Haber TFF, Süper Lig'de 2026/27 Sezonunun Planlamasını Duyurdu

Arif Çelik

Hocaların Hocası
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu, Süper Lig'de 2026-2027 sezonun 14, 15, 16 ve 17 Ağustos 2026 tarihlerinde oynanacak maçlarla başlayacağını açıkladı.

TFF'den yapılan açıklama şu şekilde:

"Trendyol Süper Lig 14, 15, 16 ve 17 Ağustos 2026 tarihlerinde başlayacak ve ligin ilk yarısı 18, 19, 20 ve 21 Aralık 2026 tarihlerinde oynanacak olan 16. hafta müsabakaları ile sona erecek.

İkinci yarı 15, 16, 17 ve 18 Ocak 2027 tarihlerinde oynanacak olan 17. hafta müsabakalarıyla başlayacak ve sezon 23 Mayıs 2027 tarihinde sona erecek."

Galiba 1 hafta geç başlıyor.
Ocak ayına yine süper kupa koyarlar

Fikstür önemli. Transferler tamamlanmadan zorlu deplasmanlar denk gelmezse iyi olur.

Biz yine Alanya Antalya deplasmanıyla filan başlarız.

Metin ozturk bir halta yaramiyor ama her sene oldugu gibi elini atmadan son siraya biraksin kendini.

Baska bir ise yaradigi yok
Rakiplerin sezonu erken açacak. Onların bocalama şansı daha yüksek. ŞL katılım avantajın da varken net isimlere gidip erken bitirmelisin anlaşmaları da zor işler. İlla sona kalır yine birkaç giden/gelen topçular.

Rakiplerin sezonu erken açacak. Onların bocalama şansı daha yüksek. ŞL katılım avantajın da varken net isimlere gidip erken bitirmelisin anlaşmaları da zor işler. İlla sona kalır yine birkaç giden/gelen topçular.
Ben fikstur cekiminde sahneye cikiyorlar ya onu diyorum. Metin ozturk hep beraber ciktigi kisiye birakiyor cekimi. Elini surmuyor.

Aynisini yapsin diyorum:) baska ise yaradigi yok

1000054119.webp

Ben fikstur cekiminde sahneye cikiyorlar ya onu diyorum. Metin ozturk hep beraber ciktigi kisiye birakiyor cekimi. Elini surmuyor.

Aynisini yapsin diyorum:) baska ise yaradigi yok
Allah biliyor ya senin postunu görünce aklıma direkt, bu sefer kimi likelamadan alıntıladı diyorum.

Yeni kurbanın @Ulaş Metin

"fener genç oyuncu alamazsa +4 kuralını değiştiririz sezonu" olacak demişler.

Geri
Üst Alt