TFF Süper Kupa | Galatasaray (2)0-0(3) Fenerbahçe | MS | 25 Ağustos

[media]https://www.youtube.com/watch?v=AJ5itdwWdt4[/media]

edit: vay be marşımız her maç öncesi renktaşlar tarafından motive aracı olarak kullanılıyor bir önceki sayfada da paylaşılmış:)

Ben en çok futbolcumuz sakatlanmasın istiyorum. Maçı da 1-0 falan alalım bitsin.

Spoiler veriyorum

AZVO97.jpg

6YBDgN.jpg

0bX0YD.jpg

Buradaki genel rahatlıgın aksine cok sıkıntılı bir mac olucagını dusunuyorum ben. Kazanırız kaybederiz bilemem ama bence favori şikeciler.

Olcan-Sneijder-Yasin

Burak

Dortlusu hucum acısından cok cok zayıf. Yani Sniper'i cıkarsak bu hucum hattı ligde ilk 6 ya girmez. Sneijder falan var demeyin sneijder messi yada ronaldo degil. Yanında ona ayak uydurabilecek attıgı pasları alabilecek bir adama ihtiyacı var sonucta.

Buradaki genel rahatlıgın aksine cok sıkıntılı bir mac olucagını dusunuyorum ben. Kazanırız kaybederiz bilemem ama bence favori şikeciler.

Olcan-Sneijder-Yasin

Burak

Dortlusu hucum acısından cok cok zayıf. Yani Sniper'i cıkarsak bu hucum hattı ligde ilk 6 ya girmez. Sneijder falan var demeyin sneijder messi yada ronaldo degil. Yanında ona ayak uydurabilecek attıgı pasları alabilecek bir adama ihtiyacı var sonucta.

Burdaki rahatlığı? ?

Forumu dogru okuduna emin misin..

Forum aksine cok gergin ve çoğu kişi pek galibiyete inanmiyor

* LG G2 Tapatalk *

ana baci esi karistirmaya ne kadar merakli bir milletiz

midem bulaniyor böyle tipleri gördükce

bildigin serefsizlik bu

Beyler biz daha önce de 25 Agustosta bir Super Kupayi kazanmistik. Hatta dünyanin en önemli super kupasi. Yani rahat olun.

Galatasaray'ın daha hiç bir maçına umutsuz bakmadım. Bu Barnabeu Real maçı için de geçerli, 7-0'lık Erzurum maçı için de.

Maksat Final Maçı ise...rahatım

#KupalaraLayıksınSen

Maç moduna giriyorum tv basına geçiyorum haydi bismillah sonu güzel olsun :f50:

Geri
Üst Alt