TFF Süper Kupa | Galatasaray (2)0-0(3) Fenerbahçe | MS | 25 Ağustos

Şu maçı zaten ya Chedjou'nun golüyle ya da Muslera'nın penaltılardaki kurtarışlarıyla kazanmalıydık eğer kazanacaksak. Umarım öyle olur.

Su an büyükler arasında lige en hazir olmayan takimi biziz.bu sezon işkence geçecek gibi umarim takim duzelir

Furkan varken lagli Selçuk ve Yekta gibi adamlar oynuyor. En iyi yaptığımız iş defans hala defans istiyor Prandelli. Selçuk ve Burak 3 milyon alıyor.

Hiç mi aklı başında bir adam yok koskoca kulüpte be

Burak kotu degil bence ya o kadar çabalıyo ama forvet lazim yanina saglam fuleli

Burak'ın belirgin olarak olmadık pozisyonlarda bile kendisini yere bırakarak haksız kazanç sağlamaya çalışması, nizami futbol kapsamında yaşadığı üretkenlik sıkıntısından kaynaklı. Bu tutumunu geçtiğimiz sezonlarda da kısmen gözlemlemek mümkündü. Maç özelinde konuşacak olursam benim gördüğüm Burak, bu sene bütün stratejisini bu anlayış üzerine inşa edecek bir eğilimde olduğunun sinyallerini verdi.

Takım o kadar berbat ve ruhsuz ki düşünün, bazı arkadaşlar Burak'ı beğeniyorlar.İşimiz zor.

allahtan digiyi iptal ettim

burak ve saz arkadaslari tüm sene boyunca cekilmez

olasi kötü bir kurada clde de rezil olma ihtimalimiz cok yüksek

Şu maçı zaten ya Chedjou'nun golüyle ya da Muslera'nın penaltılardaki kurtarışlarıyla kazanmalıydık eğer kazanacaksak. Umarım öyle olur.

allahtan digiyi iptal ettim

burak ve saz arkadaslari tüm sene boyunca cekilmez

olasi kötü bir kurada clde de rezil olma ihtimalimiz cok yüksek

Selçuk ve Melo sanki hiç oyunda yok gibiydiler....Takım hiç ama hiç hazır değil. Sadece savunma maç kazanılmaz. Anadolu takımları da defans oynarlar ama iyi kontratak yaparlar. Biz onu da beceremiyoruz.

Eğer maçı penaltılarla alırsak sevinmem.

Selçuk Burak gibi tipler banko penaltı kaçıracak, hepsi Volkan'ın üstüne vuracaklar.

Solbekten once sag tarafa adam sart, bunu gormeyen kor herhalde.

Geri
Üst Alt