TFF, VAR’ın Devreye Girmediği Pozisyonun Kaydını Açıkladı

Geçen sene de aynısını yaptılar anında ayaklarına dolaştı bu yabancı var olayı

Şunun açıklanması gram rahatsız etmedi beni aksine siyah tişörtün suratını görmek isterdim, haftalarca getirmek için ağladığı yabancı varın ne dediğini duyunca.

Onu da bi zahmet getirdikleri ne olduğu belirsiz danimarkalı hakemelrine sorsunlar. Bizi bağlayan hiçbir şey yok
Bizi pozisyon bazında bağlayan hiçbir şey yok ki zaten, leş hakemleriyle algı oluşturmak için her şeyi yapıyorlar. Bizi bağlayan tarafı ortada ve biz bu konuda hiçbir tepki gösteremiyoruz. TFF'nin şu paylaşımında bile paylaştığı video ile yazılı açıklama örtüşmüyor. Bir ülkenin federasyonunun ülke takımına savaş ilan ettiği nerede görülmüş şu sezona kadar

Herkes son dk diye paylaşıyor
sporla ilgili olan, olmayan tüm sayfalar
ulan yıllardır ifb çalıntı puan alıp duruyor aklınız nerede
hepinizin şerefine kalıbına tüküreyim

images

Koç geldiğinden beri türlü kirli organizasyonlara karşı mücadele verip hepsini de yeniyoruz ama çok yordu bunların bu adilikleri

Kötü bir orta hakem diğer maçlara da bakınca ama 3 gün boyunca adamı astılar kestiler - herif yan hakemine bile sormuş maç içinde mesela.

3 gün adama edilmedik laf kalmadı TV programlarında.

Kötü hakem evet - ama BASKI ve TEHTİD diye vızıldayanlara yüreğiniz yiyorsa Konya / Rize bir maç daha vardı unuttum kayıtlarını yayınlansında görelim baskı ve tehtidi.

İtibar suikastı yapıp, yıpratarak kontrolünü kaybetmesini bekleyerek. 5-6 maç cezalar ile taraftar gözünde Terim gibi yıpratmak istiyorlar.

Operasyon çekerek 1-2 kayıpta taraftar da arkasında durmazsa bizi ayırmak gayeleri işte.
ft olsa anlarımda

okan hoca bu tuzaga düşmez

Bizi pozisyon bazında bağlayan hiçbir şey yok ki zaten, leş hakemleriyle algı oluşturmak için her şeyi yapıyorlar. Bizi bağlayan tarafı ortada ve biz bu konuda hiçbir tepki gösteremiyoruz. TFF'nin şu paylaşımında bile paylaştığı video ile yazılı açıklama örtüşmüyor. Bir ülkenin federasyonunun ülke takımına savaş ilan ettiği nerede görülmüş şu sezona kadar
Yok açıklama yaparak bir şey yapamıyorsun gördük, gittik savcılığa şikayette bulunduk en temizini yaptık. Keşke daha çnce yapsaydık, bu kadar skandalların olmasını beklemeseydik

Bundan sonra diğer kulüpler de talep edecektir özellikle lazyoya filan hayır diyemezler

O yayınlandı yaw. VAR’daki Erkan manipülasyon yapıyor. Top havadayken bir açı gösterip ele yapışan açıyla saha hakemini bildiğin manipüle ediyor. He bir şey oldu mu Erkan’a dersen olmadı.
Demek istediğim şu, var a çağırıyor adam bu elimde %100 delil var demek. Pozisyonu 100 kere her yerden izledik yine de net bir el göremedik. Ama noldu adamlar ordan penaltı çıkardı.

Yani demek istediğim şu; bu var kayıtları açıklama işi hiçbir şey ifade etmiyor, adam net olmayan el vs neyse net gibi söylüyor ama o netliği göremiyoruz mesela noldu şimdi var kayıtları açıklandı. Laf ebeliği ile işin içinden çıkabilirsin çok rahat her pozisyonda, gördük bunları, e hesabını soran da yok.

Sonuç olarak; zırvadan ibaret.

Aslında sezon başından beri rakipin aldığı penaltilar karşıya gösterilen kırmızılar hatta geçen sezon ilk Maçı Ankaragücü maçında Ankaragücüne verilmeyen penaltıdan başlayarak hepsi ortaya dökülse mükemmel olacak.Anlamazlar ama herşey ortaya dokulmeli artık.

Yok açıklama yaparak bir şey yapamıyorsun gördük, gittik savcılığa şikayette bulunduk en temizini yaptık. Keşke daha çnce yapsaydık, bu kadar skandalların olmasını beklemeseydik
Bahsettiğim şey o zaten. Yönetim reaksiyon alamıyor, hiçbir yaptırım gücü olmadığı için bunlar bu kadar rahat hareket edebiliyor.

Bu pislik nasıl temizlenecek hiç bilmiyorum, umudum da azalıyor her geçen gün. Yani aksiyonlar belli ama yaptıracak dikte ettirecek adam yok adamlar paralel yapı gibi her yeri ele geçirmişler. Ulan bu düzende hala 6 puan lider olmamız büyük iş.

Kayseri-FB maçında ilk gol Kostic' in uyduruk penaltısıyla geldi, temas bile yoktu ve maç orada kırılmış olmasına rağmen yine de zorlandılar; KS un bir de penaltısı verilmedi, sonlarda 2-4 e gitti. Doğru dürüst gündeme bile gelmedi. O Kostic' in temiz tek bir maçı yok zaten; rakibin aşiline basar, yüzüne dirsek atar falan filan; 4-5 sarı kart görmesi gerekirken lütfen bir adet sarı kart verir hakemler. Djiku, Osayi derken liste uzar gider.

Sonra Mertens, Torreira linçlenir. Evet bizimkiler de pek masum değiller ama sezon başından beri mesela Torreira' ya birkaç kez haksız sarı kart da verildi, kendisine yapılan gaddarca faullere kart çıkmadığını da gördük.

Kurdukları tezgaha rağmen istedikleri sonuca ulaşamadıkça daha da kuduruyorlar. Sonu nereye varacak bakalım?..

Baktılar hiç bir şeyi yediremiyorlar , "şeffaflık" söylemleri komik oluyor.

Geri
Üst Alt