TFF Süper Kupa | Galatasaray (2)0-0(3) Fenerbahçe | MS | 25 Ağustos

Yani bence tandemi Semih-Balta yapmakta bir sakinca yok. Böylece Chedjou yu yedege cekerek Bruma/Amrabat icin yer acmis oluruz. Bence Yasin den önce bu iki kisiden birisinin oynamasin lazim.

Muslera

Veysel Semih Balta Telles

Melo Selcuk

Bruma(Amrabat) Sneijder Olcan

Burak

Yedekler: Bolat,Chedjou,Zan,Yekta,Bulut,Yasin,Amrabat(Bruma)​

Bence de; Chedjou'nun Balta'dan bir artısı yok. Beni asıl sıkan tüm sezonu tek stoper Semih ile nasıl geçireceğimiz. Semih'in yanına yerli kimseyi alamayacağız belli ilk 11 için, yabancı alırsak Bruma yine kesilecek. Stoperi geçtim yabancı forvet alma durumu da var; o zaman kim kesilecek, o da meçhul. Sıkıntımız baya büyük..

Sadece kupa finallerindeki üstünlüğümüze güveniyorum. Yoksa bu kadrolarla bizi yenmeleri çok olası.

Sadece kupa finallerindeki üstünlüğümüze güveniyorum. Yoksa bu kadrolarla bizi yenmeleri çok olası.

O zaman bu sezon da gitti. Kadromuzun değişeceğine pek inancım yok çünkü.. Bir iki tane göstermelik transfer yaparlar belki ama bunlar da ne katkı verir veya yabancı sınırından ötürü takıma nasıl girer belli değil.

Canerin kanadinda olcan oynayacak galiba veysel olcan kanadini merak ediyorum fenerin soluna karsi ne yapicak tellesin gonuli savunmasi zor olmayacaktir hizli ve cevik

Sneijder ve burak ilerde kaybolmaz umarim topal alves gibi oyuncularin arasinda selcuk varken sneijderin geri gelip top dagitmasi ileride etkili olamayip kendisini geri cekmesi bizi kisirlastirir Allah tan bu sene kanatlarimiz var da oyunu acabiliriz

atarsa sneijder ya da olcan atar burak fbye gol falan atamaz.

bi ihtimal de selçuk olabilir

Bence de; Chedjou'nun Balta'dan bir artısı yok. Beni asıl sıkan tüm sezonu tek stoper Semih ile nasıl geçireceğimiz. Semih'in yanına yerli kimseyi alamayacağız belli ilk 11 için, yabancı alırsak Bruma yine kesilecek. Stoperi geçtim yabancı forvet alma durumu da var; o zaman kim kesilecek, o da meçhul. Sıkıntımız baya büyük..

Prandelli Korayi niye bu kadar az oynatti simdiye kadar ben onu anlamiyorum. Bu cocuk kötü degil, gercekten kötü degil. Ben bir kac macini canli izledim Dortmund altyapisindayken. Bu cocuk daha fazla sans bulmali. Semih-Koray ikilisi bir oynamaya baslarsa Semih-Balta(Chedjou) ikisilinden pek eksik kalir bir yani olmaz diye düsünüyorum.

Canerin kanadinda olcan oynayacak galiba veysel olcan kanadini merak ediyorum fenerin soluna karsi ne yapicak tellesin gonuli savunmasi zor olmayacaktir hizli ve cevik

Sneijder ve burak ilerde kaybolmaz umarim topal alves gibi oyuncularin arasinda selcuk varken sneijderin geri gelip top dagitmasi ileride etkili olamayip kendisini geri cekmesi bizi kisirlastirir Allah tan bu sene kanatlarimiz var da oyunu acabiliriz

Bunun icin bence Olcanin solda oynamasi lazim. Olcanin defansa katkisi iyidir. Tellesin aciklarini kapatmaya yardimci olacaktir mutlaka.

Yani demek istedigim Bruma oynayacaksa Bruma-Veysel, Olcan-Telles olmali. Ama eger Amrabat oynayacak ise Telles-Amrabat ve Veysel-Olcan kanatlari da olur. Tellesin defansi eksik,Veyselin de ofansi. Yani ikisinin tam birbirine ters eksikleri var.

Bunlari kapatabilmek adina önlerindeki adamlarin dogru secilmesi lazim.

O zaman bu sezon da gitti. Kadromuzun değişeceğine pek inancım yok çünkü.. Bir iki tane göstermelik transfer yaparlar belki ama bunlar da ne katkı verir veya yabancı sınırından ötürü takıma nasıl girer belli değil.

Şapkayı önlerine koyup kalan kısa sürede 1 forvet, 1 stoper, 1 de Tarık Çamdal alınsın diye 2-3 farklı bir mağlubiyet istiyorum. Yoksa "Feneri bile yendik transfere gerek yok" deyip sezona girecekler. Sonra yandı gülüm keten helva..

Prandelli Korayi niye bu kadar az oynatti simdiye kadar ben onu anlamiyorum. Bu cocuk kötü degil, gercekten kötü degil. Ben bir kac macini canli izledim Dortmund altyapisindayken. Bu cocuk daha fazla sans bulmali. Semih-Koray ikilisi bir oynamaya baslarsa Semih-Balta(Chedjou) ikisilinden pek eksik kalir bir yani olmaz diye düsünüyorum.

Hiç şans vermediğine göre herhalde Koray'da bir sıkıntı var, güven vermiyor Prandelli'ye. Semih - Koray ikilisi doğru düzgün oynayabilse muhteşem olur bizim için ama iki Türk stoperle başarılı olan bir takım aklıma gelmiyor hiç. Genelde en az bir stoper yabancı oluyor hep.

Bruma yedek olur kesin. Sırf Chedjou oynasın diye. O kadar dedik tüm transfer sezonu Türk stoper alınsın diye ama yönetim uyusun ancak. Bruma kimin yerine girecek sonradan oyuna

Valla arkadaşlar bu yabancı sınırı belasından kurtulmadığımız sürece hep tartışıp duracağız şurada kim oynar, burada kim oynar diye. İşin sonu Muslera'nın yerine Sinan'ın oynamasına kadar gidebilir. Muslera muhteşem bir kaleci kabul ediyorum ve kendisini de çok seviyoruz ama takım futbol oynayamıyorsa kalecinin yapabileceği fazla bir şey yok maalesef.

her maç bunlara 2-3 tane net gol kaçırma zorundalığımız prandelliyle biter inşallah...

Burak'ı kötüleme yarışları başlamış, gol atarsa sevinmez bunlar. Gol kaçırsında forumda kötüleyelim diye dua ediyorlardır kesin.

Sabirli olmaliyiz fakat asla korkak oynamamaliyiz insallah Allah'in izniyle alacagiz maci, almaliyiz

volkan göbeğini oynatamadığından yerden kaleye giden her top gol olur bu yıl iyice göbeği salmış bolca yerden şut çekmeliyiz.

Koyar geçeriz , totem yapmak için ezerler yazdm adamlar beni kuş ilan ettiler :D

hay bin faso

Geri
Üst Alt