Haber TFF, Yeni Maç Saatlerini Belirledi

Mayıs ayında Rams Park’ta saat 19:00da beliren o şampiyonluk parıltısı vardırya hani güneşin parıltısı. Böyle 18:50 gibi TV’de iyice belirginleşmeye başlayan.

Bildiniz siz onu, hepinizin gözünde canlandı.

O zorlarına gitmiştir şey çocuklarının..

19:00 çok erken çalışan nüfus yönünden. Hem ekran başında olmak için hem de büyükşehirde maça ulaşmak için.
Hafta sonundan bahsediyoruz ama. Cuma-Ptesi için dediğine katılırım, 20.00 idi zaten eskiden de. Ctesi-Pazar 20.00 yapmanın çalışan nüfusa etkisi yok, varsa da Ptesi işe gidecekler için olumsuz etkisi var, hafta sonu maça gidenler çalışmıyordur bile.

Ayrıca insanlar alışmış, süregelen bir sistem vardı 19.00'a, baharda güneşi bile yakalayabiliyordun. Maçları 20.00 yapmanın tribünlerde bir artış yaratacağını düşünmüyorum, aksine eksisi daha fazla bana kalırsa.

Mayıs ayında Rams Park’ta saat 19:00da beliren o şampiyonluk parıltısı vardırya hani güneşin parıltısı. Böyle 18:50 gibi TV’de iyice belirginleşmeye başlayan.

Bildiniz siz onu, hepinizin gözünde canlandı.

O zorlarına gitmiştir şey çocuklarının..
💯

Pazar maçlarının 20.00 olması çalışan kesim için kötü. Bizim maça gelen adam Anadolu yakasında oturuyorsa eve gitmesi gece 12-1i bulur. Şehir dışından maça gelen adamlar içinde sıkıntılı olmuş.

Pazar maçlarının 20.00 olması çalışan kesim için kötü. Bizim maça gelen adam Anadolu yakasında oturuyorsa eve gitmesi gece 12-1i bulur. Şehir dışından maça gelen adamlar içinde sıkıntılı olmuş.
gelmesin dostum

baskası gelir

neden 19 değil de 20

Geri
Üst Alt