TFF Süper Kupa | Galatasaray (2)0-0(3) Fenerbahçe | MS | 25 Ağustos

İki hocanında ilk kupası olacak ama Prendelli ağır bir deneyim ile fark atıyor. Kadrolara gelince hucüm hattı hariç her mevkide üstünüz. Burak umarım iyi oynar

Prandelli´nin oyun planina güvenmek lazim. Bruma sonradan cok daha etkili olabilir bu macta.

Ama benim de tercihim Bruma olurdu, o ayri. Gerci Emenike, Sow vs. Hakan Balta´yi gömebilirler de.

Tercih meselesi.

ben sanılanın aksine bruma'nın ilk 11'de başlayacağını düşünüyorum. sebebi ise bence prandelli, bruma ile özel konuşmuş ve ondan bu maç için beklentilerini açıklamış. o da çıkıp fener'e 1 değil 2 gol atmak istiyorum diye açıklama yaptı. yani yedek başlayacak olsa bu tarz bir açıklama yapmazdı

Muslera

Veysel Semih Chedjou Telles

Melo Selçuk

Olcan Sneijder Yasin

Burak

Bruma 2. yarıda girer bence yorulmuş defansa karşı çok etkili olur

Bruma'nın sonradan oyuna girmesi demek, Hakan Balta'nın oyuna girmesi demek muhtemelen. E baştan oynasın ozaman Balta, hem fb maçlarını iyi oynuyor genelde.

Her ne kadar tam olarak hazır olmasak da işin ucunda kupa oldu mu ve rakip Fener oldu mu genelde rahatım.Finallerde psikolojik üstünlük bizde.

Saha içine gelirsek en çok çekindiğim oyuncuları Caner,emenike ve Sow.En çok güvendiğim futbolcularımızsa Olcan,S10,Melo ve oynarsa Bruma.Ayrıca inşallah Prandelli bu maçta ilk kupasını alarak Galatasaray kariyerine güzel bir başlangıç yapar.

Zemin sakat.Bu zeminde uzaktan şutlar,duran toplar önemli.Olcan,Yasin gibi şut özelliği olan oyuncuların oynaması lazım.

Muslera

Veysel Semih Chedjou Telles

Melo Selçuk

Olcan Sneijder Yasin

Burak

Bruma 2. yarıda girer bence yorulmuş defansa karşı çok etkili olur

Iyi tamam da hangi yabanciyi cikartip Brumayi sokacaksin oyuna? Chedjou veya Tellesi cikarsan Baltayi koyman lazim. Yani Brumanin girmesi icin 2 degisiklik yapmis oluyorsun.

Bence en mantiklisi Chedjou yu kesip, onun yerine kanata Amrabat/Bruma ikilisinden birini koymak. Hem Amrabat ile baslarsan onun yerine sonra Brumayi sokarsin oyuna. Bence hem Amrabat hem de Bruma sonradan girdiklerine faydalari dokunur yorulmus bir takima karsi.

Telles de kesilebilir.Prandelli Chedjou'yu kafa topları için falan düşünüyordur belki.Bruma muhakkak 11'de olmalı.Sonradan sokmak için 2 adam değiştirmemiz lazım.

Şöyle düşünelim, Semih'in yanında Chedjou da oynasa, Balta da oynasa defansımız çöp olacak. Dolayısı ile Bruma ile başlayalım, fark yaratma ihtimali olan bir oyuncumuz olsun. Chedjou en az Balta kadar kötü bir oyuncu, yabancı sınırını harcamamıza değmez.

Şöyle düşünelim, Semih'in yanında Chedjou da oynasa, Balta da oynasa defansımız çöp olacak. Dolayısı ile Bruma ile başlayalım, fark yaratma ihtimali olan bir oyuncumuz olsun. Chedjou en az Balta kadar kötü bir oyuncu, yabancı sınırını harcamamıza değmez.

Gol yersek ya duran toptan yeriz ya da saçma sapan birine çarparak girer

Açıkçası fener bizi kadıköy dışında kolay kolay yenemiyor

Hayırlısıyla bu kupayıda alırız inşallah

10612879_844112975634188_9029184926041646824_n.jpg

Geri
Üst Alt