TFF Süper Kupa | Beşiktaş 0-2 Fenerbahçe

Cevap: TFF Süper Kupa | Beşiktaş 0-2 Fenerbahçe

Güiza'yi ben Semih'e degismem.

ilk olarak Güiza'nin yaptigi kosulari Türkiyede sadece Baros yapabiliyor, bu ikili kadar iyi olmasada Sercan'da fena sayilmaz. Ayrica yine Güiza'daki pres gücü sadece yine Baros'ta var. Ayrica Güiza oldukca kreatif ve akilli bir futbolcu, ayrica sut teknigide gayet iyi.

Gecen sene'ye göre fizik olarak daha güclü ve diri.

Güiza suan biz'de olsaydi en az Baros kadar etkili olurdu.

Belli ki iki takımda sezona hazır değil.bjk'nin özelikle kondisyon eksiği 2.yarıda hemen ortaya çıktı. Kupayı Denizli Fener'e hediye etti yusuf -nihat değişikliğiyle. bu sene Fenerbahçe lugano'yu cok arar eğer yerine biri gelmezse. bilica adam kaçırıyor ve ustune baskı yediğinde topu sacma yerlere atıyor.

Hem Bjk hem de Fb transferde o kadar parayı resmen havaya atmış. Biri bana zapo ile Ferrari arasındaki farkı söylesin.

Christian ise hiç olumlu hareketini görmedim ve cok tehlikeli yerlerde faul yapıp rakip takıma frikik kazandırıyor.

Her iki takımda gol organizasyonunda kısır bir döngü içindeydi özellikle 2.yarı.

Bu arada transferi devlet meselesi haline gelen Mehmet Topuz bu sene Daumm engeline takılacak gibi gözüküyor. Yazık hem o paralara hem de M.Topuz'a..

topuz bjkye nispet olsun diye alındı.Kesinlikle büyük takım oyuncusu değil ancak bu brezilya gurubu var olduğu sürece topuz anca sakat yada cezalı oyuncuların yerine girer takıma.

Ernst'i alsak guzel olurdu.

Bilica harbidende arada fazla sacmaladi. Ileriye cok cikiyor, hemde calim atmaya kalkiyor.

Onun üstüne vazife olmayan seyler aslinda bunlar ama böyle devam etsin iyidir.

mustafa denizliyi kutlamak gerek valla 4-2-4 oynadı son 10 dk:D ya adamın aklı hala cesmede yazlığında :D neden kabul ettim teklifi dio. maç esnasında klübeye bile oturmuyo:D

Aynen 2 Senedir yatan Linderoth'un yerine ERNST cuk otururdu

Bilica harbidende arada fazla sacmaladi. Ileriye cok cikiyor, hemde calim atmaya kalkiyor.

Onun üstüne vazife olmayan seyler aslinda bunlar ama böyle devam etsin iyidir.

ve böyle saçma oynayan adama rıdvan övgüler yağdırdı. böyle devam fener medyası siz gözünü boyayın fenerin elbet bi agahowa cıkar karsınıza :f68.gif:

ve böyle saçma oynayan adama rıdvan övgüler yağdırdı. böyle devam fener medyası siz gözünü boyayın fenerin elbet bi agahowa cıkar karsınıza :f68.gif:

Abdul Kader ile Baros bu Blica'yı fena dağıtır.

Ridvan övdümü birde bilicayi? Ne dedide övdü acaba :)

Her ne kadar bu mevsimde bu kadar futbol desekte.Ben iki takımdan da ısık alamadım.Cristian vasat bir futbolcu.Bana Besiktas'ta ki Cisse, veya bizde ki Saidou tipinde bir futbolcu izlenimi uyandırdı.Dos Santos bugün etkili değildi.Ama yararlı olabilir.Balon bile olsa Kadıköyde ki Fener-Galatasaray derbisinde Sabri oynarsa o kanadı fena deler.Klasik her sene bir derbi yıldızı çıkarırız bu sefer de o olur.Ama bana göre Dos Santos ne bizim Arda,Kewell kadar teknik ne de onlar kadar zeki değil yaratıcılık yönünden,sadece daha hızlı,Wederson+Ugur Boral karısımı bir sey.Christian ise Maldonado ile Aurelio arası bir yerde kanımca.Bizle kıyaslıyacak olursak Mehmet Topal'a göre daha iyi pas atıyor.Ama onun kadar zor pasları uzun pasları denemiyor.Bir de uyum sağlayınca izlemek lazım pas yüzdesini.Defansif açıdan ise bizim Mehmet ona fark atar.Ruhu yeter.Biri paralı usak,diğeri gerçek bir Galatasaray'lı.(Tek korkum trasnfere kafayı takıp,motive olmazsa Topal diye).Guiza istekli ama geçen sene de istekliydi.Bana kalırsa Baros'tan daha kaliteli bir futbolcu.Ama Baros dünyanın yeni basarı formülü olan 4-3-3 sistemine çok daha uygun.Daha komplike.Deparı daha iyi,top kontrolü Guiza'da biraz daha iyi,ama bizim ki orta saha ile daha uyumlu,daha hırslı.Bitiricilik ise belki Guiza biraz daha iyidir ama.İkisi de çok kaçırabiliyor.Bilica ise yanında çok iyi bir oyun kurucu stoperle sadece sırıtmaz.Yoksa bizim karsımız da Edu-Bilica ikilisi bile dağılır.Emre ise istediği kadar hırs yapsın.3 maç oynar 2maç idare eder.3 maç sakatlanır.İstikrar=0,geçiniz Tosunu.Kısaca Fenerbahçe beklentileri bu federasyonun desteği ile YUNUS YILDIRIM gibi yandas paralı uşaklarla sağlayamadığı sürece.Sadece 3 sene ÜST ÜSTE 2'Cİ lik le yetinir.Besiktas bana kalırsa çok sıkıntı çeker bu sene.Bize kakaladıklarını düsündükleri Gökhan Zan'ı bile çok ararlar bu Ferrari ile,adam toptan bir haber.

Adami Lucio'nun 2 kati yapti :D

Guiza gene aynı Guiza bu adam transfer dönemi gelince süper oynuyor bitince aynı mallığa devam. :)

kendine güveni süper. topla çok iyi. iyi top dağıtıyor. mücadeleci vs vs vs...

yanındaki güntekinde ' bitir demediniz mi lan ' moduyla rıdosu izliyordu :2aloh1:

Versin bakalim gazi, görürüz cok övdügü bilicayida.

Rıdvan bence taraftar gözlüklerini çıkarsın bilica bugun tam canlı bombaydı. bizim ağır dediğimiz Nonda bile adamı dagıtmaya yetti ki şimdiki super 5'li ne yapar kahin olmak gerekmiyor.

Bilica kapanan takımların defansına cuk oturur, Fener gibi defansı önde kuran takımlarda cok sırıtır bunu da bugun gördük.

Rıdvan Dilmen' in tarafsız bir spor yazarı olduğuna inanmıyorum ki tam bir Fenerbahçe yazarı birde maç yorumlamalarında hep feneri övmesi herşeyi belli ediyor.

Geri
Üst Alt