Emir Güney
Sarı Üye
- 10 Ağustos 2017
- 755
- 485
- 663
Cikip millet deki soru isaretleri gidermek yerine mal mal oturuyorlar. Su tff ye bir kere de isini bilen gelmez mi yahu, sacma sapan isler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gsmiz içinde yardım toplayalım o vakit maç geliri olmadan borç içindeki kulüp geçinemez.Lig ya iptal edilmeli ya da şu anki haliyle sonuçlanmalı. Küme düşme falan olmadan önümüzdeki sezon devam.
Neden iptal edilecek. Pandemi de ligler bazı yerlerde olduğu gibi kabul edilip şampiyonluk lider kimse ona verildi. Tek olası senaryo bu olmalı, yada devam etmeliLig ya iptal edilmeli ya da şu anki haliyle sonuçlanmalı. Küme düşme falan olmadan önümüzdeki sezon devam.
gsmiz içinde yardım toplayalım o vakit maç geliri olmadan borç içindeki kulüp geçinemez.
üsteki mesajda düşünmüşsün ondan dedim.Vallaha açık konuşmak gerekirse şu anda hiç onu düşünecek durumda değilim. İnsanlar orada canıyla uğraşırken.
üsteki mesajda düşünmüşsün ondan dedim.
Roma ile bunu yapacağız zaten gerek yok bunaDerbi ligin son maci oluyor gercekten. Mac Olimpiyat stadinda oynanabilir veya bizim stadin bir bölümü rakip takima tahsis edilebilir. Elde edilecek mac gelirini deprem bölgesine bagislariz. Baskanlar düzeyinde anlasma saglanabilir. Kupa töreni vs. olmaz.
sakinDerbi ligin son maci oluyor gercekten. Mac Olimpiyat stadinda oynanabilir veya bizim stadin bir bölümü rakip takima tahsis edilebilir. Elde edilecek mac gelirini deprem bölgesine bagislariz. Baskanlar düzeyinde anlasma saglanabilir. Kupa töreni vs. olmaz.
O mac aylar sonra yeni sezon icin hazirlanirken oynanir.Roma ile bunu yapacağız zaten gerek yok buna
Olsun birşey fark etmezO mac aylar sonra yeni sezon icin hazirlanirken oynanir.
1 ay sonra olacakları söyleyeyim lig maçları başlayınca belki ilk hafta sakin geçecek ama sonrasında oynanacak maçlarda muhtemelen tekrardan kavga dövüş ortalık yine karışacak bu hiçbir zaman değişmez bu tarz olaylar bizi birleştiriyor fakat zaman geçtikçe etkisi azaldıkça tekrardan kavga dövüşe dönülüyor.Derbi ligin son maci oluyor gercekten. Mac Olimpiyat stadinda oynanabilir veya bizim stadin bir bölümü rakip takima tahsis edilebilir. Elde edilecek mac gelirini deprem bölgesine bagislariz. Baskanlar düzeyinde anlasma saglanabilir. Kupa töreni vs. olmaz.
Bunun düşünülebilmesi için bizim şampiyonluğu bu maçtan önce ilan etmiş olmamız lazım ki bence o durumda bile gereksiz bir hareket olur. Bugün çok güzel bir şekilde birlik olan ekipler bundan 1 ay sonra yine kavganın tarafları olacaklar, hepimiz biliyoruz bunu.Derbi ligin son maci oluyor gercekten. Mac Olimpiyat stadinda oynanabilir veya bizim stadin bir bölümü rakip takima tahsis edilebilir. Elde edilecek mac gelirini deprem bölgesine bagislariz. Baskanlar düzeyinde anlasma saglanabilir. Kupa töreni vs. olmaz.
1 ay sonra olacakları söyleyeyim lig maçları başlayınca belki ilk hafta sakin geçecek ama sonrasında oynanacak maçlarda muhtemelen tekrardan kavga dövüş ortalık yine karışacak bu hiçbir zaman değişmez bu tarz olaylar bizi birleştiriyor fakat zaman geçtikçe etkisi azaldıkça tekrardan kavga dövüşe dönülüyor.
Kupa zaten ligin son haftası verilir. İki takımda sonraki haftayı bay geçseler de o haftada başka takımların maçları var yani ligin son haftası o şampiyon olan o hafta kupasını alır zaten sade bir tören olur öyle bir kutlama olacağını sanmıyorum.Derbi ligin son maci oluyor gercekten. Mac Olimpiyat stadinda oynanabilir veya bizim stadin bir bölümü rakip takima tahsis edilebilir. Elde edilecek mac gelirini deprem bölgesine bagislariz. Baskanlar düzeyinde anlasma saglanabilir. Kupa töreni vs. olmaz.