TFF Süper Kupa | Galatasaray (2)0-0(3) Fenerbahçe | MS | 25 Ağustos

Kardesim yonetimin falan alakasi yok. Maci 120 dk gayet rahat izledim. Yenilecegimiz belliydi zaten Muslera direndi.

Penaltilarda rakibinin auta attigi bi topda niye gidip onun ustune ziplarsin. Dunyanin her yerinde kirmizi karttir bu.

Mac bitiyo belediye sokak kopeklerini zehirlesin diyo. Ne demek allah askina bu. Muslera volkana tas atilmasin diye sizin kaleye gidiyo sizin kalecinin yaptigina bak.

Yemim ederim futboldan sogudum.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Vallaha ne deseniz haklisiniz, ben volkani sevmem, cirkeftir, Turkiye ligine yakismayan iki oyuncudur volkan ve melo gozumde... ha melo galatasaray icin canini tisine takar oynar hosuma gider ama mentalite olarak bu iki oyuncu bi macta karsilastiginda yeminle o mac cekilmez oluyor...

Tez zamanda umarim hayirlisi olur takimlarimizda

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4 Beta

Bu takimdan bi cacik olmaz, en iyisi ligde buyuk olaylar cikar ki ligi sayin Basbakan mi Cumhurbaskani mi kimse artik kapatsin ki bu sene tamamen Premier League ve La Liga ya odaklanalim, bu dandik ligi mi izleyecegiz, kanser oluruz vallah, 5 yabanci ile, oyuncu degisikligi yapamiyorsun, Turk oyuncularin hepsi cop gercek bu. Izleye izleye sadece yeni kufurlu kelimeler icaat ederiz vallahi de billahi.

Insallah oyle yada boyle bu lig 1 ay icinde biter.. Zaten takimlar borc bataginda, habire borc cogaliyor, sponsorlar teker teker kaciyor, transfer yapamiyorsun, eldeki yabancilar durumun farkinda, yatariz guzel para aliriz derdindeler.. Avrupa da sifir cekecek buyuk ihtimal Turk takimlar, belki 1 takim sansla falan 1-2 tur gecer, digerleri hepsi ocak ayini goremez.. Durum bu.

Forumda FB'li görmek güzel.Rakip bizi objektif olarak eleştirmeli biz de kendimizi düzeltmeliyiz ki sporumuz düzelsin.

Ben herturlu objektif yorumlar yapmayi seviyorum, her ne kadar mac esnasinda kufurlerde ciksa tepkilerde verilse hersey o formalardaki Türk bayragi icindir... besiktas forumlarindada uyeyimdir gscimbomdada 12numaradada, caps alip rezil etmek veya dalga gecmek benim isim degil. Zaten fazla girmem rakip takimlarin forumlarina, herkes kabul etmiyor ezeli rakibin taraftarlarini kendi forumlarinda

Melo'ya da kızdım baya. Dağıtsana orda ağzını burnunu o herifin. Bir de madde atılırken gidip ortamı sakinleştirmeye çalıştı adam. Ahh Sabri reyiz ahh. Kimse senin kadar olamadı. Riera, Drogba, Eboue, Sabri gibi oyuncuların yokluğunu hissettik. Doğruya doğru.

Galatasaray nekadar kötü olursa olsun finalleri hep kazanirdi.

Artik bakiyorum da Melo-Selcuk-Sneijder gibi en önemli 3 oyuncumuz bile sahada sadece yürüyor.

Transfer yapmayan yönetim ve taktiksel olarak büyük hatalar yapan Prandelli'yi tebrik ediyorum.

120 dakika boyunca ezik oynadik!

Vallaha ne deseniz haklisiniz, ben volkani sevmem, cirkeftir, Turkiye ligine yakismayan iki oyuncudur volkan ve melo gozumde... ha melo galatasaray icin canini tisine takar oynar hosuma gider ama mentalite olarak bu iki oyuncu bi macta karsilastiginda yeminle o mac cekilmez oluyor...

Tez zamanda umarim hayirlisi olur takimlarimizda

Melo da cirkeflik yapiyo ama futbol sinirini asmiyor. Sokak kopekleri zehirlensin yoksa ben zehirliycem ne demek ya. Mafyamisin sen.

Melo nun bu mac aykiri 1 harekeri yoktu

Su adamin deli gibi sevindigi bir ligi takip etmek istemiyorum.

Maçta 1 oyuncu değiştirmen için mecburen 1 değişiklik daha yapman gerekiyor. Yeter ulan amına kodumun tüp kafası siktir git lan artık şu başkanlıkdan kanımızı çekdiniz ulan ibneler yeter lan

Guldurdun gece gece :D

ama haklisin..

Melo da cirkeflik yapiyo ama futbol sinirini asmiyor. Sokak kopekleri zehirlensin yoksa ben zehirliycem ne demek ya. Mafyamisin sen.

Melo nun bu mac aykiri 1 harekeri yoktu

Su adamin deli gibi sevindigi bir ligi takip etmek istemiyorum.

Gercekten bu sozu duyunca inanmadim basta bayada yayilinca dogru olduğunu ogrendim, utandim.

Ben volkan adina sizlerden ozur diliyorum, bi anlik tepkidir veya sevincten cikmistir bilememde insanlara bu sekil hakaret etmek hic olmadi olmayacaktirda...

Tecrube onemli arkadas. Her derbi de psikolojik ustum basliyoduk son 3 yildir.

Riera Ujfa Eboue Drogba Melo Elmander

Bide bu maca hak Telles Veysel Olcan Yasin Burak

Daha çok kaybederiz. Biz bu sezonu gecen sezon tüm ihaleyi Mancini'ye kestigimizde kaybettik.

Gercekten bu sozu duyunca inanmadim basta bayada yayilinca dogru olduğunu ogrendim, utandim.

Ben volkan adina sizlerden ozur diliyorum, bi anlik tepkidir veya sevincten cikmistir bilememde insanlara bu sekil hakaret etmek hic olmadi olmayacaktirda...

Ne diyo bu ? kim bu ?

Allah aşkına iyi niyetlisin ama bugün fenerli görmek istemiyoruz

[media]https://www.youtube.com/watch?v=6CnYzg-b3TE[/media]

Geri
Üst Alt