TFF Süper Kupa | Galatasaray (2)0-0(3) Fenerbahçe | MS | 25 Ağustos

Hakan ve Telles'in oldugu bölge cok zayif olur bence. Chedjou - Hakan daha iyi olur bence.

İddiacılar kafayı yemiş olmalı ya da futboldan bi haberler

Bir kupa var ve fenerbahçe favori "gösteriliyor"

İddiacılar kafayı yemiş olmalı ya da futboldan bi haberler

Bir kupa var ve fenerbahçe favori "gösteriliyor"

2.4 kim kime veriyor bu devirde, daha banko bir maç olamaz :) Bugün bir arkadasım diyor ki bu sefer sizi çok fena ezicez, fark atıcaz falan. Dur dedim sakinleş hangi finalde bizi yendiniz? Sustu

Maç 20:30 muş.

Maç kaçta diye link veren sitelerden birinde bile maçın saati yamıyordu, gıcık oldum.

Başlığı da düzenleyeyim bari...

Kupayı alacağız elbette ama 90 dakikada olur mu meçhul. Son final malumunuz. O yüzden zaten bıraktığım iddiaya tekrar bulaşmayacağım.

Fenev bizden avantajliydi aslinda ama ersun gittikten sonra sanslar esit sayilir

Burak ve selcuk adam gibi oynarlar ise aliriz bu maci

Son iki Süper Kupa maçında farkı kaçırıp, zar zor kazanmıştık. Yine öyle olur. 1-0, 2-1 tarzı skorlarla zor da olsa kazanırız. Uzatmaya gitmesi de büyük bir ihtimal bence.

Alves buraka ileride top göstermez.

İleride top tutmayı başaramazsakda sahamızda çok baskı yeriz.

Maalesef çok basit hatalar yapıyoruz fener maçlarında...

İleride topu tutup takımı ileri taşıyabilecek sırtı dönük bir forvetimiz olsa Kanatlar ve takım daha az yorulur enerjilerini daha faydalı harcarlar ama maalesef yok.

Topu kapıosun ileri atıosun kosuyosun hucuma hoop sen ileri çıkana kadar burak topu kaptırmıs dön baba geri :(

prandelli bilir tabi ama görüşümüzü yazalım

muslera

veysel semih hakan telles

selçuk melo

olcan sneijder bruma

burak

bu şekilde çıkarsak kesin kazanacağımızı düşünüyorum

Muslera

Veysel - Semih - Hakan - Telles

Melo - Selçuk

Olcan - Sneijder - Bruma

Burak​

top bizde olucak gibi orta sahamız çok üstün rakipten hakan baltada telles'in açıklarıın kapatıcaktır çok sırıtmaz ama ilerisi çok sıkıntı işte geliştireceğimiz atakların bir çoğu burak'tan geri dönücek umut oynar umarım o biraz daha sırtı dönük oynayabilir..

Geri
Üst Alt