Mehmet Çelik
Büyük Kaptan
- 20 Nisan 2012
- 24.105
- 1.262
- 1.503
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Diego maça 5 gün kala takımla çalışamadı. Kesin olarak tribünde olur.
Kadro ve 18'leri belli.
Volkan
Gökhan
Alves
Bekir
Caner
Mehmet
Meireles
Emre
Kuyt
Sow
Emenike
Yedekler: Mert, Topuz, Kadlec, Hasan, Selçuk, Alper, Webo
Bruma, Fenerbahçe defansının arasında eriyip gider. Bu maçların adamı değil daha.
Kopenhag maçı oynadı mükemmele yakındı. ÜStelik CL maçı.
Ben anlamıyorum zaten bizim ülkede neden oyuncular 25'ine gelmeden bu maçın adamı olmuyorlar. Kötü oynar iyi oynar bilemem ama 35 yaşındaki insanlar da kötü oynayabilir derbide.
Ben anlamıyorum zaten bizim ülkede neden oyuncular 25'ine gelmeden bu maçın adamı olmuyorlar. Kötü oynar iyi oynar bilemem ama 35 yaşındaki insanlar da kötü oynayabilir derbide.
2-0'lık maçta da Bruma oynamıştı yalnız ve tam bir felaketti.
Caner erkin bu herif bize büyük problem çıkarabilir iyi orta kesmesinin yanında fenerin hücumdaki bütün varyasyonlarının nerdeyse içinde adam solbek gibi oynasada aslında caner'le gökhan sürekli ilerde gibi aslında fener 4-3-3 formatından ziyade topalı da stoper sayalım hatta, 3-4-3 formatında oynuyor, öndeki 3'lünün hiçbiri kanat oyuncusu değil kuyt'ta tam bir kanat sayılmaz ama geriye yardımı fazla onun, emre ile meireles de orta sahada dinamik olmasalarda pasla tempoyu ayarlamaya çalışıyorlar ama pres güçleri zayıf bunu bizle telekom'da oynadıkları geçen yıl ki maçta gördük pozisyona giremediler topu bir türlü ele geçiremediler çünkü, sow'a gelelim sow pek öyle savunma arkasına koşu filan yapan bir oyuncu değil genelde sağdan soldan gelen ortalarla ceza alanı içinde etkili olmaya çalışıyor fena da beslemiyorlar hani adamı ama formsuz bence birçoğunu değerlendiremiyor..
volkan rezil ötesi formsuz ama derbilerde kendinden geçtiğide bir gerçek adamın yine asılıcaktır maça ayı, bekir alves ikiliside pek sağlam bir tandem sayılmaz ama bizim burak la ilerde oynuyacağımızı düşünürsek burak'ın bu ikiliyle boğuşmasını beklemek zor alves hele burakı çok yıldırır kesinlikle, geçen yıl drogba alvesle iyi kapışıyordu artık o yok tek burak'la çıkarsak kötü olur bizim için mutlak suretle forvette umut yada umut-burak ikili şekilde oynamalı...
gelelim fenerin en tehlikeli adamına emanuel emenike boş alan bırakılırsa üstün fiziği ve az buçuk süratiyle çok delici olabiliyor.. fenerde canerle beraber rakipte iş yapan 2 adamdan biri zaten, canerle emenikeyi bir şekilde kitlediğimiz an fenerin gol atması için mucize gerekicektir canerle emenikeyi durdurmak için sağbekte veysel olucak muhtemelen defansif olarak kuvvetli bir isim veysel, emenikenin oynayacağı sağ kanattada bizden telles'i görücez karşılayacak isim olarak telles kesinlikle emenike'yle kapışıcak fiziksel güce sahip değil bu açıdan daha defansif olarak akıllı bir isim lazım buda hakan balta bu vesileyle savunmadada chedi oynatabiliriz ki muhtemelen böyle çıkıcaktır prandelli...
fenerin kanatlarının açıkcası savunma olarak çok zayıf olacağını düşünüyorum bu konuda bruma ile olcana büyük iş düşücek çok hareketli olmaları lazım orta sahadada pres gücümüz düşük olsada güç ve yetenek olarak onlardan daha üstün olucaz..