TFF Süper Kupa | Galatasaray (2)0-0(3) Fenerbahçe | MS | 25 Ağustos

Erman hocada alttan alta demleniyor,zaten gören yok sadece sesi geliyor,bir kasa oldu en az:drunk::drunk::drunk::nargile::nargile:

Telles harbi cok kotu iğrenç o kadar hata yapiyo ne ozelligi var bu adamin anlamadim

Telles defansta yok, hücumda yok, atak başlatma yok, topla çıkma yok, pas verme yok, pozisyon alma yok.

Ne halta yarar bu herif? Kontenjan yemesin bari.

Takima sovmenin bi anlami yok, kadro bu cunku, bunlarla bu sezon idare edecegiz, yerlerine baskalarini koyamazsin, o yuzden sevmesek de kadro bu. Kabullenin bence..

Balta oyuna girdi, Telles cikiyor

Umarım maç bize döner uzatmalarda.

Kondisyonumuzu göreceğiz iyi mi kötü mü?

Şu maçı şans eseri kazansak kondisyonumuzun iyi olduğu sonucuna mı varacaksın yani? Rakibin bizi pas pas ettiği, forvetlerinin biraz gününde olsa en az dörtlük olacağımız, son yıllarda bu kadar ezildiğimizi hiç bir Galatasaraylının hatırlamadığı maçı. Futbolcular özelinde konuşmaya lüzum görmüyorum, zira aklı başında olanlar bu akşam neyin ne olduğunu çok iyi gördü. Haydi size hayırlı tıraşlar.

maçı izlemiyorum ama anlaşılan bu takıma acilen transfer lazım.tarık forvet ve ortasaha gibi.defans iyi gibi yormlardan nazar değmesin

Geri
Üst Alt