TFF, VAR’ın Devreye Girmediği Pozisyonun Kaydını Açıkladı

Bizim yöneticilerden 80 iq üzeri tek bir kişi olsa elimize verilen bu kozu çok güzel kullanır, fener kitlesi sezon başı dan beri onlarca koz verdiler bize

Bu Haciosmanoglu'nun baskan oldugu her gün Türk futbolu daha da kirleniyor.

HY : "AVAR ına davarına..."

1739390471463.webp

Oyun olduğunu 2-3 hafta sonra O.Ç’a maç verdiklerinde iyice anlaşılır.
Başka biri olsaydı bu sezon bir daha görev alamazdı. Şimdi suçu onu çağırmayan VAR’a attılar bunları yayınlayarak.
Derbiye de şikecilerin istediği bir Portekizliyi getirirler orta hakem olarak.
Bizim yönetim izlemeye ve sadece açıklama yaparak uyumaya devam etsin.
Eylem yapın artık. Gidin Cumhurbaşkanına veya Fifa’ya. Pek birşey çıkmaz ama en azından taraftar olarak gerekenleri yaptığınızı görelim. UltrAslan’da toplanıp fenerasyon binasına gitsinler tepki göstermeye artık.

Bu arada

biz Manaj - BAY pozisyonu yüzünden konuşma talep etmemiş miydik ? TFF ilgilenmemişti pek sanki...

şeffaflık...

adam cok emin kararini genis kameradan normal hizda izleyince veriyor. herkes yavas yakin cekime bakip yaniliyor.
hakemler oyuncunun hamlesinin topa mi rakibe mi olduguna ve rakibin dengesini bozup bozmadigina bakar. ilk temas rakipten olmasa bile oyle ayagini oyuncunun onune engel teskil edecek sekilde koyamaz.

puan kaybettiğimiz maçta olan şu pozisyonu biz bile unuttuk fbye olsa hala Tv'de paralı yorumcular konuşurdu

Yukarıdaki el pozisyonu koyup altına da dzekonun vs yere atmalarını koyup yayımlayamayan beceriksiz bir yönetim olursa üstüne gelirler tabi. Çok basiretsiz insanlarca yönetiliyoruz harbiden

Ben kararsızdım ama şimdi izleyince net penaltı diyorum. Demiyenin de.... Defans oyuncusu top geçtikten sonra ayağını uzatmış, ayak yerde ve sabit olsa bile niyet açıkca mertensin önüne engel koymak. Bu engel var diye mertens saliselik bi zaman diliminde etrafından dolaşamayacağına göre, engelleme var ve penaltı.

Geri
Üst Alt