TFF Süper Kupa | Galatasaray (2)0-0(3) Fenerbahçe | MS | 25 Ağustos

Bruma oynaması tamamen teknik hata ya , mesela şimdi tutmadı yasin kurtarmadı brumayı alacaksın cıkaracagın adam yabancı olması gerekiyor ched cıktı balta girdi stopere yasin cıktı bruma girdi 2 oyuncu değişikliği hakkın bitiyor, cok basit matematik önlemi alınması gerekirdi.

Sol kanat çok kötü şu anda. Telles böyle oynauyacaksa affedin Sabri'yi oynatın sol bekte. Bruma'yı en azından önde oynatırız sol kanatta. Bu nedir yahu.

Hiç güven vermiyoruz. Fener çok daha iyi pas yapıyor, ne yaptığını bilen bir oyun ortwya koyuyor.

Topa sahip olma oranı paylaşılmadı ama %65-35 falandır.

Yasin gecen seneki süper kupadaki Erman gibi. Ayaklari birbirine dolasiyor.

Elektrikler gitti. Izleyemiyorum. Mac hakkinda bilgi vermeyi ihmal etmeyin lutfen arkadaslar.

Telles le yasin ne yapıyor anlamak mümkün değil gerizekalı telles faulden başka birşey yapmiyor

Telles cikmali koridor oldu orasi Yasin var önünde o da eksik Olcan çok fazla top kaybi yapti

Yani bu maç Fener maçı diye bir gaz direniyor takım ama normal Anadolu takımlarına karşı daha da zor iş.

alex telles maçı tamamlayamayacak gibi, kart görmesi gerekirdi maalesef ,

yasin olmaz...

bizim orta saha ne etliye ne sütlüye karışıyor ,çıtkırıldımlar...

Telles tamamen balon. Verilen paraya yazik.

Abi bırakın topçuları falan inanamıyorum sanki tatilden yeni çıkmıs gibi takım.

Hiç mi kondisyon çalısmadınız dicem bu adamlarda kondisyon var.

Bu tamamiyle psikolojik oyun anlayısı öyle oynamaları söylenmiş

Ve nefret ediyorum su durumdan.

Prandelli yıkdı beni .

Özverili baskılı hırslı oynasaydık da yenilseydik en azından umut ışıgı görürdüm .

Anadolu takımı olmusuz defans yap topu kap uzun pas yap.

Buna kasıt dersen maçların 90 dk oynanaması lazım Erman'cığım.

Bv5xZxuCYAA70yN.jpg

Telles ile boşuna kontenjan harcıyoruz bence. Bruma - Balta daha iyi gibi duruyor

Geri
Üst Alt