TFF Süper Kupa | Galatasaray (2)0-0(3) Fenerbahçe | MS | 25 Ağustos

Alves buraka ileride top göstermez.

İleride top tutmayı başaramazsakda sahamızda çok baskı yeriz.

Maalesef çok basit hatalar yapıyoruz fener maçlarında...

İleride topu tutup takımı ileri taşıyabilecek sırtı dönük bir forvetimiz olsa Kanatlar ve takım daha az yorulur enerjilerini daha faydalı harcarlar ama maalesef yok.

Topu kapıosun ileri atıosun kosuyosun hucuma hoop sen ileri çıkana kadar burak topu kaptırmıs dön baba geri :(

Son iki cümlene katılmakla beraber, bunu bir kenara not edelim.

---------------------------------------------------------------Muslera--------------------------------------------------------------------

--------Veysel---------------------------Semih-----------------------------Balta------------------Telles-------------------------

---------------------------------------------------Felipe Melo---------------------Selcuk-------------------------------------------

------Olcan---------------------------------------------------Sneijder-----------------------------------Bruma------------------

--------------------------------------------------------------------Burak-----------------------------------------------------------------

Ilk 11'miz.

Hoca Chedjou'yu kesmez,Bruma'yı keser.Yasin ile baslayabilir ki takımı takip eden muhabirlerde bunu söylüyor.

Ben olsam sol kanadı Olcan-Yasin yapar,sağ kanada Bruma'yı koyarım.Forvette de Amrabat'ı oynatırım.Chedjou ve Telles de yedek olur.

Bize sıkıntıyı çıkaracak olan Fenerbahçe değil sahanın zemini olur...

Zemin ne kadar düzeltilirse bizim için o kadar iyi olur.Fenerbahçe'nin defansı iyi dağılmış durumda,bizden fark bile yiyebilirler...

Bu Fenerbahçeliler sahada olanlara kör galiba.Artık duran top dışından gol atamıyorlar neredeyse.Son attıkları 5 golün 4 ü duran toptan....

Fizik durumları iyi değil,60.dakikadan sonra yavaşlayıp 75 sonrası iyice oyundan düşüyorlar.Roma maçında maç 10 dakikada 3-1 den 4-3 e geliyordu saçma sapan goller kaçırdı Roma...

Tam tersi bizim de geçen senenin aksine ciddi kondüsyon artışımız var,Atletico Madrid gibi bir takıma karşı bile diri kaldık son dakikalarda,bir de o fizik durumunun üstüne 10 gün daha çalıştık...

Ben hem takıma hem Prandelli'ye güveniyorum.Tek sıkıntı zemin dedim ama Burak da sıkıntı çıkarabilir,hazırlık dönemini felaket geçirdi.Sanırım aldığı kontratın altında eziliyor...

Amrabat'ı forvete koyup rakip stoperlerle boğuşturmak hiç de fena fikir değil.

Keşke Drogba olsaydı Manisa'da kesin bir golü vardı.

Ben olsam sol kanadı Olcan-Yasin yapar,sağ kanada Bruma'yı koyarım.Forvette de Amrabat'ı oynatırım.Chedjou ve Telles de yedek olur.

Takımın ayarıyla bu kadar oynamaya gerek yok bence.

Telles sol bek banko,hoca aksini hiç düşünmez.Mancini olsa olabilirdi ama Prandelli bu tür değişiklikleri yapmaz.

Nando-Telles-Melo-Sneijder-Amrabat 5 yabancı ile çıkarız.Kanatlarda Yasin-Olcan olur,ilerleyen dakikalarda gerekirse Umut-Amrabat ve Yasin-Bruma değişikliği yapılabilir...

Takımın ayarıyla bu kadar oynamaya gerek yok bence.

Telles sol bek banko,hoca aksini hiç düşünmez.Mancini olsa olabilirdi ama Prandelli bu tür değişiklikleri yapmaz.

Nando-Telles-Melo-Sneijder-Amrabat 5 yabancı ile çıkarız.Kanatlarda Yasin-Olcan olur,ilerleyen dakikalarda gerekirse Umut-Amrabat ve Yasin-Bruma değişikliği yapılabilir...

Dediğimin olması zaten imkansız.Burak banko oynar maalesef.

brumadan ziyade amrabat bu maçta çok daha etkili olabilir. geçmiş yılların maçlarını açıp izleyebilirsiniz.

ayrıca fb kazanır diyenlere bir kaç sorum var .

*fbye en son kaç yılında kupa kaybettik

**bizim takım okadar yaşlı olsa ne gibi yorum yaparlardı

***bizim td gitmiş olsa ve yardımcısını hoca diye başımıza getirseler yorumunuz ne olurdu?

****fbnin hazırlık maçlarında duran top hariç kaç golü var ? duran toptan kaç gol attılar

bizim tek eksiğimiz forvet bana göre

burak oynamaz umarım hiç burak'ın maçı değil çünkü bu

Burak bize bu maçı kaybettirecektir inancım tam :redface:

muslera

vassell ----- chedjuo --- kay --- balto

brumo ---- melo ----- colak ---- adin

sneider

unsal​

Geri
Üst Alt