TFF Süper Kupa | Galatasaray (2)0-0(3) Fenerbahçe | MS | 25 Ağustos

Burak bizdeyken hic bunlara gol atti mi

LG-E400 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

burak yılmaz dün gece beni yanıltmadı. küçük maçların büyük oyuncusu çakma yıldız olduğunu gösterdi maalesef. biraz ağır eleştirdim ama 2 senedir istatistikleri ortada hiçbir büyük maçta sahada yok. CL de manu-rmadrid-juve-cehlesea maçlarında ortada gören yok. sert defanslar karşısında kayboluyor eziliyor. mancini bile bu yüzden önemli maçlarda oynatmadı onu. keza süperligde fb-bjk derbilerinde sahada yok. önemli bir istatistik daha. son 2 süper kupa maçında fbyi yendik ve ikisinde de burak oynamadı. bu maçtada eğer oynamazsa şansımız artar. tabi o zamana kadar bir yabancı foervet alırsak kupayı rahatlıkla alırız derim. Prandelli nin sistemi takıma bişeyler katmış belli ama Burakla bu sistem yürümez. adam topu sadece önüne istiyor atacan önüne boş boş gidip vuracak gol atacak. en ufak ikili mücadelede top kaybediyor fizik ve top hakimiyeti diye bişey yok. biraz ağır bir burak analizi oldu ama süper kupa finalinin analizide buraktan geçiyor malesef.

Bu maçı alırsak Aziz Ersun'u gönderir ve muhtemelen yabancı birini getirir.Mutlaka kazanmamız lazım bu maçı.Sezonun kaderini doğrudan etkileyecek bir maç.

fb favori

bu forvet hatti ile gol atmak imkansiz

20 Ağustos'a kadar forvet alır mıyız acaba?

Olsaydı kesin derdim ama şimdi ortada...

[attachment=12297:1.jpg]

Ekli dosyalar

• 1.webp
    1.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 253
Bu kupayi almak lazim.

Bu kupayı alırsak ersun gider ve takımlarının kimyası bozulur. Tıpkı geçen sene bizim yaşadığımız gibi. O yüzden almak lazım ama önce bunun için yönetimin zahmet edip iyi bir forvet alması gerekiyor. Ne zaman yapacaklar o transferi allah bilir. Bir de tabi wesley sneijder'in takıma hala katılmamış olması bizim için çok büyük bir handikap :crushed:

aziz ilk defa kaybetmek ister ersunu yollamak için belkide yendikten sonra bile kovabilir örnek, terim-bjk ama biz yinede kazanmalıyız bu maçtan sonra bursa maçı var bana göre sezonun en kritik 2 maçı alırsak müthiş hava yakalarız fener kaosa girer kaybedersek başkana baya tepki olur umarım ilk seçenek olur

-----------------------Muslera--------------------

Veysel------Semih-----Balta-------Telles

-----------------Melo---------Selçuk-----------

Olcan---------------Sneijder----------Bruma

-----------------------Burak---------------------

Yedek:Sinan,Chedjou,Çolak,Yekta,Hamit,Amrabat,Umut Bulut

18'imiz bu olur büyük ihtimal.Bana kalsa Hamit'in yerine Yasin'i yedeğe koyarım.

-----------------------Muslera--------------------

Veysel------Semih-----Balta-------Telles

-----------------Melo---------Selçuk-----------

Olcan---------------Sneijder----------Bruma

-----------------------Burak---------------------

Yedek:Sinan,Chedjou,Çolak,Yekta,Hamit,Amrabat,Umut Bulut

18'imiz bu olur büyük ihtimal.Bana kalsa Hamit'in yerine Yasin'i yedeğe koyarım.

Hoca da muhtemelen Hamit yerine Yasin'i alır.

Çok büyük ihtimal bu kadro ile çıkağız...

Çok önemli maç, üst üste 3. kez Süper Kupa'yı Fenerbahçe'ye karşı almış olacağız. Finallerin takımı olduğumuzu yeniden göstermemiz lazım.

Muslera

Veysel Semih Hakan Telles

Melo Selçuk

Olcan Sneijder Bruma

Burak

Yedekler:

Sinan Bolat

Chedjou

Hamit

Yekta

Amrabat

Yasin

Umut Bulut​

Süzgeç fener savunması - olmayan forvet hattımız sonuç inşallah lehimize olacak..

Bu mactan sonra Ersun kovulur.

Geri
Üst Alt