TFF Süper Kupa | Beşiktaş 0-2 Fenerbahçe

Cevap: TFF Süper Kupa | Beşiktaş 0-2 Fenerbahçe | Fox Tv

Fenerbahce_Besiktas_kupa.jpg

Hahahahahahahah çok güldüm.. En büyük eğlence fenerbahçe:bid::asd::asd:

Bunların hepsi bizim müzede mevcut,gelsinler görsünler gece rüyada görmekten iyidir;)

Cevap: TFF Süper Kupa | Beşiktaş 0-2 Fenerbahçe

Ferrari hayal kırıklığına uğrattı beni. İlk yarıda da Kazım İsmail 'in kanadını otobana çevirdi. Cristian 'nın Maldonado 'dan farkını göremedim. Dos Santos 'un kumaşı iyi ama Uğur Boral 'dan daha mı iyi tartışılır. Guiza 'yı geçen seneye göre güçlü gördüm. Bilica çok berbattı.

Bjk daha iyi başladı ama süre geçip yorulmaya başlayınca Koch faktörü çıktı ortaya 65 'den sonra. Yusuf 'u da çok erken çıkardı Mustafa Hoca.

Cevap: TFF Süper Kupa | Beşiktaş 0-2 Fenerbahçe | Fox Tv

Güiza sadece son vuruşu olan biri değil. Bana göre, örnek vererek söylüyorum; Hakan ve Arif ikilisinin Arif'i. Yanındaki oyuncuya çok asist yapabilir. Pas vermesi ve pas atacağı adamı iyi seçmesi es geçilmemeli. Geçen sene de çok asist yaptı. Bu maçta da Alex'e biri golle bitmek üzere iki çok iyi pas attı. Güiza'nın yanına bir santrafor alınabilir, Semih oynatılabilir. Ama bu sefer Alex bela olur. Her türlü tercih yapılabilir.

Güiza'ya bu maçla birlikte golcü diye bakmayı bıraktım kendi adıma. Daha farklı bir görev bilinciyle oynuyor çünkü adam.
Hocam Semih'de bu görevler yapıyor hatta yeri geliyor oyun kurucu olarak oynuyor.Guiza'a gösterilen sabrı Semih'e göstermeleri gerekir.

Ayrıca şöyle birşey var fener bu sistemde ve oun anlaışı ile devam ederse busene bekledikleri şampiyonluğu yakalayamazlar.Guiza ilerde çok yalnız kalıyor.

Resmen skor yorumcuları. Haftaya bir maç kazanır övmeye başlarlar.
Onlara nedemeliki Rijkaard ile eni sistemi yerleştirirken geçiş döneminde ardarda puan kayıpları yaşayabiliriz ozaman görün Rijkaard'ı bile yerden yere vururar.

Galatasaray bu ikisini top gibi oynar. Bu kadar sıkıcı, mantar bir maç görmedim. Hakem olaylarına da dikkat. Aziz saha dışında kazanmayı iyi bilir. Boşuna 3 sene şampiyonluk sözü vermedi. Şimdiden bu konu üzerinde ciddi şekilde durmalıyız. Geçen sene neler olduğunu biliyoruz.

Galatasaray bu ikisini top gibi oynar. Bu kadar sıkıcı, mantar bir maç görmedim. Hakem olaylarına da dikkat. Aziz saha dışında kazanmayı iyi bilir. Boşuna 3 sene şampiyonluk sözü vermedi. Şimdiden bu konu üzerinde ciddi şekilde durmalıyız. Geçen sene neler olduğunu biliyoruz.
Nihat'ın kullandığı frikikde bilica resmen elleriyle aldı topu ama onu es geçti hakem %100 penaltı keza İlk yarıda Yusuf'un düşürülüşüde.

Bu kokainci başkana yalakalıktan ne zaman vazgeçecek ya.sen kimsin kupayı başkana hediye ediyorsun .bu ne şahsiyetsizlik .gerçi adamın ilk lafı ve tek bildiği türkçe kelime efsane başkan.

orta sahada gezindi durdu top bir direkten donen top bir alexin pozisyonu oldugu sıralar biraz hareketlenen ama zevksiz bir maç vardı sahada... yine gollü gecer diye dusunuyordum ama olmadı. neyse sözün kısası eğer tüm sezon boyunca boyle oynarlarsa formda bir elano ile süper ligi ve derbileri rahat alırız.

Bu maç,bu sene yaşanacakların referansı olacaktır bana göre.Nihat'ın frikiğinde Bilica Bariz bi şekilde eliyle kesiyor topu,ancak karar devam.Aynı durum Alex frikiğinde oluyor,karar penaltı.Maçın başında Bilica kasabının Yusuf'u indirmeside çabası,üstelik kırmızı kart gerektirirdi o pozisyon.İddia ediyorum aynı durumda biz kazansak maçı,şu anda bu pozisyonlar konuşuluyordu,ama bakıyorum hiç biyerde ses seda yok.Arkadaşlar bu sene sadece sahada mücadele vermeyeceğiz,bunu unutmayın...

Aha başladı futbolcular hakemleri konuşmaya.

Bobo maçtan sonra hakemlere sallıyor ligi erken açtık. :o

Bu kokainci başkana yalakalıktan ne zaman vazgeçecek ya.sen kimsin kupayı başkana hediye ediyorsun .bu ne şahsiyetsizlik .gerçi adamın ilk lafı ve tek bildiği türkçe kelime efsane başkan.

zikocanı niye kovdular başkanla kötü oldugu için oda önlemini alıyor .Kısaca bu yıl feerbahhşeden cacık olmaz Beşiktaş'la kapışır biz 29.Hafta civarı koparız onlardan.Şampiyonlugu garantileriz.

Rıdvan Galatasaray'a giydirmeye çalışıyor aklı sıra.. Yok futbolcuların parası ödenmiyormuş, Keita falan nereden alınıyormuş.. Keita, Kewell, Arda hep aynı mevki oyuncularıymış.. Elano'yu pek tanımıyormuş.. Ulan maç Bjk-Fb maçı gelip konuyu Galatasaray'a gelip kilitliyorlar sinir oluyorum..

bjk de ferrari yi begendim ama yanındakiler kötü. fink ise ortalama bir oyuncu cisseden farkı yoktu..

f5lerde memoş topuş oynamadı sanırsam ama selçuğun yedeği olmayı kendi seçti...

dos santos sol kanatta oynarsa iş yapar ama çok ovdukleri cristian fıs çıktı maldonadonun , selcugun aynısı...

bilica ise bildigimiz sivastaki bilica mücadele etmesi dışında başka olayı yok...

Rıdvan Dilmen'in cahilin, megolamanın en önde gideni olduğunu herkes biliyor zaten. Süperlig'den başka ligi izlemediğinide.

Rıdvan Galatasaray'a giydirmeye çalışıyor aklı sıra.. Yok futbolcuların parası ödenmiyormuş, Keita falan nereden alınıyormuş.. Keita, Kewell, Arda hep aynı mevki oyuncularıymış.. Elano'yu pek tanımıyormuş.. Ulan maç Bjk-Fb maçı gelip konuyu Galatasaray'a gelip kilitliyorlar sinir oluyorum..

Ben de izledim, bu kadar arsızlık olmaz! Manchester'ın kovduğu adamı almışız da havaalanında ortalığı yıkmışız. Yazık valla. Elano konusunda böyle bir yorumu yapmak için ya fanatik fenerli olacaksın ya da futbol bilmeyeceksin. Rıdvan hoca futbolu bildiğine göre geriye tek seçenek kalıyor.

zikocanı niye kovdular başkanla kötü oldugu için oda önlemini alıyor .Kısaca bu yıl feerbahhşeden cacık olmaz Beşiktaş'la kapışır biz 29.Hafta civarı koparız onlardan.Şampiyonlugu garantileriz.

Arkadaşlar hepimiz çok büyük laflar söylemeye başladık,daha ilk lig maçı oynanmamışken,adam gibi bir takımla karşılaşmamışken bu kadar büyük konuşmanın alemi yok.

Atalarımız boşa laf etmezler''büyük lokma ye ama büyük söz konuşma''

Herşey transferle olsaydı real,chealse,liverpool vs.. her sene Şampiyonr ligini alırdı.

Biz her zamanki gibi temkinli cümleler kullanmaya özen gösterelim ki tükürdügümüzü yalamak zorunda kalmıyalım.

not: bu laflar sadece senin içind eğil turan arkadaşım üstüne alınma forumda böyle bir kanı oluştu son 3 gündür.

fanatik adam ne diyecektiki zaten... bildigin f5 yorumcusu... Galatasaray maçlarına vermesinlerde gerisi onemli degil..

Geri
Üst Alt