TFF Süper Kupa | Galatasaray (2)0-0(3) Fenerbahçe | MS | 25 Ağustos

Fener çok kötü top oynuyor ama bizde de Burak dezavantajı var.Burak'a bağlı her şey.Burak'ın yakaladıklarını atacağı bir güne denk gelirsek kupayı alırız.

Fener'den Caner'i etkisiz hale getirirsek kolay kolay gol atamazlar hatta hiç atamazlar . Bir de sağlam forvet getirdik mi en az 3-4 farkla alırız :)

Fener'in defansı ve bizim ofansımız kötü durumda.

İlginç bir maç olacak.

KOYACAZ Stadinda Kupa Kaldirdimiz Cocuklara

Caner'in karşısında Olcan oynar büyük ihtimal.Bruma Gönül'ün karşısında olacak.

Bence solda Olcan sagda Bruma daha mantikli. Sagda hem Bruma daha cok yardiriyor hemde arkasinda defansi iyi olan Veysel oluyor. Solda oynasa arkasinda Telles ile o kanat dan baya bir acik veriyoruz, malum Telles de öne cikiyor baya. Olcanin defansi da kötü degil onun icin bence solda Telles&Olcan ve sagda Bruma&Veysel cok daha iyi olur bizim acimizdan.

Bence solda Olcan sagda Bruma daha mantikli. Sagda hem Bruma daha cok yardiriyor hemde arkasinda defansi iyi olan Veysel oluyor. Solda oynasa arkasinda Telles ile o kanat dan baya bir acik veriyoruz, malum Telles de öne cikiyor baya. Olcanin defansi da kötü degil onun icin bence solda Telles&Olcan ve sagda Bruma&Veysel cok daha iyi olur bizim acimizdan.

Aynen katılıyorum.Umarım umduğumuz gibi solda Olcan sağda Bruma olur.

fb favori

bu forvet hatti ile gol atmak imkansiz

276239_burak-yilmaz.jpg

Bunlara koyarsak kulüp karışır.Aziz'i indirebilirler.

YD gerekiyorsa kendi çıkar hakem olur ama bu kupayı bize vermez. FB paf takımla bile çıksa alacak o kupayı.

Çok şükür bu eziklere kupa kaybettiğimizi hatırlamıyorum yine koyar geçeriz çok rahatım

Bu maçı alırsak Aziz telaştan 2-3 transfer yapar gaz almak için.

Bu maçı kazanarak çok büyük bir darbe indireceğiz. Şimdiden Ersun Yanal'ın ayrılmasıyla, taraftar Aziz Yıldırım'a öfkeli. Kazanırsak iyice karışacaklar daha lig başlamadan.

Geri
Üst Alt