TFF Süper Kupa | Galatasaray (2)0-0(3) Fenerbahçe | MS | 25 Ağustos

Sen Olcan' yapılan harekete faul demezsin ama sen sakatlandığında tedavine Galatasaray masörü gelir...

Volkana gelen yabancı maddeler sırasında ya gözüne gelse nolur bıcı bıcı diye konusan erman ve spiker, selçuk ve olcanın kafalarına gelen yabancı maddeler gösterilirken niye hiç yorum yapamıyor? bu nasıl bir rezilliktir

bu ne bicim mac kardesim, kapatin sunu ya, gectim Real macina arada sirada City-Liverpool a bakariz, adamlar top oynuyor siz de dansozlere bakin ..

tellesi öven arkadaşlar vardı. genç potansiyelli diye. biz bunu 6 milyona aldık eğer 6 milyon ediyorsa hemen satsınlar. ama sanmam satmaya kalksan 2 milyon etmez yazık. bıoşuna yabancı yeri işgal ediyor.

Ben bizi bir tek Kadikoyde bu kadar kötü gördüm fb karsisinda. Hele final macinda olmadi bu.

Bu arada bu sahaya atılanların arkasında hem de Soma için denilen bir maçta UA varsa kendini feshetmeli.

Sabri'nin kontratıyla ilgileneceklerine üyelerinin ahlakıyla ilgilensinler.

Hakemlerin de kosacak hali yok. Kimsenin yaptıgı işe saygısı yok arkadaş.

Sahanın en kötü 2 adamı Selçuk'la Melo. Selçuk'un defans önünde kaptırdığı 3 tane top saydım normalde çoktan tıkmaları gerekirdi. Melo'da çok kötü. Sneijder'in çıkması aptallık tamamen. 2-3 tane attığı çok iyi top var yine. Gol atma imkanımız kalmadı artık.

Geri
Üst Alt