TFF, Yabancı Kuralının 1 Sezon Daha Devam Edeceğini Açıkladı

Yerlinin yeri yabancıyla dolmaz ,yunus elbette kalmalı lakin dediğim sebeblerden kaliteli yerli kadro olmazsa olmazdır imkanı varsa cengiz gibi mert gibi çocuklar alınmalı
Aynen katılıyorum. Yabancı serbestlesmesi asla ve asla yerli kalitemizi arttirmayi engellenmemelidir. İki sene içinde yine eskiye çevirirler.

B takımı şeyi benzer şekilde sene başında Rezerv Lig adında yok muydu zaten?

Sonra bizim takım gelen gideni darmadağın edip ligin zirvesine demir attığı, ve başka birisinin çiftliğinin takımı o ligin dibini boyladığı için bu rezerv ligini iptal etmemişler miydi birisinin ricasının üzerine :))))
Bu olayı etkileyen 1 durumsa 1 tane Anadolu takımının teknik ekibinden aldığım 1 duyum vardı reis.Verilen para bu oyuncu kadroların deplasmana gitmesini bile karşılayamıyomuş.O yüzden E - Spor'a herkes önem vermiş.Büyük ihtimalle de futbolda bu Süper Lig'den gelen paralar da öncelik olarak futbola sonra da kulüp için tesislerde falan filan kullanılıyodur..

14 fazla ben 11 yabancıdan yanayım her zaman söylediğim gibi.

Kulüpler ilk 11'ini tamamen yabancıdan kursa bile sakatlık ihtimaline karşı her zaman iyi yerliler bulundurmak da zorunda kalacak bazı mevkilerde.

Bence böylesi daha iyi olurud.

Gomis
Mata
Bunlar zaten kesin yolcu. Kampa gore Ross ve Yusuf icin karar verilir.
Abdulkerim banko 11 oynar. Satilmazsa Kerem de banko 11 oynar. Sahada 9, kenarda 5 yabanci hakkimiz olur.
Bir tane solbek kesin alinir gibi.
Icardi'nin yedegi
Mertens ve Sergio'nun ne olacagi belli degil. Aslinda Abdulkerim ve Kerem sayesinde gayet iyi kadrolar kurulabilir.

abartmiyorum SL grublara kalirsak ve yabanci kurali degisirse, erden timur 100 yilin en iyi kadrosunu kurar. Ligi 10 sirada bitiren avrupada gitmeyen Gsya Icardi, Rashica, torreirayi gertiren adam neler neler getirir.

Sahada 11 yabancı = şenor şampi
:D
fatih-terim-galatasaray.gif

Geri
Üst Alt