Haber TFF, Takım Harcama Limitlerinde Uygulanan Yüzde 30'luk Sapmayı İptal Etti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
siz dua edin t.ayip daha müdahale etmedi bu ise

daha kim bilir ne rezaletler görecegiz

belki biz farki biraz daha acinca fbnin eski kolpa sampiyonluklari bile onaylanir

Çok büyük ve çok kötü bir organizasyon ile karşı karşıyayız.

Millet Büyükekşi'den daha kötüsü gelemez diye bu çakma mafyayı istiyordu. Büyükekşi'yi beğendiğimden değil ama bu ülkede neredeyse her zaman "gelenin gideni aratması" inanılmaz bir şey. Insan gerçekten artık kafayı yer. Yok böyle bir şey. Komedi gibi.

haluk yürekliyi kutlarim

Bu kadar göz göre göre yapılmaz ya yuh artık, nasıl bir memleket bu ya, bildiğin tff başkanı koç’ un kuklası olmuş.

Dün bizim 70 milyon limiti duydular, bizi patlatmak için yapacakları şeyi geri çektiler, resmen bu sene şampiyon olursak alayının üstünden geçmiş olacağız.

Acizsiziniz, yazık ya !!!

Haciosman yalakası yalı çocuğun bunu zaten isteyeceğini sanıp ona sormadan bu kararı almıştır dün.
O da saatlerce Erden Timur’u izledikten sonra o sinirle üstüne bunu görünce hemen bu yavşağı arayıp küfür ve hakaret ettikten sonra yapı kredi’den alacağı parasını kaybetmemek için hemen iptal etti bunu.

Delirmemek elde değil topyekün ellerinde ne varsa saldırıyorlar bugünde hakemle katletmeye çalışacaklar artık birilerinin bu gidişe dur demesi lazım yoksa çok kötü yerlere gidiyoruz koç herşeyi göze almış inşallah yarın konya yener bunlarida birbirlerini yerler zaten bir yenilgiye bakar birbirlerine girmeleri

fırıldak gece aramıştır, lan naptınız bizi de engellediniz falan diye
sabah apar topar geri çekmişlerdir.

bakkal yönetemeyecek adamlar federasyon yönetiyor

Ulan Haluk dün gece Galatasaray'ın 70 milyon avro harcama limiti var dedin. TFF ve Koç'u uykusuz bıraktın. Demeseydin de bir yerlerinde patlasaydı bu tuzak :hehe:

Delirmemek elde değil topyekün ellerinde ne varsa saldırıyorlar bugünde hakemle katletmeye çalışacaklar artık birilerinin bu gidişe dur demesi lazım yoksa çok kötü yerlere gidiyoruz koç herşeyi göze almış inşallah yarın konya yener bunlarida birbirlerini yerler zaten bir yenilgiye bakar birbirlerine girmeleri
Aslında temel amaç da senin benim gibileri baskı altına almak. Ben artık sallamıyorum. Anlamsız stres yüklemeye gerek yok. Sana da öneririm.

Yönetim derhal açıklama yapmak zorunda, bu skandalı doğrudan gündeme taşımalı, tff'nin fb köpeği olduğunu açık açık hemen tüm kamuoyuna paylaşmalı.. Artık her bulduğumuz açığı doğrudan resmi kanallar ile yaymamız lazım, hatta yargı, UEFA neresi varsa taşımamız lazım. Bu işin artık boku çıkmış durumda, bu herifleri ne yapıp edip global anlamda ifşa etmeliyiz ve federasyonu düşürmenin, bu alçaklara da sağlam bir yaptırım gelmesinin bir yolunu bulmalıyız.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Başlığı güncelleyelim iptal iptal edildi

Cenabu allay sevdalısı hacı, allahın hakkı 3'tür diyerek iptalin iptalini iptal edebilir gerçi saçmalıklara yetişmek mümkün değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt