TFF'den Açıklama: 3-4 Mart Tarihlerinde Ligler Kaldığı Yerden Devam Edecek

Cikip millet deki soru isaretleri gidermek yerine mal mal oturuyorlar. Su tff ye bir kere de isini bilen gelmez mi yahu, sacma sapan isler

Lig ya iptal edilmeli ya da şu anki haliyle sonuçlanmalı. Küme düşme falan olmadan önümüzdeki sezon devam.
gsmiz içinde yardım toplayalım o vakit maç geliri olmadan borç içindeki kulüp geçinemez.

Yahu bizim milleti tanımamış gibi konuşuyor bazıları, 1 ay sonra bakın gündeme...

Lig ya iptal edilmeli ya da şu anki haliyle sonuçlanmalı. Küme düşme falan olmadan önümüzdeki sezon devam.
Neden iptal edilecek. Pandemi de ligler bazı yerlerde olduğu gibi kabul edilip şampiyonluk lider kimse ona verildi. Tek olası senaryo bu olmalı, yada devam etmeli

Derbi ligin son maci oluyor gercekten. Mac Olimpiyat stadinda oynanabilir veya bizim stadin bir bölümü rakip takima tahsis edilebilir. Elde edilecek mac gelirini deprem bölgesine bagislariz. Baskanlar düzeyinde anlasma saglanabilir. Kupa töreni vs. olmaz.

Lig devam ettirilir futbol bu ülkenin en büyük ilgi odağı bu kadar ertelemeleri bile mucize bana göre normalde 2 haftaya falan oynatırlar deprem ilgisini kaybettirmek için diyordum ben.

Derbi ligin son maci oluyor gercekten. Mac Olimpiyat stadinda oynanabilir veya bizim stadin bir bölümü rakip takima tahsis edilebilir. Elde edilecek mac gelirini deprem bölgesine bagislariz. Baskanlar düzeyinde anlasma saglanabilir. Kupa töreni vs. olmaz.
Roma ile bunu yapacağız zaten gerek yok buna

sakin

1 ay sonra olacakları söyleyeyim lig maçları başlayınca belki ilk hafta sakin geçecek ama sonrasında oynanacak maçlarda muhtemelen tekrardan kavga dövüş ortalık yine karışacak bu hiçbir zaman değişmez bu tarz olaylar bizi birleştiriyor fakat zaman geçtikçe etkisi azaldıkça tekrardan kavga dövüşe dönülüyor.

Bunun düşünülebilmesi için bizim şampiyonluğu bu maçtan önce ilan etmiş olmamız lazım ki bence o durumda bile gereksiz bir hareket olur. Bugün çok güzel bir şekilde birlik olan ekipler bundan 1 ay sonra yine kavganın tarafları olacaklar, hepimiz biliyoruz bunu.

Şu anda depreme odaklanmak lazım, sonrası yine eskisinin aynısı olacak.

1 ay sonra olacakları söyleyeyim lig maçları başlayınca belki ilk hafta sakin geçecek ama sonrasında oynanacak maçlarda muhtemelen tekrardan kavga dövüş ortalık yine karışacak bu hiçbir zaman değişmez bu tarz olaylar bizi birleştiriyor fakat zaman geçtikçe etkisi azaldıkça tekrardan kavga dövüşe dönülüyor.

öyle tabi yav esas depremin kalbinde bile 2 gün ah vah geçti, ondan sonra ne particiliği eksik kaldı, ne yolsuzluğu, ne kansızlığı.

şimdi futbol sanki bu ülkede toz pembe gibi gösterildi her daim iyi niyetli yöneticiler ve maskeliler tarafından, yarın iş oraya dönünce bugün maske takanlar da esas yüzlerine geri dönecekler. hele bi de anç gibi kanaat önderinin izinden giden kafatasçılar var ki onlar mağlubiyetin üstüne böyle bi ara oldu diye memnuniyet bile duyuyolardır.

adaletin olmadığı yerde okey bile kavgasız oynanmaz.

Sırası değil ama ülkemiz için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan bir adamın doğum gününü atlamamak lazım. Ligimizin ve tarihimizin en kariyerli, kaliteli ön liberosu Lucas Torreira bugün 27 yaşına girdi. Nice mutlu senelere aslanım. Umuyorum ki bundan sonraki yaşlarını sen de bizler de daha mutlu olarak kutlayabiliriz. InCollage_20230211_025632814.jpg

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kupa zaten ligin son haftası verilir. İki takımda sonraki haftayı bay geçseler de o haftada başka takımların maçları var yani ligin son haftası o şampiyon olan o hafta kupasını alır zaten sade bir tören olur öyle bir kutlama olacağını sanmıyorum.

Geri
Üst Alt