TFF: "Transfer yapamayanlar, bizi hedef göstermesin"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
TFF: Bilindiği üzere talimatın yayınlanmasının ardından 15 Süper Lig kulübümüzün yazılı talebi sonrasında, 9 Aralık 2019 tarihli talimat Yönetim Kurulumuzca yeniden değerlendirilerek yürürlükten kaldırılmış ve talimatın ilk hali ile uygulanmasına karar verilmiştir.

TFF: TFF Yönetim Kurulu'nun talimatı ilk hale döndürmesinin üzerinden çok zaman geçmeden özellikle faiz oranlarının güncellenmesine ilişkin yeniden bir tartışma başlatılmasını ilginç bulmaktayız.

TFF: Bunun yanında yapılacak transfer ya da transferlere mevcut uygulamalar ile engel olunduğu yönündeki değerlendirmeleri ise Türkiye Futbol Federasyonu'nu hedef gösteren çabalar olarak gördüğümüzün bilinmesini isteriz.

Ovvvv çok sert neden Nihat Abi neden???

DqnpTdfWkAAfoA2.jpg

Yalnız bence şu anda yurtiçinde lobisi en saglam kulüp Trabzon

Hala Nihat ağabey diyenler var. Görmek istemiyor musunuz ? Yoksa cidden kör müsünüz ? Bizatihi Bakan Albayrak sebebi ile yapılıyor. Yani yukarıdan Nihat'a bunu yapacaksın dediler yapıyor.

fener zajc satar ve kurtulurlar

Biz niye yapmıyoruz ki onu anlamadım.. Yeri gelince cagnenin maaşını verip kiralama ücreti almayı akıl edenlerin bütçe yaratamaması da tuhaf.. Gerçi bizde k. o. ç. gibi elini cebine atan yok.. Adam kendi servetini harcayıp yine rezil rüsva oluyor bizde şöyle biri çıksa duman ederiz ortalığı..

Revenge of the Hamsis. Directed by Berat Albayrak diyebilirmiyiz?

Geri
Üst Alt