TFF Süper Kupa | Galatasaray (2)0-0(3) Fenerbahçe | MS | 25 Ağustos

neyse tsliyi tayfayi savunmaya devam

burak tek forvette cosacak rakibi yiyip bitirecek xDDDDDDDDDDDDD

Savunma değil. Aksine kötü olduğunu ben de biliyorum burak'ın.

Ama şu maçta Selçuk ve Burak'a sıra Muslera, Semih ve Chedjou'dan önce gelir eleştiri yapacaksak. Çünkü Yasin, Veysel, Telles, Melo, Sneijder filan ortalarda yok.

Bu maçta bile bu isimlerin günah keçisi seçilmesi art niyettir.

Sorun burakta degil adam sapkadan tavsan mi cikarsin prandelli hani futbol felsefen takim hazirlik maci bile gormedi ortada futbol yok yerden paslasma dediniz hep havadan oynadik top tutamiyor takim oyun kuramiyor felsefe yok oyunda felsefe

Çok kötüyüz. Fizik durumumuz iyi en azından.

Yasın out bruma in

Hakan in, telles out.

selçuk melo ve sneijder oyunda yok ondan oyunumuz böyle adamlarda meireles topal ve emre üçlüsü bu üçlünün çok üstünde performans gösterdi maç o yüzden bu durumda. orta sahamız top yapsa bekler de çıkar kanatlar da çalışır burak da pozisyona girer. bence orta saha dinamizmi için sneijder-furkan değişikliği yapılmalı. ardından gelecek yasin-bruma değişikliği ile kupaya daha çok yaklaşırız.

Yasin'in yerine Yekta girmeli en azından direncimizi arttırır.

Top çıkaramıyoruz Burak'a kızmanın anlamı yok.

Ayrıca Telles yabancı kontenjanı için fazla lüks kaçıyor.

Kısaca 3 senedir süper kupada izlediğim en kötü takım.

Chedjou masallah iyi bugün. Herkes Chedjou ya da Alex kesilsin diyordu mac öncesinde (ben dahil) ama bence bizdeki en iyi adam su an Chedjou ve Muslera. Muslera zaten her zaman ki Muslera ama Chedjou gercekten iyi oynuyor helal olsun.

Yasin şansız başladı, çok top kaybetti, bir pozisyonu 2 kez rakibe hediye etti.

Oyunu forse edemiyoruz, 2 yıl önce kedi fare gibi oynardık rakiplerle, şimdi tam tersi bize oluyor.

Bir çok kişi Bruma olsaydı demişler ama Bruma oynasaydı göbekte Chedjou oynayamayacaktı (ki şu ana dek en iyi oyuncularımızdan biri).

2nci yarı Telles -> Balta, Yasin-> Amrabat değişiklikleri bekliyorum. Skor dezavantajına düşersek Melo, Sneijder yada Chedjou çıkıp Bruma girebilir.

Böylece ucunda kupa varsa favori bellidir yalanımız da son buldu. Bu oyunla mı alacağız kupayı?

Chedjou masallah iyi bugün. Herkes Chedjou ya da Alex kesilsin diyordu mac öncesinde (ben dahil) ama bence bizdeki en iyi adam su an Chedjou ve Muslera. Muslera zaten her zaman ki Muslera ama Chedjou gercekten iyi oynuyor helal olsun.

Oyunu forse edemiyoruz, 2 yıl önce kedi fare gibi oynardık rakiplerle, şimdi tam tersi bize oluyor.

Bir çok kişi Bruma olsaydı demişler ama Bruma oynasaydı göbekte Chedjou oynayamayacaktı (ki şu ana dek en iyi oyuncularımızdan biri).

2nci yarı Telles -> Balta, Yasin-> Amrabat değişiklikleri bekliyorum. Skor dezavantajına düşersek Melo, Sneijder yada Chedjou çıkıp Bruma girebilir.

Böylece ucunda kupa varsa favori bellidir yalanımız da son buldu. Bu oyunla mı alacağız kupayı?

Telles kötü değil ama artık oynaması gereksiz. bu takımda yasin ve olcan aynı anda oynamamalı. bir kanatta mutlaka yabncı olmalı. hatta inler hamlesi bizi çok ama çok rahatlatır. gökhaninler ve yabancı forvet transferi ile bu takım başarılı olur. sadece 2 transfer hadi başkan bas parayı al bunları.

Şu forumda en ufak yoğunluğu kaldıramıyor arkadaş.Lafta çökmüyor ama kağnı gibi.

bjknin orta sahasi cok mu iyi?

kazmalar kayniyor ama bir damba ba takima seviye atlatiyor iste

adam top tutuyor, faul aliyor, kafa topu indiriyor, takimin ileriye cikmasini sagliyor

bizimki anca bosbos sahada geziyor, aglayip duruyor

bjknin orta sahasi cok mu iyi?

kazmalar kayniyor ama bir damba ba takima seviye atlatiyor iste

adam top tutuyor, faul aliyor, kafa topu indiriyor, takimin ileriye cikmasini sagliyor

bizimki anca bosbos sahada geziyor, aglayip duruyor

Geri
Üst Alt