TFF Süper Kupa | Galatasaray (2)0-0(3) Fenerbahçe | MS | 25 Ağustos

Yasin oztekin falan denıyor. Ne ayak. Bruma amrabat varken neden yasin yeteneksizi?

bizim taraftar harbiden iyice kabız olmuş ,forumca şişmişiz , yarın yenilirsek dünyanın sonu ya ishale döner bu hazımsızlık..

hep demişimdir taraftarımız "huzursuz bağırsak sendromundan müzdarip" diye.

bunda ilaç diye transferi dayayan yönetici , menejer ve medyanın da kabahati büyük ama taraftar da transfer transfer diye inliyor..

Bruma yedek kalacak diyorlar. Semih'in yanında oynayabilecek yerli bir stoper bulamadığımız sürece çok yazık olacak bu çocuğa :(

Allah işi karışmazsa 3-0 kazanıcaz. Aglata Aglata ! Sneijder-Olcan ve Selçuktan gol bekliyorum

SANA GÜVENİYORUZ CESARE ! ALIN GETİRİN ŞU KUPAYI !

Bv07FqMIgAAYKXH.jpg

Muslera

Veysel Semih Hakan Telles

Melo Selcuk

Olcan Sneijder Bruma

Burak

Rüyamda fener maça çok hızlı başlıyordu ve 3-4 fark öne geçiyordu.

Ancak sonra arka arkaya bir şekilde gol buluyorduk ve penaltı larda skor. 9-9 gibi gidiyordu tam sonunu hatırlamıyorum ama sonunda sevinen taraf biz oluyorduk.

Chedjou yerine Hakan veya Koray oynarsa sıkıntı olacağını sanmıyorum Bruma oynamalı ; kanadına göre Gökhan'ı veya Caner'i delik deşik edecektir.

yarin alacagiz insallah bu kupayi herzamanki gibi classico olmaya basladi zaten :cool-96:

Tarihin en kötü forvet hattına sahipken kesin konuşmak yersiz sadece GALATASARAY adı kazandırır bize maçı

Sent from my iPhone using Tapatalk

#11 :encouragement:

Muslera

Veysel Semih Balta Telles

Melo Selcuk

Bruma Sneijder Olcan

Burak​

Geri
Üst Alt