili olabilirlerdi bence.

Semih'te çalım atamıyor. Guiza daha çok sağ tarafa yakın oynadı. Bu adamı Arda gibi,Kewell gibi besleyen adamlar olsun iş yapar. Ama bu yılda fenerde bişey yapamayacak bence:ka19:
O konuda haklısın Guiza golcü oyuncu.Sadece son vuruşu olan bir oyuncu semihde öyle ama ne bileyim Guiza'nın bukadar üstünde duracaklarına Semih'i oynatsalar daha iyi yeri geliyor forvet arkasıda oynuyor.

Dos santos ve christian gibi yıldız oyuncular için teşekkür etmek lazım.

Dos Santos fena değil.

Uğur Boral'dan sonra iyidir. Level atlamış olurlar. U.Boral topla kavga ediyordu.

Cristian anlamadım adamın kariyerinde 57. maçıymış. Bu kadar bonservis edecek ne yaptı. Şimdi de ön libero için kesici değil, fizikte çok sağlam değil.Ne gibi artı bir özelliği var anlamadım. Bir iki maça kalmaz Selçuk ya da Deniz keser bunu.

Fenerde Biruni diye bir adam mi vardi?

Nihat ve Cristian iki fiyasko transfer diyebilirim.

O konuda haklısın Guiza golcü oyuncu.Sadece son vuruşu olan bir oyuncu semihde öyle ama ne bileyim Guiza'nın bukadar üstünde duracaklarına Semih'i oynatsalar daha iyi yeri geliyor forvet arkasıda oynuyor.

Güiza sadece son vuruşu olan biri değil. Bana göre, örnek vererek söylüyorum; Hakan ve Arif ikilisinin Arif'i. Yanındaki oyuncuya çok asist yapabilir. Pas vermesi ve pas atacağı adamı iyi seçmesi es geçilmemeli. Geçen sene de çok asist yaptı. Bu maçta da Alex'e biri golle bitmek üzere iki çok iyi pas attı. Güiza'nın yanına bir santrafor alınabilir, Semih oynatılabilir. Ama bu sefer Alex bela olur. Her türlü tercih yapılabilir.

Güiza'ya bu maçla birlikte golcü diye bakmayı bıraktım kendi adıma. Daha farklı bir görev bilinciyle oynuyor çünkü adam.

Sinan efendi kanaltürke çıkmış mustafa hoca oyuncuları doğruı seçsin diyor sanki zapoyla sivoku o aldı pişkinlikte son nokta.

Geri
Üst Alt