TFF Süper Kupa | Galatasaray (2)0-0(3) Fenerbahçe | MS | 25 Ağustos

Muslera

Veysel Semih Hakan Olcan

Melo Selçuk

Bruma Sneijder Çolak

Amrabat

Su kadronun hic denenmemiş olmasi büyük hata.

ama onun yerine yetenekten yoksun adamlari izleyecegiz yine

wes bir seyler yapmazsa gol bile yatamayiz

Amrabatı forvete koyalım diyenler hoca bunu siz dillendirmeden önce yapsa ve amrabat kötü oynasa kıyameti koparırdınız.

Amrabatın ne işi var forvette Allah aşkına

Amrabatı forvete koyalım diyenler hoca bunu siz dillendirmeden önce yapsa ve amrabat kötü oynasa kıyameti koparırdınız.

Kıyamet falan koparmazdım."Prandelli forvet istemiş başkan da almamış,adam da yeni arayışlara girmiş" diye algılardım.

Adam stoper değil ki forvete koyunca kıyameti koparalım...

Geçen sene kupada oynadığı oldu,gol de attı.

İşimize Burak'tan daha fazla yarar.

İleride top tutar,rakip stoperlerle boğuşur,defans arkasına atılan toplara koşar,kanatlara açılıp arkadaşlarına koşu alanı oluşturur,top sürebildiği için rakibin arasına dalabilir,ileri top taşıyabilir,ileride iyi bir pres yapar,pas oyununa katılır...

Bu kadar şey saydım,Burak hangilerini Amrabat'tan daha iyi yapar ? Forvette oynayıp senede 15 gol atsa yeter,zaten Olcan-Sneijder-Melo-Selçuk gibi gole yatkın epey oyuncu var...

Burak Hattrick yapacağı maçıdır

* LG G2 Tapatalk *

forvet hattı falan problem degil, asıl sorun 'back'lerde

telles-veysel son derece yetersiz oyuncular bu mac için. forvet hattı için de şöyle bir problem var ki; burakı tek forvet alves-bekir-topal üçlüsünün arasına bırakırsak macı veririz. bu yüzden muhakkak cift forvet oynamak lazım.

muslera

veysel semih chedjou olcan

hamit melo selcuk

sınaydır

umut---burak

amrabat-bruma kesinlikle yedek olmalı. 60'tan sonra pili biten ve sürekli ileri çıkan caner ve gokhan'ın kanatlarından fenerbahce'yi cökertecek topcular bunlar.

su dizilimde tek soru işaretim veysel. olcan sol tarafı tren gibi kullanır da veysel sıkıntı yaratacak büyük ihtimalle o bölgede. bu yüzden sağ içte hamitin oynaması lazım ki birbirlerine destek olsunlar.

özedt: veysel zıcmaz ise şu kadro ile + son 30-40 dkda hamit-amrabat umut-bruma degisiklikleri ile bu macı kesin alırız aksi taktirde mac ortada

Daum'un Kazım'ı kullandıgı gibi biz de Amrabat'ı kullanabiliriz.Kazım bizim iki ayıbogan stoperimizi(Servet-Gökhan) darmadagın etmisti.Geriden gelen topcularımız baya etkili olur,skor yapacak alanlar bulabilirler.

2 forvetle oynamak bizim için intihar . Bir de bu forvetler umut ve burak olunca double intihar oluyor . Mecvut sisteme ve oyunculara göre 4-1-1-3-1 gibi bir sistem daha yararlı ve daha etkin olur bizim için .

forvet hattı falan problem degil, asıl sorun 'back'lerde

telles-veysel son derece yetersiz oyuncular bu mac için. forvet hattı için de şöyle bir problem var ki; burakı tek forvet alves-bekir-topal üçlüsünün arasına bırakırsak macı veririz. bu yüzden muhakkak cift forvet oynamak lazım.

muslera

veysel semih chedjou olcan

hamit melo selcuk

sınaydır

umut---burak

amrabat-bruma kesinlikle yedek olmalı. 60'tan sonra pili biten ve sürekli ileri çıkan caner ve gokhan'ın kanatlarından fenerbahce'yi cökertecek topcular bunlar.

su dizilimde tek soru işaretim veysel. olcan sol tarafı tren gibi kullanır da veysel sıkıntı yaratacak büyük ihtimalle o bölgede. bu yüzden sağ içte hamitin oynaması lazım ki birbirlerine destek olsunlar.

özedt: veysel zıcmaz ise şu kadro ile + son 30-40 dkda hamit-amrabat umut-bruma degisiklikleri ile bu macı kesin alırız aksi taktirde mac ortada

Telles-Veysel yetersiz demişsin.4-3-1-2 kadrosu yazmışsın beklerin önü bomboş.Hamit sakatlanmış bir de.Ayrıca birine bile katlanamazken Umut-Burak aynı anda sahada.Dediğin değişiklikleri yaparsak 6 yabancı oluyor kadroda.Garip geldi bana bu kadro

O değil de kimse de sorgulamıyor,tartışmıyor bu maç niye pazartesi oynanıyor diye?

Tarihte belkide ilk kez bi kupa finali pazartesi oynanacak hemde mazeretsiz,sebebsiz bir şekilde.

Pazar günü maç yok seçim yok bi fikstür engeli de yok 2 takım içinde ama maç pazartesi oynanıyor,harbiden büyük saçmalık şu maçın pazar değil de pazartesi oynanıyor olması.

Ilk 11; muslera-veysel-semih-chedjou-telles-olcan-melo-selcuk-yasin-sneijder-burak

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt