TFF Süper Kupa | Galatasaray (2)0-0(3) Fenerbahçe | MS | 25 Ağustos

Sahanın en kötüleri Selçuk ve Burak yav bu adamların sözleşmelerini 5 yıl uzattık daha ne yapalım arkadaş

2 senedir neden sürekli geriye gidiyoruz. Hani arada bir tane ileri gittiğimiz hafta bile yok desek yeridir.

Ama bu maçta Bruma birşeyler yapacak inanıyorum.

Tüpçü maç sonunda " Bunlara mı kupa vercem. Gel la Fiko. Kupa senin olsun" der mi ? :oops:

Bu maçın kaybedeni Prandelli hocam kimse hikaye anlatmasın.Bu kadar geride oynarsan baskı yersin topta kaybedersin.

Takimin baski yapacak capi mi var Allah askina? Reziliz resmen. Taktik degil ki bu. Kapasite meselesi.

Baskan sagolsun, yavas yavas Anadolu takimina cevirdi Galatasaray´i.

Bu takım şampiyon olamaz. Tek gol şansı ara top atacaksınız burak gol atacak.

Ileri top durmuyor.

Yenmek mi hayırlı yenilmek mi hayırlı karar veremiyorum

bir adam aynı faulden her maçta yaparda halenmi ders almaz arkadaş arkan dönük rakibine faul yapıyorsun aynısından her maçta yapıyorsun

bu burağı incelemek lazım.

Olcan Adın'da Dany Nounkeu vol 2..

Durduk yere takımı sabote edercesine faul yapıyor Telles bile sinirlendi Olcan'a

Maradona Yasin'den bahsetmiyorum bile

Abi Telles önde kalsa neyse de adam futblu bilmiyor. Baktın havadaki topu alamayacaksın neden hamle ediyorsun bekle karşıla adamı.

bu pis oyunla kazanacagiz gibi :cool-96: hayret su ana kadar nasil uykuya kalmadim hayret ediyorum :sleeping:

Hakem maçı devrelere bölmüş.

İlk devre bize çalıştı, 2.devre Fenere.

Şimdi uzatlamalarda sırayı değiştirdi. Bu devreye Fenere çalışacak.

ilk mactan hoca'ya sallamayin, biraz zaman taniyin. burak ve selcuk gibi leshlere sallayin, 2 senedir bu futbolu oynadiklari icin.

Geri
Üst Alt