- 19 Şubat 2009
- 22.337
- 3.958
- 2.483
CL kuralı gibi olmadığı sürece yaş. 25 kişilik kadroda 8 yerli zorunlu, 4 yerli altyapıdan yapacaksın. Gerisi serbest.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Noluyor hepsi 25 yasin altinda olunca? Kimleri getirmeyi umuyorsun?Hep bunu demiştim..
14 yabancının en az 10 nuna 25 yaş <= olması şartını koyarım
Ona karismiyorlar ama 2026-27 sezonunda 4 tane 'kucuk' olmali detayi var, yani ona gore yapacaksin planlamayi.Alttan büyüyerek gelenlerin yerine yine küçükleri alırken çıkışları üstten mi yapacağız yoksa ona bari karışmıyorlar mı
Biz bi kreşle anlaşalım en iyisiOna karismiyorlar ama 2026-27 sezonunda 4 tane 'kucuk' olmali detayi var, yani ona gore yapacaksin planlamayi.
aynen buna katılıyorumCL kuralı gibi olmadığı sürece yaş. 25 kişilik kadroda 8 yerli zorunlu, 4 yerli altyapıdan yapacaksın. Gerisi serbest.
Top 20 en cok maas odeyen kulupler listesi (brut rakamlar):Bizim ve Febenin maaslari yine astronomik rakamlara gelmeye basladi. Genc oyunculari mantikli secersen, onlari düsük maasla getirebilirsin, parlatip baya karla satarsin. Bunlarin yanina orta yas oyunculardan takimin omurgasini kursan, onlardan beklenti cok ucuk olmaz ve belki daha rahat gelisirler.
4 büyük ligi ceksen, Avrupa'da PSG haric bizim ve Fb kadar net maas gideri olan kac takim vardir sizce? O kadar harcamaya göre Avrupa kupalarinda bir halt edemiyorsan ve üstüne zarar acikliyorsun. Belki böyle uzun vaadeli daha düsük maasli kadro kurulur ve bunlar 2-3 sene sonra biraz basarili yapar bizi
Ulan PSG nerde dicektim yeni farkettim
Chelsea nasıl 395 ya bunların zaten sadece 395 tane topçusu vardır bide Everton sen ne arıyon koçum bu listede kümeye oynayan takımsın
Iste gordugun gibi fazla maaslar/giderlerden dolayi FFP problemleri var o yuzden pahali transferler yapamiyorlar, fakirlik derken baska birsey.Ulan PSG nerde dicektim yeni farkettim
Bu arada hani Barcelona fakirdi
ben direk iptal ediyorum tum kurallari fm database kurarken. iki uc sene sonra onunla mi ugrasacaksinÇorba oldu. Mesela football manager tarafında bir çalışan olsam isyan ederdim ulan bu herifler 6 ayda bir kural değiştiriyor micayim böyle işe diye