Haber TFF, Takım Harcama Limitlerinde Uygulanan Yüzde 30'luk Sapmayı İptal Etti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tabloyu güzel yapıştıramadım kusura bakmayın rakamlar bunlar bizim tahmini ne kadar kullanabileceğimiz limit var bilen var mı?

fırıldak bi katakulli çevirir transfer yapar, bu tff de yine bizimle uğraşır görürsünüz

ben böyle futbolun taaa .... bu ne lan, adam sims oynar gibi, koç ne istese yapıyor

Bu cakma kabadayi fanatik sikeci ibraami ordan indirmek lazim artik.

Fener kitlesi kadar olmasada bizim taraftar kitlesinde de gerizekali oranı ciddi boyutta maalesef ,sosyal medyada özellikle

İstediğin gibi yirtarsin bundan hicbirsey olmaz. Her türlü pisliği yapacaklar zaten

Çin sponsorluğu diye aylardır başımızı yemişlerdi. Gerçekse ve çok büyük bir meblağlı sponsorluk açıklanırsa bu durum diğer takımların aleyhine de dönebilir. Ama "Osimhen alınmasın" işi çok daha mantıklı geliyor şimdilik.
O sponsorluk gelecek sezon için konuşulmuyor muydu?

Rakamlar brüt mü ya da net mi? Brütse bizim bile oyuncu yollamadan fazla limitimiz kalmamistir gibi geliyor.

O sponsorluk gelecek sezon için konuşulmuyor muydu?
Önümüzdeki sezon limit sistemi kalkmadığına göre bundan biz karlı çıkabiliriz. Rakibini benzer bir anlaşma yapma zorunluluğuna itmiş olmuyor musun? Çok hakim olmadığım bir konu.

Zengin yali cOCugun komple oyuncak olmus turk futbolu abv

Önümüzdeki sezon limit sistemi kalkmadığına göre bundan biz karlı çıkabiliriz. Rakibini benzer bir anlaşma yapma zorunluluğuna itmiş olmuyor musun? Çok hakim olmadığım bir konu.
O önümüzdeki sezonun konusu o zamana kadar yine değişir ekstra bir şeyler olur. Bir gün bir uyanmışız ekstra yeni bir madde eklemişler şaşırır mısın?

O önümüzdeki sezonun konusu o zamana kadar yine değişir ekstra bir şeyler olur. Bir gün bir uyanmışız ekstra yeni bir madde eklemişler şaşırır mısın?
Osimhen de önümüzdeki sezonun özeti olduğu için o örneği verdim zaten. Güncel kararda hem olumlu hem de olumsuz kısmı bu olabilir diye fikrimi belirttim. Hangisi doğru zaman gösterecek. Burası Türkiye her şey olabilir tabii ki.

Ali Koç'un köpeği olmuş bu tasmasına soktuklarım.. sizi yine üst üste koyacağız rahat olun..

Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY

Bize puan silme cezasi verebilmek icin her seyi deniyorlar 😂

1. Galatasaray2.644.102.5213.437.333.278
2. Fenerbahçe2.526.984.4893.285.079.836
3. Trabzonspor1.460.956.2281.899.243.096
4. RAMS Başakşehir703.645.930914.739.709
5. Kasımpaşa246.647.933320.642.313
6. Beşiktaş1.438.325.0121.869.822.515
120 milyon tl fark osimhen abimizin mazotuna yetmez :asd: Şaka bir yana, yazın %30u delenler şanslı konuma düşer, planı kışa saklayanlar dezavantajlı olur. İtiraz edilmeli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt