Kemal Özbaş
Ulubatlı Souness
- 8 Eylül 2009
- 31.298
- 8.868
- 2.518
umarım yanılırım ama fb alır gibi.
Hadi Aslanlar !!! Sneijderrrrrr ,olcannnnn
Hadi Aslanlar !!! Sneijderrrrrr ,olcannnnn
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hazırlık kampında ust duzey takımlarla mac yapmadık at. madrdi haric. O mactada stattaydım iki takımda ter attı fazla zorlamadılar. Bir Arda kıcını yırttı.
Ayrıca Sneijder uzun sure tatil yaptı ne oynar belli degil. Yabancı sınırı nedeniyle ya defanstan ya da hucumdan vazgececegiz. İdeal 11imizi cıkartamıyoruz.
Son iki senede agır favoriydik hatta bence farklı alabilirdik macları. Bu sene kesinlikle favori degiliz.
İnşallah yabancı konusunda skandal yasamayız.Bruma veya Amrabat'ın girme durumunda iyi bir planlama yapılmalı.6 yabancılı bir takım olabilir istemeden.Hocayı iyi biliclendirsinler.Tafo'ya da is düsüyor bu durumda.
hem amrabat hem bruma yedek olmaz çok saçma geliyor bana mutlaka biri sahada olmalı yasin joker olmalı mesela yedekte
Bu arada bu 2010-2011'in Süper Kupası hiç oynanmayacak galiba.
cedcuyu kesip korayı koyun amrabatı forvete yazın dostlar eğer gol atma gibi 1 niyetiniz varsa
Bence çıkmamız gereken kadro şu:
-------------------------- Muslera -------------------------
Veysel -------- Semih ------- Balta ----------- Telles
------------------ Selçuk ------ Melo ---------------------
---- Bruma ---------- Sneijder ------------- Olcan ----
-------------------------- Burak -----------------------------
Ama sanırım Prandelli Bruma yerine Yasin'i, Balta yerine de Chedjou'yu oynatacak..
VARAN 1 Kaybersek: Yönetim tarafatri susuturmak icin Transfer yapacak.
VARAN2 Kazansak: Iyi Motivasyon, Sezona Kupa ile baslariz, Prandellin Karyerine ilk Kupasini alacak.
Ne istiyorsunuz sevgili GSC-Ailesi.
:confused: