TFF Süper Kupa | Galatasaray (2)0-0(3) Fenerbahçe | MS | 25 Ağustos

La Pazartesi mac mi olur? (!)

Ben pazar zannettim.

insallah kaybederiz , 2 senedir bu mac yuzunden rehavetle basliyoruz sezona. Hayirli bir maglubiyet olur

edit:yok ya vazgectim, koyalim :)

bende bizim mal federasyon seçimi düşündü 2. tura kalırsa diye ama açıklamazsın seçime göre karar verirsin tek bizde heralde süper kupa pazartesi

Bu kadar sakat bir sistemde ancak bukadarini basarabilirler, macin havasi mi olur pazartesi, ne guzel pazar gunu tatil gununde izlerdik..

hiç umudum yok ne yazıkki. takımda forvet diye oynattığımız adamlarla bu sene geçmez. süper kupadada arap ismailin takımı bizi yener kupayı alır çok net.

Muslera-Veysel-Semih-Chedjou-Hakan-Melo-Selçuk-Olcan-Bruma-Sneijder-Burak

Volkan GG(Topuz)- Bekir-Alves-Caner-Topal-Meirelles-Alper-Kuyt-Sow-Emenike

Arada bu forumda abartıldığı kadar fark yok. Denk takımlar.

Komple bir santrafor almamız bu macın kaybedilmesinden gececekse, kaybedelim..

Bu macı kazanıp, bu kadro bize yeter havalarına girilir ve koskoca bir sezon burak'a umut bağlanırsa, bu sezon bizim icin biter.

ATV de olmasından bıktığım organizasyondur. Spikeri kötü , yorumcusu berbat. Ah Ercan Taner sunacaktı var ya...

Diego yetişmeyecekmiş maça. Oynamasını isterdim. Normal sistemlerinin dışına çıkmaları iyi olabilirdi.

İşimiz gerçekten çok zor. Umarım futbolcularımızın motivasyonu çok daha farklı olur. Diego oynasaydı sistemlerini bozmak zorunda kalacakları için avantajlı olacaktık ama şimdi bu ihtimalde ortadan kalkmış.

Eğer son hazırlık maçımızdaki tempoda devam edersek şansımız yok denecek kadar az. Ama Sneijder,Selçuk gibi silahların duran toptan bulabilecekleri gol ile maçın tüm hikayesi değişebilir.

Diego olmazsa bunlar icin avantaj olur. Tanidiklari,bildikleri sistem ile oynarlar.

Tek avantajimiz kimse bizim ne durumda olduğumuzu bilmiyor

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu maç özelinde sıkıntı olmaz.Hatta futbolculardan pozitif bir tepki bekliyorum.Asıl sıkıntı uzun maraton olan STSL ve Ş.liginde.

burak fenere gol attımı hiç bizde ?

Bir kere penaltidan atti. Ayni macta biri 1-1, digeri 2-1 iken cok net karsi karsiya iki net pozisyonu harcadi. Bir diger macta penalti kacirdi ayrica. Oyun olarak da hep takimi geriye goturdu topu tutamadigi, sogutamadigi, olmadik yerlerde hucum faul yaptigi veya iki metreye atamadigi paslardan dolayi.

Bu adamla en azindan bir sezon daha gecirecegimize inanamiyorum.

Bir kere penaltidan atti. Ayni macta biri 1-1, digeri 2-1 iken cok net karsi karsiya iki net pozisyonu harcadi. Bir diger macta penalti kacirdi ayrica. Oyun olarak da hep takimi geriye goturdu topu tutamadigi, sogutamadigi, olmadik yerlerde hucum faul yaptigi veya iki metreye atamadigi paslardan dolayi.

Bu adamla en azindan bir sezon daha gecirecegimize inanamiyorum.

Penaltıyı Melo kaçırmıştı.

Bruma ve Diego sakatlıklarından ötürü oynayamazlar. kaldı şuarada 5 gün hangi ara iyileşipte idmanlara katılacaklar. zaten maçın taktik antremanları çoktan başlamıştır

.................muslera.................

veysel...semih...chedjou...hakan

.............selçuk...melo..............

...olcan......sneijder.....amrabat..

....................burak....................

sinan , telles , emre ç, umut , yasin , furkan , sinan gümüş

....................volkan...............

gg/topuz...bekir...alves...caner

.....................topal................

............emre........meireless.... ikisinden birinin yerine emre de olabilir .

..kuyt..........emenike.........sow..

Geri
Üst Alt