TFF Süper Kupa | Galatasaray (2)0-0(3) Fenerbahçe | MS | 25 Ağustos

beş yabancılı sistemde gelişecek oyuncuyu kabul etmiyorum zaten kısıtlı yabancı hakkın var

telles gelişecekmiş bruma gelişecekmiş onlar gelişene kadar lig biter havanı alırsın

beş yabancında çok kaliteli olucak melo muslere snejdeir tamam hadi chedhou bile idare ederde telles nedir yahu ayakta duramıyor

top tekniğinin buraktan farkı yok snejdeir den sonra en iyi top tekniği chedjouda ise takımın halini düşünmek gerekir.

Olay budur. nokta...

Bv6HySpIcAAFzvl.jpg

İlk defa bu kadar ezik oynadığımızı görüyorum.Pinolu maçta bile daha iyiydik.

Foruma girmek ayri dert takimin oyunu ayri dert yazin pinekleyen yönetime selamlar.

bu Selçuk hiç mi çalışmamış, yürüyecek mecali yok adamın. Muslera ve Ched çok iyi. Melo Semih vasat. Diğerleri vasatında altında

fener geriye dönemiyor gibi. Bruma - Olcan hızlı kanatlarla işi bitirmeliyiz. Eğer yapamıyorsak , penaltılara götürmek için dua edeceğiz

Koca maç boyunca rakip sahada toplam 10 pas falan yaptık. 2 pas üstüste hiç yapamadık.

Not düşülsün.

tff başkanı göbeğini yaymış elinde tesbihle mac izliyor, gül gibi delikanlılar burada kendini paralıyor. boşverin gençler bu ülke bir sirk zaten

Arkadaş o değilde bu Muslerayı transfer eden adamın harbiden alnından öperim

Son 3 yıldır kazandığımız başarıların %70'i bariz Muslera faktörü :D

Telles neden bu kadar kötü? Geçen sene yine orta seviyeydi.

karşımızda şuan Real madrid olsaydı bir düzineye ulaşırdı go lsayıları................

selçuğun son bölümde halini gördünüzmü. 2 defa top geldi tehlikeli yerde ama kaleye vuracak dermanı yok daha topu tutana kadar canı çıkıyor. sonrada ne yapayım ben bu bombayı der gibi pas atıyor.

sow emenike atıp atıp geçiyor bizim burağı aldığımız güne lanet olsun

bu selçuğunda aldığı para ceddinden çıksın

Geri
Üst Alt